Więcej informacji: Dekstrometorfan w Narkopedii [H]yperreala
-dawka zapychająca cyp (150mg) 30min przed
-rozpuszczenie kapsułek Tussidex w wodzie temp 90C, ostudzenie
-wypicie, popicie gazowanym, alkoholowym napojem
bez zapchania cyp w wątrobie i jelitach nawet jak się szybko wchłonie zostanie wyłapane i związane
Tussidex zawiera formę rozpuszczoną w makrogolu, emulgatorze zapewniającym natychmiastowe całkowite wchłonięcie nawet w żołądku
A nie możnaby rozkruszyć tabletek, zawinąć w chusteczkę i połknąć?
Karmimy się nawzajem, dzielimy nasze wnętrzności.
Befsztyk z lalki, skosztuj mięsa.
Bugaboo - Zbigniew Hołdys to podupcona pizda, on w ogóle coś brał oprócz chlania potwornych ilości wódy? Nawet jeśli, to jakoś nic mu to nie dało.
Generalnie nie mam jakiś specjalnych sposobów na przyspieszenie wejścia. Czasem zdarzy mi się popijać tabsy sokiem grejfutowym, co może nie wiele daje, ale mój mózg sobie wmawia coś innego i jest fajnie
Normalnie DXM wchłania mi się bardzo długo.
Tabletki - 3 h
Syrop - około 30 minut.
Kapsułki - około 2h.
Stosuję go codziennie w dawkach około 300 mg. Ważę 96 kg. Mam do czynienia z DXM od 3 miesięcy.
I teraz dochodzę do sedna sprawy... Standardowo popijam różne rzeczy Colą Zero. Dziś, będąc w sklepie, pomyślałem - czas na spróbowanie czegoś innego. Kupiłem tonic. Taki gorzkawy napój, jak ktoś nie wie. Zarzuciłem dexa w ilości 300 mg w kapsułkach, zapiłem tonic'iem. Po około 1 h poczułem wyraźne wejście dexa czyli czas oczekiwania zmniejszył się o połowę.
Czy również zaobserwowaliście takie wspomaganie przy tonicu?
hennessy pisze:Rozkruszyć tabsy
hennessy pisze:i wciągnąć nosem.
ENTEOGENY PRAWEM, NIE TOWAREM!
Układ nagrody kurwą jest.
Badanie: Brak dowodów na resztkowe efekty marihuany w prowadzeniu pojazdów
Jeden na dziesięciu trzydziestolatków pracuje pod wpływem. Naukowcy biją na alarm
Marihuana negatywnie wpływa na płodność kobiet? Nowe badania kanadyjskich naukowców
Meta cenzuruje konopie. Rząd Brazylii grozi sądem i żąda reaktywacji kont
Meta, właściciel Instagrama i Facebooka, znów jest oskarżana o cenzurę. Tym razem chodzi o masowe blokowanie kont związanych z medyczną marihuaną w Brazylii. W ciągu jednego weekendu zniknęło blisko 50 profili. Wśród nich były konta stowarzyszeń pacjentów, lekarzy, influencerów i organizatorów Marszu Konopnego.
Dostęp do legalnych sklepów z marihuaną wiąże się ze spadkiem nadmiernego spożycia alkoholu
Nowe, finansowane ze środków federalnych badanie przeprowadzone w stanie Oregon wykazało, że dostęp do legalnych sklepów z marihuaną wiąże się z niższym poziomem nadmiernego spożycia alkoholu, zwłaszcza wśród osób dorosłych w wieku 21–24 lata oraz powyżej 65 roku życia.
Grzyby halucynogenne zdumiały wszystkich. Są dziwniejsze niż myślimy
Psylocybina - substancja odpowiadająca za "magiczne" działanie niektórych grzybów - wyewoluowała niezależnie co najmniej dwa razy. Do takiego wniosku doszli naukowcy z Niemiec i Austrii, którzy opisali zaskakujące różnice biochemiczne między dwoma rodzajami grzybów wytwarzających ten sam związek.