To coś jak upierdolić sie zwykłym spirytem, który podpierdala benzyną, chemią, potwornie gorzkim i wymiotnym smakiem. Lecz człowiek jak na razie nie ma ochoty wymiotować.
Edit: Panowie, dało się. Czuję jedynie gorzki posmak i ogromne wyrzuty sumienia, że do końca skonsumowałem dentkę. Potrzebowałbym jeszcze kolejną ale drogerie są już zamkniętę no i jest w odstawce lorafenik. Na jutro mam 0zł ale jeśli tylko trafi się jakiś zagubione 4,40 to od razu wale bez zastanowienia! I chuj, że stoczyłem się już ponad miarę, ważne to potem być choć odrobinę przyzwoitym, teraz mnie na to nie stać! Słyszysz Siostruniu kochana, teraz mnie na to nie stać!
To coś podobnego do denaturatu, ale występuje w wersji bezbarwnej. Składa się w 73 procentach z etanolu, w trzech z acetonu, a reszta składu, to nie wiadomo co. Może stworzyć mieszaninę wybuchową z powietrzem, a temperatura jego zapłonu, to zaledwie 12 stopni.
http://wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/ ... o_dom.html
Aceton to rozpuszczalnik!
a tutaj dokladniejsze informacje
http://docs.duckduckgo.com/viewer?a=v&q=cac ... hK458BHE7w
Przede wszystkim uwaga.... PRODUKT NIE DO SPOŻYCIA PRZEZ LUDZI
O kurwa, Dzielnicowy, no to się nie ma co dziwić, że się dziwnie czułeś po tej mieszance... Się ciesz, że chaty nie spaliłeś... wspominałeś coś o trawie, nie paliłeś jej czasem nad otwartą butelką :-D? Następnym bierz tylko trunki tradycyjne, Just Denaturat(R)... ewentualnie Denatura lub Denaturat-Ex ... Fioletowych Snów
Stoi facet w sklepie i jest świadkiem kłótni klienta przed sobą...
Przyszedł z reklamacją pijaczek i ogromnym wzburzeniem do sprzedawczyni:
- Ile razy mam pani powtarzać, że ja chciałem DENATURAT?!! A nie DENATURAL!! Denatural trzeba szybciej pić, bo pali kubeczki!!!
Coś w tym jest, ciekawe co to robi z naszymi organami wewnętrznymi
A co do głosów i "gadania do siebie" to można takie stany znakomicie osiągnąc przy pomocy najlepszych(drogich) trunków.Opisuję to z doswiadczeń, a nie z obejrzanego "Żóltego szalika"(ale lubie ten film) Na detoksach (a zaliczyłem 3) leża obok śmierdzących meneli, troche inaczej śmierdzący lekarze, adwokaci, nadziani dyrektorzy, prezesi ...pili metaxe, tequille, jasia wedrowniczka, oryginalne koniaki 4 gwiazdkowe...dla nich zwykłe pół litra taniej wódy z marketu to tak jak dla nas denaturat...i dojechali na tym do śpiączki,cięzkiej padaki, psychozy alkoholowej, niesamowitych omamów wzrokowo słuchowych- widzieli wszystko..gadali sami ze sobą albo leżeli na oiom-ie podłączeni do respiratorów walcząc, bo śpiączka poalkoholowa to walka o życie.
Konkluzja-denaturat tylko przyspiesza ten proces (upadku) nie jest jednorazowym środkiem halucynogennym.Umiera sie konkretnie od nieleczonej choroby alkoholowej która jest chorobą smiertelną.ot co. :-|
Podróż z medyczną marihuaną samolotem – co musisz wiedzieć?
Analiza danych: Otwarcie legalnych sklepów z marihuaną powiązane ze spadkiem zgonów opioidowych
Narkotykowy krajobraz Europy. Nowy trendy na czarnym rynku
Mikrobiom jelitowy wpływa na pociąg do alkoholu
Mikroorganizmy tworzące mikrobiom jelitowy mogą wpływać na spożycie alkoholu, manipulując układem nagrody w mózgu - informuje czasopismo „mBio”.
W sieci prowadził "sklep" z narkotykami
Prowadził "sklep" na jednym z komunikatorów internetowych. Przyjmował zamówienia na narkotyki, które następnie dostarczał w wybrane miejsca, przekazując kupującym współrzędne geograficzne. Wykorzystywał również firmy kurierskie, co umożliwiało bezkontaktową dostawę narkotyków.
15 lat niechcianych badań. A teraz nowa rewolucja w psychiatrii
Specjalista z Wielkiej Brytanii nie ma wątpliwości, że jesteśmy świadkami nowej rewolucji w psychiatrii. Psychodeliki, jak psylocybina i MDMA, zdobywają coraz większe zainteresowanie naukowców w leczeniu depresji i innych zaburzeń psychicznych.