- Staraj się określać połączenie jako pozytywne, bądź negatywne – bazując na doświadczeniu, uwzględniając czy miałeś dobry set&setting.
- Każda substancja się liczy, chyba że nie ogarniasz. Niewiadome ilości też należałoby podać.
- Nie doradzaj, jeśli to nie jest oczywiste. Łatwiej zapytać, aby dyskusja mogła nastać. To nie jest takie proste.
Bo wiem ze 100 mdai to nic, ale w sumie jak benzo bedzie sie ladowac, to zostanie zaldowane razem z mdai i moze byc ciekawie :D - tzn mysle ze bedzie dobry wypierdol. Glowna zasada jest taka ze ma dzialac bardzo podobnie do MDMA, i chyba tak bedzie? Przynajmniej czas głownej klepy bedzie podobny, albo i nawet troche dłuższy? - tak sobie glosno mysle.
Co wy na to drogie cpuny ?
:D
Na weekend zjadl bym cos nowego padlo na mdai, chcialbym walnac to sobie z mefedronem.
mef do jakiego mam dostep robi zajebiscie od dawki 200mg :-D
Tu moje pytanie czy bezpieczne jest mieszac mdai z mefem? :huh:
Jezeli tak to w jakich proporcjach zeby bylo fajnie? Mam doswiadczenie duze z serotoninowymi uzywkami ale mialem przerwe od nich okolo 7,8 miesiecy. :diabolic:
Prosze o wasza podowiedz.
Z gory dziekowka
PS
Sorki za brak Polskich liter ale nie ma moim kompie jestem.
Ja jednak następnym razem będę celował w mix MDAI+2-FA/3FA ew. HEX-EN gdy się pojawi :D
---------------------------------> PAJACYK.pl <----------------------------------------------------
150mg MDAI + 150mg 3-cmc
Taki mam miks do dyspozycji. ktoś testował ?
Przeniesiono do działu "miksy". | Marlboro
Rzetelna historia kryminalizacji konopi (USA + kontekst międzynarodowy)
Śmierć na zamówienie. Z dostawą na oddział psychiatryczny
Kawa dobrze wpływa na zdrowie psychiczne. W umiarkowanych ilościach
Po przeanalizowaniu danych dotyczących ponad 400 000 osób, naukowcy z Uniwersytetu Fudan doszli do wniosku, że picie umiarkowanych ilości kawy – dwóch lub trzech filiżanek dziennie – jest powiązane z mniejszym ryzykiem wystąpienia lęków i depresji. Ochronne działanie kawy było bardziej widoczne u mężczyzn niż u kobiet.
KAS: 88 kapsułek z kokainą w żołądku + 1 w saszetce
Funkcjonariusze z Pomorskiego Urzędu Celno-skarbowego w Gdyni (PUCS) wykryli przemyt znacznej ilości kokainy na terenie Portu Lotniczego Gdańsk-Rębiechowo. Do rutynowej kontroli został skierowany podróżny, który przyleciał z Londynu.
CBZC uderza w narkobiznes. Zatrzymano 27 osób
Funkcjonariusze Centralnego Biura Zwalczania Cyberprzestępczości zatrzymali 27 osób podejrzanych m.in. o wprowadzanie na terenie województwa opolskiego znacznych ilości środków odurzających i substancji psychotropowych. Z ustaleń śledczych wynika, że grupa zajmowała się dystrybucją marihuany oraz mefedronu, czerpiąc z tego procederu stałe korzyści majątkowe.