Dekstrometorfan - nazwy generyczne: Acodin, Tussidex.
Więcej informacji: Dekstrometorfan w Narkopedii [H]yperreala
Co robiłeś z DXM?/
Zarzucałem tylko rekreacyjnie.
222
69%
Brałem rekreacyjnie i w celach leczniczych.
83
26%
Stosowałem tylko w celach leczniczych.
15
5%

Liczba głosów: 320

ODPOWIEDZ
  • 246 / 11 / 0
Antydepresyjnie działało na mnie tylko przez jakiś czas. Potem, po kilkudziesięciu opakowaniach te małe dawki działają wręcz odwrotnie. Kompletna dysforia, brak motywacji, zmuła.
Za to rzadsze latanie na 3 plateau to doskonały reset emocjonalny, jak i swego rodzaju rekreacja.
“We are not entitled to our opinions; we are entitled to our informed opinions. Without research, without background, without understanding, it’s nothing. It’s just bibble-babble. It’s like a fart in a wind tunnel, folks.”
  • 23 / / 0
Ja DXM głównie w celach rekreacyjnych,chociaż na kaszel też się zdażało i działał.Za to czasem wykorzystuje go na zbicie tolerancji na Kode i tramadol, i bardzo mi w tym pomaga. ;-)
Także polecam. :-)
I dużo zdrowia życzę, bo tego nam potrzeba :-D
  • 251 / / 0
leczy ciało ze stanów grypopodobnych - taki dwudniowy ciąg oczyszcza ciało i umysł %-D
w nierównej walce zginęło państwo Zulusów
ODPOWIEDZ
Newsy
Spali w lesie i zażywali narkotyki. Policja zatrzymała rodziców trójki dzieci

Jedna z mieszkanek zadzwoniła na policję i poinformowała, że rodzice wraz z trójką dzieci w wieku 1, 4 i 6 lat przez ostatnią dobę przebywali w samochodzie, w lesie. Na miejsce natychmiast skierowano policyjny patrol.

1 dziennie i ryzyko drastycznie rośnie. Alarm: Polacy nic sobie z tego nie robią

Nawet niewielkie ilości alkoholu mogą istotnie zwiększać ryzyko raka jamy ustnej – wynika z badania opublikowanego w „BMJ Global Health”, które szczególnie alarmujące dane przynosi z Indii.

Fałszywy narkotest, prawdziwe konsekwencje. Jak policyjna procedura zniszczyła życie 20-latka

W teorii miał to być rutynowy patrol drogówki. W praktyce - początek koszmaru, który na wiele tygodni wywrócił życie młodego człowieka do góry nogami. Fałszywie dodatni wynik policyjnego narkotestu, medialny rozgłos i społeczny ostracyzm okazały się silniejsze niż późniejsze, prawdziwe wyniki badań krwi. Bo gdy prawda w końcu wyszła na jaw, szkody były już nieodwracalne.