Rozmowy na temat działania psychoaktywnego kannabinowego konopii.
1.Czy lubisz jarac ?
1.Cały czas.
444
39%
2.raz w tygodniu.
160
14%
3.Jaram i miksuję
226
20%
4.Nie miksuję bo to Świętokradztwo.
59
5%
5.raz w miesiącu.
116
10%
6.Jaram jak ktoś postawi.
123
11%

Liczba głosów: 1128

Zablokowany
  • 1169 / 17 / 0
Nieprzeczytany post autor: BuddahLova »
Taka rada to o dupe potłuc, niewykonalne.
Nie da sie z czymś zmixowac ja np. swego czasu jarałem Mj z extraktem 10x szałwii i powiem wam że całkiem całkiem dawało rade %-D
Uwaga! Użytkownik BuddahLova jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 907 / 8 / 0
Nieprzeczytany post autor: Pan Prezes »
Domestos - kórwa, musiałem to napisać!! %-D :-p
I kórwa chuj Cie obchodzi, że robie błędy ortograficzne!

Legalizować? Tak, ale pod pewnymi obostrzeniami. marihuana nie powinna być dostępna jak bułki i mleko, raczej tak jak alkohol – w specjalnie do tego przeznaczonych miejscach, sklepikach. Dlaczego? Przede wszystkim po to, żeby zlikwidować czarny rynek i utrudnić dostęp nieletnim. Poza tym zarobi na tym budżet państwa. No i jest to szlachetna roślina, z której można robić papier, materiały, nawet ocieplać nią domy. Przecież to absurdalne, żeby zabraniać rosnąć roślinie.
  • 179 / 1 / 0
kiedys sie mówiło o eterze
sa jeszcze mieszanki ziołowe...
najlepiej by było kupić czyste kanabinole i ładowac dożylnie :)
Uwaga! Użytkownik masterwgnojeniu nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1169 / 17 / 0
Zakupilem sobi 100g Damiany do lolkóf i takie ciumkania sobie.
Próbował już ktoś to w mixie z Marijuanką?
Jakie mieszanki ziołowe z dupalaczy i innych chujowych sklepików są fajne do Mery Dżejna ?
Uwaga! Użytkownik BuddahLova jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 27 / / 0
Nieprzeczytany post autor: banditos »
żadne gówno z dopalaczy nie zastąpi marihuany.
Uwaga! Użytkownik banditos nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1169 / 17 / 0
banditos pisze:
Po chuj piszesz takie rzeczy, chyba tylko po to by nabić sobie debilnie posta?
Napisałem chyba kurwa jego mać wyraźnie DO MERY DŻEJNA a nie zamiast do chuja pana.
Nawet jak człowiek skuty jest o poranku jak świnia, to zawsze trafi się takie coś co wkurwić musi swoim debilizmem. :argue:
  • 474 / 10 / 0
Nieprzeczytany post autor: burek123 »
ja zawesze stosuje 2-3 bro przed jarunem i zawsze lepiej robi niz bez tych bro. zawsze.
Maisssterrr qrwy
  • 1067 / 206 / 0
Nieprzeczytany post autor: czajnikof »
burek123 pisze:
ja zawesze stosuje 2-3 bro przed jarunem i zawsze lepiej robi niz bez tych bro. zawsze.
WUT?!
I don't do drugs. I am drugs.
  • 27 / / 0
Nieprzeczytany post autor: banditos »
FGZ pisze:
banditos pisze:
Po chuj piszesz takie rzeczy, chyba tylko po to by nabić sobie debilnie posta?
Napisałem chyba kurwa jego mać wyraźnie DO MERY DŻEJNA a nie zamiast do chuja pana.
Nawet jak człowiek skuty jest o poranku jak świnia, to zawsze trafi się takie coś co wkurwić musi swoim debilizmem. ]

:moody:
Uwaga! Użytkownik banditos nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 729 / 7 / 0
Nieprzeczytany post autor: Toker »
W ogóle wtf? Czemu wydaje mi się, że ostatnie trzy dni na forum są w jakiś sposób przesiąknięte wszechobecnym jadem?
To see bee! To see sea: To see infinity, To see eternity! To city too - To see pee!
2C-B! 2C-C: 2C-I, 2C-E! 2C-T-2 - 2C-P!

Kładzenie ćpuna spać na trzeźwo to jak kładzenie żywego do trumny.
~ Lilia1

GG: 450537
e-Mail: FriendlyToker@gmail.com
Zablokowany
Newsy
Spali w lesie i zażywali narkotyki. Policja zatrzymała rodziców trójki dzieci

Jedna z mieszkanek zadzwoniła na policję i poinformowała, że rodzice wraz z trójką dzieci w wieku 1, 4 i 6 lat przez ostatnią dobę przebywali w samochodzie, w lesie. Na miejsce natychmiast skierowano policyjny patrol.

1 dziennie i ryzyko drastycznie rośnie. Alarm: Polacy nic sobie z tego nie robią

Nawet niewielkie ilości alkoholu mogą istotnie zwiększać ryzyko raka jamy ustnej – wynika z badania opublikowanego w „BMJ Global Health”, które szczególnie alarmujące dane przynosi z Indii.

Fałszywy narkotest, prawdziwe konsekwencje. Jak policyjna procedura zniszczyła życie 20-latka

W teorii miał to być rutynowy patrol drogówki. W praktyce - początek koszmaru, który na wiele tygodni wywrócił życie młodego człowieka do góry nogami. Fałszywie dodatni wynik policyjnego narkotestu, medialny rozgłos i społeczny ostracyzm okazały się silniejsze niż późniejsze, prawdziwe wyniki badań krwi. Bo gdy prawda w końcu wyszła na jaw, szkody były już nieodwracalne.