Luźne dyskusje na tematy związane z substancjami psychoaktywnymi.
ODPOWIEDZ
  • 2876 / 99 / 0
Dzisiaj wychodząc spalony od kumpla znalazłem na chodniku blister z dwoma niewyciśniętymi lorazepamami 1mg, kupiłem sobie dwa piwka wracając i troszkę się zcziluję na wieczór ;-)
  • 6 / / 0
Nie całą godzinę temu znalazłem zupełnie przypadkowo 3 listki Turbo Rowerów po drodze po ziele :). Miałem kurwa dziś szczęśliwy dzień :-D
  • 117 / / 0
raz idąc ostro porobiony z Disco ze 4 lata temu z ziomkiem zasuwamy no i.

-Patrz telefon.?
-To niezłe!

idziemy dalej po 200 metrach myślę to nie wkręt wracam po niego no i był :)

Na drugi dzień pogoniony a za cash kupione 20 pigół i poł litra

PS : simens C65
  • 1169 / 16 / 0
Jakby ktoś ktoś szukał to ostatnio w okolicach młocin wyjebałem 4 paczki antidolu bo mnie psy pierdolnęły w samochodzie
  • 2129 / 29 / 0
No ale po co ? Przecież to nie nielegalne. No chyba, ze byłeś też pod wpływem.
  • 3854 / 315 / 0
Może na skręcie się komuś poszczęści.
  • 757 / 31 / 0
FGZ pisze:
Jakby ktoś ktoś szukał to ostatnio w okolicach młocin wyjebałem 4 paczki antidolu bo mnie psy pierdolnęły w samochodzie
Miałbym na 4 razy :D

Faktycznie dziwnie zrobiłeś, co innego jakbyś już filtrował ale tak?
  • 14 / / 0
to ja raz kolega sobie siedzimy na lawkach i pijemy browary nagle patrzymy pod nogi a tam lezy sobie dobrze skrecony duzy lolek hehe odrazu go spalilismy

kilka dni wczesniej idę sobie z kolega przez wioskę i za cepeenem znależlismy 4 krzaki ale mielismy humor z tego powodu porobilismy sobie zdieca przy krzakach i po paru dniach scielismy krzaki i dalej wiadomo co xd
http://img213.imageshack.us/i/krzak.jpg/

jeszcze kiedys znalazłem duzego lecha nie otwieranego xd

pewnego razu w autobusie koles wysiadal i wypadla mu cała paczka szlug nawet nie zauwazył ja mu wypadły wiec po chwili ją powinąłem
  • 269 / 5 / 0
ot: nie wydaje mi sie zby tyo bnyly dojrzale reosliny %-D
  • 2129 / 29 / 0
5zł pisze:
ot: nie wydaje mi sie zby tyo bnyly dojrzale reosliny %-D
Zawsze można makumbę zrobić.
ODPOWIEDZ
Newsy
Zagadka stabilności piwnej piany rozwiązana. To postęp w wielu dziedzinach nauki

Piękna stabilna piana to jeden z elementów piwa, którego poszukują miłośnicy tego napoju. Niestety, często spotyka ich zawód. Tworząca się podczas nalewania pianka błyskawicznie znika, zanim zdążymy wziąć pierwszy łyk. Są jednak rodzaje piwa, szczególnie piwa belgijskie, na których pianka jest wyjątkowo stabilna. Naukowcy z Politechniki Federalnej w Zurychu, pracujący pod kierunkiem profesora Jana Vermanta, odkryli właśnie sekret długotrwałego utrzymywania się piany na piwie. Poznanie tej tajemnicy zajęło 7 długich lat badań.

Ukraińce przemycającej narkotyki na Bali grozi kara śmierci przez rozstrzelanie

21-letnia Kateryna Wakarowa jest oskarżona o wwiezienie narkotyków na Bali. Kobieta może zostać za to skazana na karę śmierci przez rozstrzelanie.

Dziewczęta piją ryzykowniej niż chłopcy

Raport informuje o rosnących problemach z alkoholem i marihuaną wśród młodzieży.