Łączysz? Doradź!
patrz: Reguły działu i Spis treści
Regulamin forum
  1. Staraj się określać połączenie jako pozytywne, bądź negatywne – bazując na doświadczeniu, uwzględniając czy miałeś dobry set&setting.
  2. Każda substancja się liczy, chyba że nie ogarniasz. Niewiadome ilości też należałoby podać.
  3. Nie doradzaj, jeśli to nie jest oczywiste. Łatwiej zapytać, aby dyskusja mogła nastać. To nie jest takie proste.
ODPOWIEDZ
  • 262 / 1 / 0
Co z RC najlepiej połaczyc butyr-fentanylem zeby bylo naprawde si,chodzi o iv
Uwaga! Użytkownik 9nexus6 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1680 / 266 / 0
3-MMC na przykład. Krótko działający betaketon z dobrym wejściem.
Największy przegryw na forum
  • 262 / 1 / 0
a cos oprocz 3mmc?
Uwaga! Użytkownik 9nexus6 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 316 / / 0
Od siebie polecam EPH oraz NEBa. Naprawdę wyjebane SB z tego wychodzą, po prostu poezja. Waliłem takie przez całą środę, nic tylko rozpływać się ze szczęścia. Trzeba tylko dobrze dobrać dawkę.
Minusem jest mega dziwny wygląd ryja - stimowe, wielkie, świecące oczy, a jednocześnie opiatowy kapeć z reszty twarzy xD
A drugi minus jest przy EPH - waląc IV niestety ma dwa duże uboki, a mianowicie chęć wyrzygania żołądka oraz natychmiastowe czyszczenie jelit. Ale to jak się przesadzi z dawką.
Uwaga! Użytkownik UsmiechnietaMorda nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 316 / / 0
Nareszcie zrobiliśmy z fuko speedballa z kota i butyr-fenta, paka apselanu na głowę i po 2.5mg B-F'a. Podawane igłą 0.8 żeby był wyjebany wjazd.
I OFICJALNIE STWIERDZAM ZE TO KOSIOR W CHUJ. Najlepszy miks jaki kierhmkk
Uwaga! Użytkownik UsmiechnietaMorda nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2652 / 382 / 0
Podawanie taką igłą to nienajlepszy pomysł. Większe ryzyko, że serce odmówi posłuszeństwa, tym bardziej jeśli szybko dociskało się tłok.
Uwaga! Użytkownik Blue_Berry jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 316 / / 0
Zdaję sobie z tego sprawę na pierwszy raz bym się nie odważył, ale już trochę doświadczenia z takim kalibrem mam. Poza tym normalnie do takich akcji używam 0.7, aczkolwiek tym razem była akurat taka.
  • 226 / 8 / 0
UsmiechnietaMorda pisze:
Waliłem speedballa z 2-fa i bfa. Całkiem fajne polaczenie, co prawda działanie dwójki subtelne (koło 50-70mg), lecz było dużo ciekawiej niż na samym butyrze. Niebawem spróbuję z trochę większymi dawkami i metkatem. W sumie może być fajnie, bo i bf i metkat działają gdzieś godzinkę przy IV.
Waliles bfa iv w jednej pompie z bf?
Połączenie będzie miało sens jak 2fa nie walne w kanał tylko jakoś inaczej a bf spale? Jak tak to jaka droga podania?
Post ten napisał 30 centymetrowy pejs niejakiego Icke Haizenbauma - syjonisty pochodzącego z Tel Awiwu, obecnie zamieszkałego w Chicago. A jak powszechnie wiadomo - żydzi kłamią, tak więc wszystko co jest napisane nad tym podpisem to czysta fikcja
  • 295 / 3 / 0
Ja wciągałem 2-FA do palonego bf'a. Dość dobre połączenie aczkolwiek nic szczególnego - w tym momencie jestem po w.w. miksie.

Wciągnąłem jakieś 250 mg 2-FA w 5 porcjach i jakieś 25 mg butyr-fentanylu w jakoś 13 lufkach maczanki
-------------
jak chcesz speedballa to raczej iv nieuniknione
ohohosialalala
  • 788 / 20 / 0
To może inaczej, ktoś tworzył jakiegoś biedaballa z BFa palonego i specyfiku NIE iv?
Sama zastanawiam się nad użyciem mefa; any idea?
Uwaga! Użytkownik ambiwalencja nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Dopalacze rozsyłali paczkomatami. Handlowali narkotykiem "zombie"

Patent na "bezpieczną" dystrybucję środków psychotropowych opracowała ukraińsko-polsko-białoruska grupa przestępcza. Mężczyźni magazynowali, sortowali, a następnie rozsyłali do paczkomatów środki psychotropowe. W ramach śledztwa nadzorowanego przez Prokuraturę Rejonową w Pruszczu Gdańskim zatrzymano 8 mężczyzn i zabezpieczono flakkę o wartości miliona złotych.

Ogromne ilości narkotyków przejęte na Śląsku. Za procederem mieli stać obywatele Ukrainy

Na ponad milion złotych oszacowana została czarnorynkowa wartość narkotyków przejętych przez mundurowych ze Śląska. W ich rękach znalazły się ponad 43 kilogramy pseudoefedryny. - Z zabezpieczonej ilości, można było uzyskać ponad 32 tysiące działek dilerskich metamfetaminy - wskazują policjanci. Za nielegalnym procederem stała 51-letnia obywatelka Ukrainy i jej 17-letni syn.

Marihuana i psychodeliki oceniane najwyżej w leczeniu zaburzeń odżywiania

Czy marihuana i psychodeliki mogą zrewolucjonizować leczenie anoreksji i bulimii? Nowe badanie opublikowane przez Amerykańskie Towarzystwo Medyczne (AMA) wskazuje, że pacjenci oceniają konopie i klasyczne psychodeliki jako najskuteczniejsze substancje w łagodzeniu ich objawów.