Muszkatołowiec korzenny (Myristica fragrans) – metody podania, opisy działania, przepisy kulinarne
Więcej informacji: Gałka muszkatołowa w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 884 / 31 / 0
Nieprzeczytany post autor: Night Garden »
comandos pisze:
wpierdolić (...) popierdole (...) wpierdole (...) skurwysyn (...) Jebnie (...) wpierdole (...) wpierdolić (...) wjebać (...) wpierdole (...) chuj!
Drastycznie zaniżasz poziom tego forum. My tutaj tak nie rozmawiamy, chłopcze. Dostosuj się, bo to z założenia nie jest miejsce przeznaczone dla 15-latków.
Uwaga! Użytkownik Night Garden nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 763 / 6 / 0
ech NG a jak ostatnio Leonardo pół postu klął to nic nie mówiłeś. może i jego złość była do pewnego stopnia uzasadniona, ale jednak nie powinien. i co z tego, że jest na pierwszym miejscu pod względem liczby postów ...
"Prawda jest daleko bardziej potężna niż jakakolwiek broń masowej zagłady" Mahatma Gandhi
  • 2310 / 11 / 0
Nieprzeczytany post autor: CosmoDo »
Jeśli chodzi o mnie to gałkę spożywałem dość często (ok10 razy ) i coś mi się wydaje , że im częściej zarzucam tym mam lepszą fazę i mocniej mnie kopie . Ostatnio np. miałem bardzo fajną fazę po 4 szt. a były przypadki , że wrzucałem 8 ( hardkor zjazd ) . Ogólnie polecam a smak nie jest wcale taki zły ( niepolecam przepijać sokiem pomarańczowym , błeee) . -------DO Comandos : Zobacz chłopcze jak Twój post zaśmieca forum!POzdrawiam
Poczekam na Twój rozkład
W żyły wtłoczę dekstrometorfan
Następnie pożrę Cię
I SIGMA ciałem się stanie
  • 289 / 5 / 0
Nieprzeczytany post autor: blind ghost »
gala chyba nie dla mnie, mimo ze wiele potrafie zniesc w imie fazy ale to naprawde wyglada odpychajaco... :)
Uwaga! Użytkownik blind ghost nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 351 / 12 / 0
Faktycznie za dużo przeklinałem i to jeszcze na forum...Przepraszam wszystkich użytkowników i administratorów oraz jednocześnie prosze o wybaczenie :-) .Mógłby ktoś po kolei napisać co mu się działo po gałce?chciałbym być przygotowany ;-)
Uwaga! Użytkownik Marek336 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 884 / 31 / 0
Nieprzeczytany post autor: Night Garden »
GrupaOlewającaWładzę pisze:
ech NG a jak ostatnio Leonardo pół postu klął to nic nie mówiłeś. może i jego złość była do pewnego stopnia uzasadniona, ale jednak nie powinien. i co z tego, że jest na pierwszym miejscu pod względem liczby postów ...
Tu nie chodzi o same bluzgi (bo na tym forum jest jakby ciche przyzwolenie na to), lecz o sam poziom wypowiedzi i jego wpływ na forum, a Leo go raczej nie zaniża. Nie udawaj, że nie wiesz o co chodzi :-| Koniec offtopu.
Uwaga! Użytkownik Night Garden nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 763 / 6 / 0
no post o którym myślę nie świadczył o poziomie (nie obraź się Leo) forum, ale mniejsza z tym. kłócił się z tobą nie będę: ty też masz rację.
"Prawda jest daleko bardziej potężna niż jakakolwiek broń masowej zagłady" Mahatma Gandhi
  • 2 / / 0
Nieprzeczytany post autor: xxInkaxx »
jezeli chodzi o gałkę to nie odczułam wogole jej działania mozliwe ze wziełam za mało. Za pierwszym razem cos kilka gram tylko i jedynie w nocy gdy sie przebudziłam widziłam bardziej zaostrzone kształty i z obrazka na scianie emanowały rozne barwy ale byłam zbyt zmęczona zeby sie tym bardziej zastanawiac. Za drugim razem wziełam tez kilka gram i nic, za trzecim wziełam 10g zapiłam piwem i winem i wodka ale skonczylo sie zgonem i tym czym zazwyczj przy takich mieszankach. Wiecej z nią nie eksperymetowałam bo ma okropny smak ledwo da sie ja przełknąć. Nie polecam
  • 108 / 1 / 0
wow polecam nie polecam sprubowac nie sprubowac? ej...... zarzuccie sobie ta cholerna galke i sami zobaczycie. tu niema sie czego bac faza jak faza.

@CosmoDo - "ok10razy" mowisz to duzo? to nie jest nawet trzoszeczke....

@blind ghost - .... :huh:

@comandos - ciekawy odczuc GM? wiec sprubuj wkoncu.... jesli nie to poczytaj NG....
o o
 |
\__/
  • 608 / 9 / 0
Nieprzeczytany post autor: Zieleń »
apropos gały wyczytałem ostatnio, że reakcję transaminacji (czyli tą dzięki której gałka wogóle działa :-) ) można wspomóc jedząc duże ilości aminokwasów (np glutaminy) i witaminy B6. teoretycznie w ten sposób można by uaktywnić dużo innych roślinek, np tatarak czy koper. jeśli będziecie mieli okazję to próbujcie, jestem bardzo ciekawy efektów :-) mi niestety brakuje kilku wolnych dni na fazę gałową :-D
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Narkopandemia w Niemczech. Umiera coraz więcej młodych ludzi

Liczba zgonów spowodowanych zażywaniem narkotyków utrzymuje się w Niemczech na wysokim poziomie. W ubiegłym roku 2137 osób zmarło z powodu konsumpcji narkotyków. To o 90 niż rok wcześniej – przekazał Hendrik Streeck, pełnomocnik niemieckiego rządu ds. uzależnień i narkotyków.

77-letnia cudzoziemka oskarżona o produkcję narkotyków

Prokuratura Okręgowa w Jeleniej Górze skierowała do sądu akt oskarżenia przeciwko 77-letniej obywatelce Rosji, która miała na swojej posesji uprawiać konopie indyjskie i wytwarzać z nich narkotyki. Na poddaszu jej domu znaleziono 19,5 kg suszu i 197 sadzonek ziela konopi.

Belgia: Rozbito gang przemytników kokainy

Policja rozbiła dużą grupę kokainową działającą w Belgii. Przemytnicy przywozili narkotyki z Ghany i Dominikany przez lotnisko w Brukseli. Następnie, przez port w Antwerpii, narkotyki były wysyłane za granicę. Niektórzy podejrzani spotykali się regularnie w barze shisha w Vilvoorde (Brabancja Flamandzka), aby omawiać swoje interesy.