Heterocykliczne substancje psychoaktywne, m.in. 4-MAR i BZP.
ODPOWIEDZ
  • 211 / 2 / 0
Niektórym królikom doświadczalnym aplikowano 300 mg MeOPP oralnie. Efekty były bardzo ciekawe. Wszystkie zwierzątka były bardzo zadowolone z życia, odczuwały wręcz euforię i miłość do wszystkiego :heart:
  • 32 / / 0
witam mam pytanie ja MeOPP ma sie do amf...
  • 259 / 1 / 0
Jak już było mówione,słabo,jest to substancja o subtelnym działaniu więc z fetą wspólnego ma niewiele,substytucja w tym wypadku jest moim zdaniem złym pomysłem.Czytaj,już nawet nie uważniej,ale w ogóle.
  • 757 / 31 / 0
Jebnalem 1g bo dostalem z gratisa no i moze cos poczulem w koncu bo mniejsze ilosci to na mnie praktycznie wcale nie dzialaly..
Uwaga! Użytkownik blueberry jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 469 / 9 / 0
Czy MeOPP powoduje tolerancję krzyżową z MDMA?
  • 25 / / 0
A jak to działa na serducho? Bo tak się składa, że miałem z pikawą pewne kłopoty, a MeOPP z chęcią bym spróbował.
Uwaga! Użytkownik Kapitan jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1456 / 19 / 0
Ostatnio wziąłem 250mg doustnie, nic nie poczułem, potem dopiero zauważyłem, że mam lekko rozszerzone źrenice, a tak to nic poza tym.
O kant dupy z tym MeOPP %-D
Uwaga! Użytkownik kfs nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2334 / 9 / 0
Miksujcież to. Samo w sobie to rzeczywiście nic specjalnego, ale w miksach z ketonami świetnie się sprawuje.
Why are you wearing that stupid man suit?
  • 6180 / 436 / 12
I z GBL, mi się podobało.
  • 1456 / 19 / 0
A łączył ktoś z MDPV?
Ostatnio zmieniony 08 maja 2011 przez kfs, łącznie zmieniany 1 raz.
Uwaga! Użytkownik kfs nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Newsy
Ukraińce przemycającej narkotyki na Bali grozi kara śmierci przez rozstrzelanie

21-letnia Kateryna Wakarowa jest oskarżona o wwiezienie narkotyków na Bali. Kobieta może zostać za to skazana na karę śmierci przez rozstrzelanie.

Narkotyki. Nie trzeba dealera, młodzi kupują przez internet

Narkotyki są coraz mocniejsze i coraz łatwiej dostępne, alarmuje pełnomocnik rządu Niemiec ds. uzależnień.

Zagadka stabilności piwnej piany rozwiązana. To postęp w wielu dziedzinach nauki

Piękna stabilna piana to jeden z elementów piwa, którego poszukują miłośnicy tego napoju. Niestety, często spotyka ich zawód. Tworząca się podczas nalewania pianka błyskawicznie znika, zanim zdążymy wziąć pierwszy łyk. Są jednak rodzaje piwa, szczególnie piwa belgijskie, na których pianka jest wyjątkowo stabilna. Naukowcy z Politechniki Federalnej w Zurychu, pracujący pod kierunkiem profesora Jana Vermanta, odkryli właśnie sekret długotrwałego utrzymywania się piany na piwie. Poznanie tej tajemnicy zajęło 7 długich lat badań.