Alkohol etylowy pod każdą postacią.
Więcej informacji: Etanol w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 230 / 26 / 0
Mój rekord to 38 piw w 8 godzin a były to Bierhofy ze stokrotki 6.5% nie, nie kłamię ale miałem bardzo dobrej wtedy jakości feciurę od gangusa:D były to kwadraty różowo-białe które dały się tylko rozbić młotkiem po wzięciu 200mg i od razu było przedawkowanie i leżenie i szybko dużo witaminy C
W ciągu 2008 jak byłem w 14 godzin wypiłem 3 flaszki 0.7 litra od rana do nocy jak sie kładłem było mi błogo i czułem się wyzwolony nigdy tak nie czułem się po żadnym alko i miałem taki san tylko raz w zyciu podejrzewam że było to ostre przedawkowanie i mogłem zejśc z tego świata nie miałem helikopterów ani rzygać mi się nie chciało po prostu czułem się świetnie leżąc i nie ruszając się
  • 1 / / 0
1.5 wódki w jakies 8h , pamiętam tylko że w półprzytomny ziomek polewał mi do 6 rano
ODPOWIEDZ
Newsy
Konopie skuteczne w leczeniu migreny – pierwsze badanie kliniczne z placebo!

Według danych z badań klinicznych przedstawionych na dorocznym spotkaniu American Headache Society, inhalacja kwiatów konopi zawierających THC i CBD zapewnia skuteczniejszą ulgę w migrenie w porównaniu z placebo.

Ukraińce przemycającej narkotyki na Bali grozi kara śmierci przez rozstrzelanie

21-letnia Kateryna Wakarowa jest oskarżona o wwiezienie narkotyków na Bali. Kobieta może zostać za to skazana na karę śmierci przez rozstrzelanie.

Marihuana może być substytutem alkoholu – wyniki nowego badania

Nowe badanie opublikowane w czasopiśmie "Drug and Alcohol Dependence" (2025) dostarcza pierwszych w historii laboratoryjnych dowodów na to, że używanie marihuany może zmniejszać spożycie alkoholu.