Inne substancje wykazujące działanie na układ katecholaminowy.
Więcej informacji: Stymulanty w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 70 / 1 / 0
i jak oceniacie sub? Na melanż czy na codzienne wykonywanie czynnościi xD
  • 708 / 26 / 0
Do pracy umysłowej się nada?
  • 3363 / 360 / 0
Raczej nie, bedzie cie tylko nosic, a nie bedziesz sie mogl skupic na pracy.
  • 233 / 6 / 0
Racja czysto fizyczna stymulacja, kiepsko ale ciutke lepiej sprawowałaby sie pseudoefedryna z kawką.
Uwaga! Użytkownik Jobsons20 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 440 / 31 / 0
Według mnie nadaje się to tylko na siłownię.
Uwaga! Użytkownik rencznik nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1874 / 96 / 127
A na prace fizyczną w fabryce bd SI?
wolna molekula
#mops
  • 1321 / 18 / 0
Tak, ale licz się też z wzmożoną potliwością.
Jego przyjaciel miał ksywe "Diabeł".
  • 1874 / 96 / 127
Jak to dawkować, aby zbytnio nie czuć mocnej stymulacji, tylko taki stan wzmożonej aktywności? I coby 8h fajnie się robiło, ale np po nocce zeby bez wspomagaczy iść lulu? ew herbata z mlekiem na spanie.
wolna molekula
#mops
  • 1934 / 108 / 0
ja zaczynalem od 25mg z kofeina (kawa) a potem wskoczylem po jakims czasie na 50mg plus kofeina i dlugo na takich dawkach ciagnalem, fakt na poczatku faktycznie nosi i czlowiek po silowni bez zastanowienia idzie pobiegac bo go nosi i jest ochota i sila jeszcze jest, potem na koncu dzialania wchodzi spora irytacja ludzmi czlowiek robi sie wybuchowy takie to ma "zejscie" ale samemu np. w pokoju nie ma zadnych nie przyjemnych skutkow i jest takie mile zmeczenie po treningu na zejsciu dmaa, tylko wsrod ludzi masz plus 100 do agresywnosci, z czasem te noszenie fizycznie i irytacja staja sie mniejsze i jest bardzo mocna stymulacja psychiczna a raczej pozostaje juz wtedy stymulacja psychiczna idealna do prac biorowych projektow itp gdzie wymagana jest koncentracja i skupienie, z czasem powoli szlem w gore z dawkami do 100mg maks i bralem bardzo dlugo dmaa i tego pulapu nie przekraczalem od czasu do czasu zdarzylo sie sypnac z 110-120mg ale zadko, tak to standardowo dawki byly na posiomie 70-80mg plus kofeina

praktycznie wszystkie tu moje artykuly itp byly pisane na dmaa plus kofeinie

wiec polecilbym ci na start 25-50mg plus mocniejsza kawa albo z 100-200mg kofeiny jak masz

"Racja czysto fizyczna stymulacja, kiepsko ale ciutke lepiej sprawowałaby sie pseudoefedryna z kawką."
to juz wogole belkot, pseudoefedryna targa wlasnie bardziej fizycznie, dmaa dziala bardziej psychicznie mniej wchodzi na organizm praca serca itp, przeciez to nawet nie ma porownania %-D efedryna tez znacznie bardziej jezdzi po organizmie i ukladzie krazenia, nie wiem co wy braliscie za dmaa :nuts:
"...Żadnego klefedronu z ogłaszamy, mordo więcej snu i witamin..."

angrybrads1 - pierwszy ambasador GHB w polsce !!!
  • 1874 / 96 / 127
^ a jak ze snem? Powiedzmy przed zmianą wezmę 25mg i na przerwie po 4h kolejne 25, to po następnych 4h jak skończe pracę i wróce do domu mogę mieć problemy ze snem, z którymi nie uporam się zielona/czerwona herbatą z mlekiem? Głównie na tym mi zależy. Czy występują psychozy jak po kofeinie kiedy przegniemy?
wolna molekula
#mops
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Leczenie uzależnionych od opioidów bardziej dostępne, ale pod ścisłym nadzorem

Choć leczenie substytucyjne, czyli terapia uzależnień od opioidów polegająca na podawaniu legalnych leków zastępczych, jest stosowane w naszym kraju od ponad 30 lat, wciąż liczba objętych nim osób jest stosunkowo niska. Aby ułatwić do niego dostęp, wprowadzona ma zostać możliwość przepisywania tych produktów przez lekarzy. Ministerstwo Zdrowia określa zasady, na jakich ma się to odbywać.

Alarm w całej Polsce! To miał być mak do ciasta ;)

Główny Inspektorat Sanitarny wydał ostrzeżenie publiczne dotyczące partii maku niebieskiego, w której wykryto przekroczenie dopuszczalnego poziomu alkaloidów opium. Jak podkreślono, spożycie produktu może stanowić zagrożenie dla zdrowia konsumentów. To nie są „zwykłe nasiona” – skażony mak może działać na organizm jak opioidy, wywołując objawy podobne do zatrucia narkotykami.

Ministerstwo Rolnictwa alarmuje. Chodzi o nową akcyzę na alkohol

Ministerstwo Rolnictwa i Rozwoju Wsi wystąpiło do Ministerstwa Finansów o wycofanie planowanej podwyżki podatku akcyzowego na alkohol.