Dział poświęcony wpływowi substancji psychoaktywnych na działalność człowieka.
ODPOWIEDZ
  • 463 / 6 / 0
Nieprzeczytany post autor: masturbator »
wojna polsko ruska
my plaything
Uwaga! Użytkownik masturbator nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 75 / / 0
Nieprzeczytany post autor: Yto »
jak dla mnie np. Pulp Fiction ale są setki filmów przyjemnych do oglądania w tym stanie:) generalnie to lubię oglądać po zjaranemu filmy, które już znam bo jak palę i oglądam coś nowego to na drugi dzień mało co z niego pamiętam...
  • 59 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: naur »
Sin City i Simpsonowie, serial.
RELATIONSHIT
  • 74 / / 0
Nieprzeczytany post autor: sarrum »
Palenie przed oglądaniem samemu filmu to imho najdziwniejsza rzecz pod słońcem oO
Gorzej palenia nie można zmarnować.
  • 59 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: naur »
sarrum pisze:
Palenie przed oglądaniem samemu filmu to imho najdziwniejsza rzecz pod słońcem oO
Gorzej palenia nie można zmarnować.
Zgadzam się, ale na zejście zawsze można coś oglądnąć. A jak już, to najlepiej właśnie jakiś odcinek Simpsonów - krótki i w ogóle, nie zabiera aż tyle "tego" cennego czasu, a multum rzeczy w nim jest.
RELATIONSHIT
  • 29 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: Evey »
Polecam zdecydowanie film Stay. To o takim psychiatrze i jego pacjencie, z początku wydaje się nudny ale póxniej totalne nieogarnięcie, nie wiesz czy to jakiś Twój trip czy to film, nie ogarniasz ocb ;D Ja oglądałam ten film totalnie zjarana i dojebana acodinem. Na prawdę polecam.
  • 17 / / 0
Nieprzeczytany post autor: Atakmaniaka »
a ja lubie http://www.youtube.com/user/discoveryne ... end=2&ob=4

jako że telewizora nie posiadam, to po paleniu ogladam właśnie takie programy :)
Uwaga! Użytkownik Atakmaniaka nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 23 / / 0
Generalnie nie lubię oglądać filmów po mj. Może dlatego, że zawsze oglądam w wersji ang z polskimi napisami, które mi się często gęsto rozmazują... ^_^
Polecam Harolda i Kumara dwie części, Miasto Zaginionych Dzieci :nuts: no i może Bękarty Wojny- za mnóstwo smaczków i kilka języków- co mnie urzekło :-D
  • 565 / 7 / 0
Nieprzeczytany post autor: FreeOfMe »
Ojciec chrzestny calkiem sie nadaje. Oprocz zjary to gbl :) Ale tylko jedynka, najlepiej zbudowany klimat.

Mindfucki sie nie nadaja zupelnie, chyba, ze znajdziesz jakis mindfuck o zjaranych murzynach ^^ Najlepiej cos smiesznego, pasujacego do klimatu. Avatar calkiem niezle sie wkrecal, aczkolwiek nieraz mysli odbiegaly od filmu
Feel free. Of me.
  • 232 / / 0
Nieprzeczytany post autor: GonzoAlfonzo »
"Nagi Lunch". Po filmie bałem się cokolwiek napisać na klawiaturze bojąc się że owa klawiatura przemieni się w jakiegoś robala %-D
Wszystko co napisałem powyżej to fikcja literacka. Elo Elo 5 dwa zero.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Żołnierz brygady pancernej handlował narkotykami na dużą skalę

Starszy kapral 1. Warszawskiej Brygady Pancernej został zatrzymany w podwarszawskich Markach za handel dużymi ilościami narkotyków, głownie marihuaną i pochodnymi mefedronu. W tym samym czasie w Końskich wpadł jego wspólnik. Żandarmi i policjanci przeszukali trzynaście lokali i samochodów na terenie kraju, w których miały znajdować się narkotyki.

Konopie w leczeniu demencji. Naukowcy wskazują dwa związki

Doustna kombinacja oczyszczonego THC i CBD istotnie zmniejsza pobudzenie u seniorów z zaawansowaną demencją – wynika z badania LiBBY zaprezentowanego na konferencji Alzheimer’s Association International Conference w Londynie.

Leczenie uzależnionych od opioidów bardziej dostępne, ale pod ścisłym nadzorem

Choć leczenie substytucyjne, czyli terapia uzależnień od opioidów polegająca na podawaniu legalnych leków zastępczych, jest stosowane w naszym kraju od ponad 30 lat, wciąż liczba objętych nim osób jest stosunkowo niska. Aby ułatwić do niego dostęp, wprowadzona ma zostać możliwość przepisywania tych produktów przez lekarzy. Ministerstwo Zdrowia określa zasady, na jakich ma się to odbywać.