Alkaloid opium - metylowana pochodna morfiny.
Więcej informacji: Kodeina w Narkopedii [H]yperreala
Sprobowalbys browna?
Spróbowałbym
493
41%
Nie spróbowałbym
239
20%
Sprawdzam wyniki
326
27%
Spróbowałem i nie żałuję
93
8%
Spróbowałem i żałuję
38
3%

Liczba głosów: 1189

ODPOWIEDZ
  • 144 / / 0
Nieprzeczytany post autor: Pan Stefan »
Jak ktos bierze kode rekreacyjnie, a nie jako ucieczke od problemow, to moze mowic, ze nie sprobuje. Ale gdy ktos wszystkie smutki i klopoty zabija kodeina, to predzej czy pozniej wejdzie w brauna, takie jest moje zdanie. Ja, choc cpam w sumie niedlugo, to jestem chyba mocno wjebany. "chyba", bo od 2 miesiecy pomiedzy wieczorami z koda mam max 1 dzien przerwy, najczesciej biore codzennie. W dodatku biore juz w ciagu dnia, a nie jak na poczatku wylacznie wieczorem, jako ukoronowanie zjebanego dnia. Dzis wejdzie 450mg, ktore poczuje jak 150 na poczatku :-( Tylko nie mowcie mi o odstawieniu, bo w moim przypadku to nie wchodzi w gre, nie potrafie juz zasnac, gdy moj umysl nie jest odurzony, wiec gdy kody brak, biore cokolwiek.
Ja bym sprobowal.
  • 88 / / 0
Nieprzeczytany post autor: Darth Krayt »
Jakbym miał okazję, to bym spróbował. Po prostu taki już ze mnie człek, iż muszę wszystkiego sprobować, chociaż raz... albo więcej, jak będzie fajnie. I wiem, że potem już nie będzie tak fajnie. :)
I grew in understanding and power and made myself into Darth Krayt.
  • 312 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: obserwator »
Mialem okazje i to nie raz. Tylko w jednym przypadku mialem cisnienie na palenie (bylem pod wplywem alko i kody) jednak tak sie zlozylo, ze ziomiomem latwilismy towar, ale ten jego dil wyjebal nas i nie przyszedl na ustawke (pewnie byl zacpany i tyle) Podczasz reszty roznych okazji - odmawialem. Towar moge zalatwic bez problemu. Z mam dlugi okres stazu, ale nie mam zamiaru brac sie za iv, mam taka osobista blokade - bo wiem, ze stad juz rownia pochyla. Wiem, nigdy nie mow nigdy, ale serio mam ustatkowane zycie, bedzie wlasne mieszkanie, praca, kobieta, studia, wiec wolalbym tego nie zmarnowac.

Neuron
  • 1179 / 124 / 0
Nieprzeczytany post autor: mniemanolog »
Czy spróbowałbym... hmmm... oczywiście, że spróbuję :diabolic: :yay:
Ostatnio zmieniony 25 września 2009 przez mniemanolog, łącznie zmieniany 1 raz.
EjeMqv63qzcBDbheXUtQcmcMHaCGGXk8cCS
  • 1154 / 36 / 0
Nieprzeczytany post autor: Gargamel »
Cieszysz sie tak bardzo z tego, ze sprobujesz? Ja bym raczej plakal, a nie sie smial.
  • 533 / 13 / 0
Nieprzeczytany post autor: ArkejD »
Tylko że nie ma powodu do płaczu. Brown to tylko kolejny opiat, można wziąść parę razy na przemian np z kodeiną i już. Chyba że ktoś ładuje po 750-900mg kodeiny i płaci za to gruby hajs, a działa i tak - tak sobie, wtedy faktycznie jest pewne zagrożenie, że ćwiara za 5 dych będzie atrakcyjniejsza.
Ja mam to szczęście, że za 5 dych, mam 10 paczek kodeiny, więc to są dla mnie 3 fazy a nie jedna.
Ostatnio zmieniony 25 września 2009 przez ArkejD, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 981 / 7 / 0
Nieprzeczytany post autor: Hanka »
hehe już dawno temu to bym zrobił,ale nie mam możliwości kurwa może to dobrze
  • 1067 / 206 / 0
Nieprzeczytany post autor: czajnikof »
Gargamel pisze:
Cieszysz sie tak bardzo z tego, ze sprobujesz? Ja bym raczej plakal, a nie sie smial.
AGAGA!!!!! Kolejny w dupe jebany, opiatowo-srajtowo-ulany masta joda. ] nie pochlebiać, opisywać i pierdolić. [/size]

http://radek78.wrzuta.pl/audio/2OuvV4wlSji/abba_ojcze (śpiewałem to podczas szkolnej akademii)
I don't do drugs. I am drugs.
  • 1098 / 7 / 0
Nieprzeczytany post autor: moor1992 »
Nie sprobowalbym :}
Nie mowie, ze na 100% bo wiadomo jak zycie czasami potrafi w chuja zrobic, ale na dzien dzisiejszy napewno nie.
Uwaga! Użytkownik moor1992 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 930 / 29 / 0
Nieprzeczytany post autor: tehacek »
nie mam zamiaru brac sie za iv, mam taka osobista blokade - bo wiem, ze stad juz rownia pochyla.

równia pochyła, bo co? kto tak powiedział, kto ustawił Ci w głowie taką barierę?
ludzie, uświadomcie sobie, że ustanawianie sobie granic nie służy niczemu oprócz coraz większego wpierdalania się. dlaczego? bo kiedy zdarzy Ci się taką granicę przekroczyć, mówisz sobie - zjebałem, teraz już nie mam nic do stracenia. a to totalna bzdura, masz do stracenia tyle samo co przedtem, jedno załadowanie iv nie zmienia niczego.

przez całą tą aurę wokół heroiny i igieł masa ludzi wpierdala się niepotrzebnie. wydaje im się, że skoro spróbowali raz to są już browniarzami (na początkowym etapie większość jest wręcz z tego dumna) i lecą dalej. o ile lepiej byłoby powiedzieć sobie: wziąłem, ale chuj z tego?
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Cannabis trafia do supermarketów w Niemczech. Netto sprzedaje nasiona marihuany jak zwykłe warzywa

Jeszcze niedawno coś takiego byłoby nie do pomyślenia. W niemieckim supermarkecie obok nasion pomidorów czy bazylii pojawiły się… nasiona cannabis. Popularna sieć Netto rozpoczęła testową sprzedaż produktu, który budzi ogromne zainteresowanie klientów i wywołuje dyskusję o nowych realiach po legalizacji. Wszystko odbywa się jednak zgodnie z obowiązującym prawem, które pozwala dorosłym na domową uprawę konopi. Dla wielu osób to znak, że marihuana w Niemczech powoli staje się zwykłym elementem rynku, a nie tematem tabu.

Funkcjonariusze zagarnęli ponad 60 kg narkotyków

Ponad 60 kg narkotyków - marihuany, kokainy i haszyszu, a także przedmioty przypominające broń, amunicję i ponad 16 tysięcy sztuk papierosów bez polskich znaków akcyzowych, nie trafi na rynek. To efekt intensywnej pracy policjantów z Wydziału Dochodzeniowo-Śledczego, dw. z Przestępczością Narkotykową Komendy Wojewódzkiej Policji w Rzeszowie, których wspierali funkcjonariusze KAS i CBŚP. Śledztwo w sprawie wewnątrzwspólnotowego obrotu narkotykami nadzorowane jest przez Prokuraturę Okręgową w Rzeszowie. Czarnorynkowa wartość zabezpieczonych substancji to ponad 3 miliony złotych.

Przebrały drona za ptaka, by przemycać narkotyki do więzienia

Policja aresztowała dwie kobiety, po tym, jak użyły drona przebranego za plastikową wronę do przemytu narkotyków, tytoniu i telefonów komórkowych. Kobiety w ten sposób próbowały szmuglować przez mury więzienia w Luizjanie.