Łączysz? Doradź!
patrz: Reguły działu i Spis treści
Regulamin forum
  1. Staraj się określać połączenie jako pozytywne, bądź negatywne – bazując na doświadczeniu, uwzględniając czy miałeś dobry set&setting.
  2. Każda substancja się liczy, chyba że nie ogarniasz. Niewiadome ilości też należałoby podać.
  3. Nie doradzaj, jeśli to nie jest oczywiste. Łatwiej zapytać, aby dyskusja mogła nastać. To nie jest takie proste.
ODPOWIEDZ
  • 720 / 12 / 0
Pytanie teraz czy 100 mdai + 100 5abp bedzie dobrze synergizowac? Testowal ktos podobny mix?
Bo wiem ze 100 mdai to nic, ale w sumie jak benzo bedzie sie ladowac, to zostanie zaldowane razem z mdai i moze byc ciekawie :D - tzn mysle ze bedzie dobry wypierdol. Glowna zasada jest taka ze ma dzialac bardzo podobnie do MDMA, i chyba tak bedzie? Przynajmniej czas głownej klepy bedzie podobny, albo i nawet troche dłuższy? - tak sobie glosno mysle.

Co wy na to drogie cpuny ?

:D
  • 60 / / 0
Czy dorzucanie MDAI na wcześniej aplikowanym miksie selegilina+PEA może być niebezpieczne ? (zespół serotoninowy)
  • 16 / / 0
Jakie dawkowanie polecacie przy miksie z bufedronem dla osoby bez tolerki ? :-)
  • 1893 / 182 / 0
200+100
  • 60 / / 0
Miksował może ktoś MDAI z 2C-C
  • 162 / 4 / 0
Siemanko
Na weekend zjadl bym cos nowego padlo na mdai, chcialbym walnac to sobie z mefedronem.
mef do jakiego mam dostep robi zajebiscie od dawki 200mg :-D
Tu moje pytanie czy bezpieczne jest mieszac mdai z mefem? :huh:
Jezeli tak to w jakich proporcjach zeby bylo fajnie? Mam doswiadczenie duze z serotoninowymi uzywkami ale mialem przerwe od nich okolo 7,8 miesiecy. :diabolic:
Prosze o wasza podowiedz.
Z gory dziekowka
PS
Sorki za brak Polskich liter ale nie ma moim kompie jestem.
  • 26 / / 0
MDAI + 4 HO DET, jaką dawkę celować na minimalne sajko ale na max euforii :D :D, zjeść wszystko razem czy osobno? 7
  • 1893 / 182 / 0
Interesuje mnie mikszt z 3-CMC. Próbował ktoś, jak było?
  • 623 / 45 / 13
Sniff małej dawki 3-CMC na peaku 200mg MDAI fajnie podbija euforie i dodaje energii, ale za to gdy zejdzie pustka po-ketonowa przejmuje władzę lecz w moim wypadku dobrym lekarstwem jest następna wrzutka MDAI.
Ja jednak następnym razem będę celował w mix MDAI+2-FA/3FA ew. HEX-EN gdy się pojawi :D
RIP UNCLE HOWIE [*]

---------------------------------> PAJACYK.pl <----------------------------------------------------
  • 56 / 5 / 0
Siemka,
150mg MDAI + 150mg 3-cmc

Taki mam miks do dyspozycji. ktoś testował ?

Przeniesiono do działu "miksy". | Marlboro
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Kawa dobrze wpływa na zdrowie psychiczne. W umiarkowanych ilościach

Po przeanalizowaniu danych dotyczących ponad 400 000 osób, naukowcy z Uniwersytetu Fudan doszli do wniosku, że picie umiarkowanych ilości kawy – dwóch lub trzech filiżanek dziennie – jest powiązane z mniejszym ryzykiem wystąpienia lęków i depresji. Ochronne działanie kawy było bardziej widoczne u mężczyzn niż u kobiet.

KAS: 88 kapsułek z kokainą w żołądku + 1 w saszetce

Funkcjonariusze z Pomorskiego Urzędu Celno-skarbowego w Gdyni (PUCS) wykryli przemyt znacznej ilości kokainy na terenie Portu Lotniczego Gdańsk-Rębiechowo. Do rutynowej kontroli został skierowany podróżny, który przyleciał z Londynu.

CBZC uderza w narkobiznes. Zatrzymano 27 osób

Funkcjonariusze Centralnego Biura Zwalczania Cyberprzestępczości zatrzymali 27 osób podejrzanych m.in. o wprowadzanie na terenie województwa opolskiego znacznych ilości środków odurzających i substancji psychotropowych. Z ustaleń śledczych wynika, że grupa zajmowała się dystrybucją marihuany oraz mefedronu, czerpiąc z tego procederu stałe korzyści majątkowe.