Leki przeciwdepresyjne, tymoleptyki - SSRI, SNRI, iMAO, TLPD i inne
Zobacz też: Wikipedia
ODPOWIEDZ
  • 1205 / 10 / 0
a no to inna historia ;) moglem zapytac :P bo myslalem, ze odstawiasz i tyle... a to troche przesada rozlozyc na 4 dni... a takto to powodzonka ! :P
  • 3964 / 150 / 0
duldidaj pisze:
Miałem odstawić w 4 dni i piątego wejść na citalopram. Dzisiaj wezmę. Może przejdzie.
drobiv pisze:
bez sensu... co to za lekarz?
specjalista od uzależnień :-)
ciezko przewidziec reakcje na taki manewr, moze byc przez tydzien ciezko, warto wtedy przejsc to na benzo.
  • 425 / 3 / 0
Jak redukcja mianseryny z 60mg na 45mg poszła bezproblemowo, tak z 45mg na 30mg gówno. :-/

Zjeba psychiczna i fizyczna, mam nadzieję, że szybko przejdzie. :wall:
"Sprawdź czy to 3meopcp, o ile potrafisz zrobic to inaczej niż poprzez walnięcie iv"
  • 170 / 1 / 0
Odstawienie escitalopramu po 4 miesiącach brania (20mg) bez redukcji dawek, z dnia na dzień nie zaowocowało u mnie żadnymi negatywnymi objawami.
Uwaga! Użytkownik Regulator Kwasowosci nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 8 / / 0
@drobiv: już po ptakach, teraz lecę na fluo :*) w porównaniu z tym, co to-to wcześniejsze nawyrabiało mi w głowie i organizmie to niebo a ziemia. działa tak zajebiście, że nie wiem czy to przypadkiem pod euforię nie podchodzi, więc teraz jedynym problemem jest pilnowanie brania rano bo inaczej nie śpię do rana :-D
feeling oh so fine - until tomorrow, but that's just some other time
  • 1205 / 10 / 0
Ja tam na samym poczatku bylem na fluo i po 1. efekty mizerne a po 2. libido spadlo ponizej zera i to bylo jeszcze bardziej dolujace ---> kobitka byla zrozpaczona...

Apropo mnie to od tamntego tyg jestem juz bez sertry i czuje sie zajebiscie ;) chyba juz tego nie potrzebuje :-p
  • 8 / / 0
z libido to akurat tak samo u mnie wygląda. znieczulica %-D

punkt dla ciebie
feeling oh so fine - until tomorrow, but that's just some other time
  • 1205 / 10 / 0
Heh polejny do kompletu thx mate %-D

A co do libido to po sertrze nie mialem tego problemu:P wrecz wydaje mi sie ze teraz bez niej jest gorzej niz bylo ^_^
  • 1 / / 0
http://survivingantidepressants.org

Ludki , uwazajcie z odstawianjem , efektyuboczne ciagna sie miesiacam a czasami latami. Ja odstawilam w kwietniu i daj sie mecze z bolem i zlymi dniami, poprawa przychodzi falami . Poczytajcie forum , ktore na gorze podalam
  • 577 / 11 / 0
Ja wlasnie odstawiam paroxetyne 40 mg po paru latach koszmar ... Jestem na dawce 10 mg jeszcze z 4 dni , pozniej 5 mg mam nadzieje ze sie nie poddam .
ODPOWIEDZ
Newsy
Polak zatrzymany na granicy. Próbował wwieźć do Rosji 40 kg haszyszu

Na przejściu granicznym w Grzechotkach polskie służby zatrzymały mężczyznę, który próbował wjechać do Rosji z ponad 40 kg haszyszu o czarnorynkowej wartości ponad 2 mln zł - poinformowała Krajowa Administracja Skarbowa w Olsztynie.

My palimy nasze rośliny, wy palicie nasze pieniądze! 13 godzin policyjnego etatu za pyłek marihuany

Wydawało Wam się, że państwo racjonalnie zarządza Waszymi podatkami? No to usiądźcie wygodnie. Komenda Powiatowa Policji w Głogowie właśnie przysłała Wolnym Konopiom kolejną odpowiedź w trybie dostępu do informacji publicznej, która czarno na białym pokazuje, jak wygląda „wojna z narkotykami” w lokalnym wydaniu za 0,06g marihuany.

Mieszkańcy protestują. Sklep z marihuaną blisko parku i autobusów szkolnych

Grupa rodziców ze Scarborough sprzeciwia się planom otwarcia sklepu z marihuaną, który – jak podkreślają – miałby powstać naprzeciwko ruchliwej strefy autobusów szkolnych.