Syntetyczny opioid o niewybiórczym działaniu na receptory opioidowe.
Więcej informacji: Tramadol w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 28 / / 0
@mroovva - zdecydowanie zbyt mało nawet jak na człowieka o przeciętnych gabarytach. Gdybym był na Twoim miejscu, na pierwszy raz wziąłbym z 450 lub 500. Plus jakieś benzo, ot tak, dla pewności.
  • 142 / 1 / 0
grzechotnik,
w ogóle nie polecam hydroksyzyny do tramadolu. Na mnie działa strasznie przymulająco. Tymbardziej jeżeli bierzesz pierwszy raz. Moje pierwsze razy cechowały się dosc przyjemnym pobudzeniem i euforią, potem zamieniło się to w opiatowy przymulony błogostan. Ahhh!
  • 117 / / 0
na chuj w ogóle brać jakiekolwiek antyhistaminy?

dla mnie jedną z kluczowych cech Tramalu jest to że można się tak zaaaajebiście przyjemnie drapać :]
Uwaga! Użytkownik wikudlak nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1959 / 57 / 0
Na chuj się odzywasz? Jak masz takie zdanie to tylko Twoja opinia...
Thirteen seconds to blood-brain barier. thirteen@safe-mail.net
  • 104 / 3 / 0
porucznik_T pisze:
@mroovva - zdecydowanie zbyt mało nawet jak na człowieka o przeciętnych gabarytach. Gdybym był na Twoim miejscu, na pierwszy raz wziąłbym z 450 lub 500. Plus jakieś benzo, ot tak, dla pewności.
Branie 500mg tramalu na 1 raz to skrajna głupota i nieodpowiedzialność mój drogi. Uwierz, depresja układu oddechowego to nic przyjemnego.
250-300mg wydaje się ok, z czego 100mg wpierw, coby sprawdzić jak organizm reaguje na nową substancję, a potem po godzince dorzucić resztę.
Uwaga! Użytkownik MadisonTwatter jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 576 / 6 / 0
porucznik_T pisze:

Zdecydowanie za dużo jak na pierwszy raz.. Po co odrazu tyle przyjdzie czas że tyle będzie brał na pobutke.. Smutna prawda... Narazie radze poki tolerki niema to 150-200mg i bez benzo spokojnie... Kiedyś zanim posmakowałem benzo to Tram tylko czysty szedł i to do ponad grama... Ale nie polecam takich dawek bez benzo.. Ale narazie niech sie cieszy chopek małymi dawkami ktore szybko rosną.... Pozdro :) w moim długim stażu z opio głownie ale i nietylko noi przeglądania tego forum od lat pisze kolejnego posta hehe Witam wszystkich jak coś zawsze poradze jesli chodzi o opio szczegolnie :)
"..Aaach...widzę złoty brzegu piach i mijając kiście liści zapuszczam się do iście tajemnego świata..."
  • 298 / / 0
Ja na pierwszy raz wziąłem właśnie 500 mg i było optymalnie, dobrze. :-) Nie za słabo, nie za mocno. :-) Tylko że w tamtym czasie od roku byłem w ciągu na kodeinie :-( (z jakimiś tam przerwami, rzecz jasna). :finger:
  • 576 / 6 / 0
więc miałes styczność z opio to inna sprawa u niego 500mg na pierwszy raz mogło by się skończyć padaką... Lepiej mniej a z czasem dorzucić takie moje zdanie...
"..Aaach...widzę złoty brzegu piach i mijając kiście liści zapuszczam się do iście tajemnego świata..."
  • 22 / 1 / 0
Mi na poczatku wystrczały 2 kapsułki po 50 mg i było ze 3-4 godziny jazdy teraz musze 450 mg zapierdolic zeby sie fajnie pobawic. Czuje ze niedlugo skonczy sie ta cala zabawa bo nie dam rady ogarnac tylu recept... A szkoda.
  • 2372 / 315 / 0
Biore Tramal Retard 200 (gwarancja do 2014) z 3 raz i od 18.00 wrzucilem albo 1200 albo 1400mg a moze wiecej bo z oblczien wychodzi mi 1800mg + Amizepin. Nie wiem - moze jakis inny jestem ale na mnie to dziala tak sobie. Zadnych akcji wymiotnych nie mam - jestem z lekka przymulony albo bardziej po 4 browcach mnie rusza. Popijam siebie od tego 3 browarki i tak siedze bez sensu. Jednego tabsa rozpuscilem w wodzie dla testu.
Jak tak u was to wyglada ???
Bywam pod mailem hyperalien@yahoo.com
ODPOWIEDZ
Newsy
Był twarzą lokalnej policji od wielu lat. Zwalniają go za narkotyki

Rzecznik komendy policji w Kluczborku został zatrzymany w związku z posiadaniem narkotyków, właśnie jest wydalany dyscyplinarnie ze służby - dowiedział się tvn24.pl. To kolejny w ostatnim czasie przypadek przyłapania funkcjonariusza służb mundurowych z narkotykami.

Zniknęło 400 kg kokainy. Policjanci objęci śledztwem

Biura dwóch policjantów z Biura ds. Zwalczania Przestępczości Narkotykowej we francuskim Nanterre oraz ich domy zostały przeszukane przez IGPN (Wydział Wewnętrzny Inspektoratu Policji) w związku ze sprawą „Trident”. Chodzi o zaginięcie blisko pół tony kokainy. Według informacji „Le Parisien”, przeszukania przeprowadzono w biurach dwóch policjantów z wydziału antynarkotykowego oraz w ich domach. Zarekwirowano także ich tablety i komputery.

Z Brazylii do Europy z kawą i kokainą. Kulisy sprawy drobnicowca Blume

Drobnicowiec Blume, który w 2023 roku obsługiwał transatlantycką trasę handlową pod togijską banderą, dziś stał się symbolem jednego z największych przejęć narkotyków na wodach europejskich. Wydarzenia związane z jego zatrzymaniem obnażają skuteczność współpracy służb międzynarodowych oraz skalę wykorzystywania żeglugi morskiej przez zorganizowane grupy przestępcze.