Pochodne 2,5-dimetoksyfenyloetyloaminy.
Więcej informacji: 2C-x w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 28 / / 0
w przyszly poniedzialek planuje wziasc 25 mg, jednak we wtorek musze byc calkowicie swiezy bo ide na impreze. Czy nastepny dzien po 2C-E jest " normalny ", czy wrecz przeciwnie - bede chodzil zryty i sie wszystkiego bal + brak humoru? Bo niestety nie moge przelozyc 2C-E na inny dzien : /
  • 28 / / 0
Drug, mysle ze chodzilo o to ze psychiczny zjazd po fecie zostanie zwiekszony przez 2c-e, a nie ze sie cos stanie w sensie fizycznym ;] moge sie mylic bo nigdy fety nie bralem
  • 519 / 2 / 0
Borowik: Zakładając że będziesz spał normalnie, to następnego dnia możesz czuć się "inaczej" ale pozytywnie.
  • 28 / / 0
Ale bede w stanie " funkcjonowac w spoleczenstwie " ?
  • 519 / 2 / 0
Jak najbardziej.
  • 28 / / 0
Jak uwazasz - ja gdybym mial lajtowy zjazd i wciaz dobre s&s to bym bral 2c-e
  • 24 / / 0
Mam pytanie dotyczące wejścia 2c-e. Kilka osób pisało o utrudnionym oddychaniu na wejściu. Mam astmę dlatego to dla mnie ważne. Zastanawiam się czy jest to jakieś poważniejsze utrudnienie czy takie jakie mam po innych substancjach jak mef, feta czy cokolwiek, że przy zbyt mocnym wejściu poduszę się lekko przez pare sekund/minut. Zapewne ciężko zrozumieć to ludziom nie mającym astmy..
Nie chciałabym wylądować w szpitalu i dostać w dupkę adrenaliny ;p.. Choć ta substancja stymuluje w jakimś stopniu dlatego nie rozumiem tej akcji z utrudnionym oddychaniem. Jest ktoś w stanie porównać bodyload do LSA? Wiem, że to nieco inna substancja ale zastanawiam się czy jest miej/bardzij nieprzyjemny.

Pozdrawiam :)
"Cóż jest trucizną? Wszystko jest trucizną i nic nie jest trucizną, tylko dawka czyni truciznę."
-Paracelsus
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
30% Polaków w wieku od 15 do 34 roku życia przyznaje, że miało kontakt z narkotykami

Krajowe Centrum Przeciwdziałania Uzależnieniom informuje, że dane dotyczące zażywania narkotyków w Polsce przez młodych ludzi są niepokojące. 30% Polaków w wieku od 15. do 34. roku życia przyznaje, że miało kontakt z narkotykami. Kolejne akcje policji pokazują, że problem jest. W dwa dni zatrzymano w sumie 13 osób mających związek z handlem narkotykami.

Dostęp do legalnych sklepów z marihuaną wiąże się ze spadkiem nadmiernego spożycia alkoholu

Nowe, finansowane ze środków federalnych badanie przeprowadzone w stanie Oregon wykazało, że dostęp do legalnych sklepów z marihuaną wiąże się z niższym poziomem nadmiernego spożycia alkoholu, zwłaszcza wśród osób dorosłych w wieku 21–24 lata oraz powyżej 65 roku życia.

Aresztowania za marihuanę w USA – raport FBI zaskakuje liczbami

Mimo postępów w legalizacji, aresztowania za marihuanę w USA nie ustają. Sprawdź, co naprawdę pokazują najnowsze dane FBI.