Regulamin forum
Zwykli użytkownicy nie mogą zakładać wątków na tym forum.
Jeśli chcesz zamieścić tu FAQ, HOWTO, albo kompendium swojego autorstwa – zamieść je w dziale >Psychofarmakologia<, a na początku posta dopisz, że chcesz by wątek był w Kompendiach.
ODPOWIEDZ
  • 60 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: krzysztoff »
biore codziennie 30 mg ssri .jakie jest ryzyko gdy wezme tylko 200mg tramadolu ?
  • 408 / 3 / 0
Nieprzeczytany post autor: Ester »
Czy możliwe est, że dostałem zespołu serotoninowego po samym DXM? (1500mg, 25mg/kg) Objawy zgodne z tymi podanymi na pedowikii.
Ksiezniczko, w którym zamku straszysz?
iiisǝʎ ʞɔnɟ
http://SDPower.tk
  • 1198 / 8 / 0
Zadales glupie pytanie. NIektorzy przy 600 mg maja zespol serotoninowy aTy sie pytasz o 1500.
  • 408 / 3 / 0
Yyy... Serio? 8-( I bez mieszania z SSRI?
iiisǝʎ ʞɔnɟ
  • 1217 / 21 / 0
Nie:P A nawet jezeli, to tylko sie temu komus wydawalo. Nie ma ani jednego udokumentowanego wystapienia zespolu serotoninowego po samym dxm. Ja jedyny raz podobny do zespolu serotoninowego mialem jak podczas 3 dnia ciagu zarzucilem 900mg (po raz drugi w zyciu taka dawka), zaczalem tracic powoli przytomnosc, do tego doszedl wielki szum w glowie, walenie serca i drgawki. Ale wszystko minelo po 5 minutach, a zespol serotoninowy trwa przewazie kilka dni.
Uwaga! Użytkownik Psychopath jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 408 / 3 / 0
pedowikia pisze:
Objawy [edytuj]
ból głowy
halucynacje
podwyższona temperatura ciała
sztywność mięśni
bezsenność
przyspieszenie toku myślenia
nadmierne pocenie się
nadciśnienie tętnicze
zwiększona częstotliwość akcji serca
nudności
wymioty
biegunka
drgawki
zagubienie
niepokój
zaczerwienienie skóry
poszerzenie źrenic
może prowadzić do śpiączki i śmierci.
Miałem wszystkie powyższe, oprócz wymiotów i biegunki. Nie wiem, czy miałem ból głowy i nudności, bo umysłem byłem daleko od ciała, a gdy już do niego wróciłem, to wciąż go nie czułem - czułem za to... absolutną całość (tj. wszystko, co dotyczy tego świata: to, co się w nim mieści i czas, o ile czas też się w nim nie mieści), jakby moje ciało było tą domniemaną cząstką, z której powstał świat. Pewnie przedawkowanie DXM mogło nieść identyczne objawy, więc jedynym wskaźnikiem est czas - wszystko skończyło się po 12-godzinnym tripie i pozostały tylko silne zaburzenia percepcji oraz szok, więc ten argument przeważa na samo działanie DXM.

A propos drgawek - znałem osobę, która po 450mg miała lekkie drgawki przez kilkanaście godzin.
iiisǝʎ ʞɔnɟ
  • 1217 / 21 / 0
Dzialanie deksa i tyle. Inna sytuacja jakby zostalo ci to na przynajmniej 2 dni po wzieciu deksa, wtedy bys mial sie czym martwic, tak to IMO nie ma czym sie niepokoic. Sam mialem wiekszosc z tych objawow (nawet wymioty), a drgawki byly poczatkowo nie do opanowania, ale wszystko po chwili minelo i zaczal sie trip, a po tripie bylem zdrow jak ryba;p
Uwaga! Użytkownik Psychopath jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 408 / 3 / 0
No niestety est się czym martwić, bo tolerancja utrzymuje mi się na poziomie ok. 50% (900mg działa nieco słabiej, jak kiedyś 450mg) pomimo 3-miesięcznej absty od wszystkiego (potem jeszcze przez miesiąc wziąłem tylko 200mg Dexa, więcej innych dragów), ale to już nie na temat. Dzięki za info.
iiisǝʎ ʞɔnɟ
  • 729 / 19 / 0
Nieprzeczytany post autor: no1 »
a ja lubie leki szok serotoninowy spocone roczki podniecenie no i szumi lubie tez stan opiozapasciowy
Uwaga! Użytkownik no1 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 67 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: Giet »
kiedyś zjadłęm 450mg dxm będąc na fluoksetynie i jakoś żyje, nie odczułem żadnych negatywnych efektów ani zmienionej fazy
Uwaga! Użytkownik Giet nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Newsy
„Narkowaluta” w Warszawie. Za podwózkę zapłacili bezdomnemu... marihuaną

To historia, w której dramat życiowy przeplata się z dość absurdalnym paragrafem. Policjanci z warszawskiego Żoliborza, kontrolując zaparkowaną Kię, nie spodziewali się, że trafią na „mobilne mieszkanie” z bardzo nietypowym systemem rozliczeń za usługi transportowe.

Wolne Konopie pukają do drzwi Prezydenta. Czy wykaże się większą odwagą niż Donald Tusk?

Walka o depenalizację posiadania marihuany wchodzi na najwyższy szczebel państwowy. Podczas gdy rząd Donalda Tuska konsekwentnie blokuje jakiekolwiek zmiany w polityce narkotykowej, zwracamy się bezpośrednio do Głowy Państwa. Czy prezydent Karol Nawrocki stanie po stronie wolności obywatelskich i zdrowego rozsądku?

CBZC rozbija packzomatową dystrybucję

Współpraca policjantów z Centralnego Biura Zwalczania Cyberprzestępczości i wydziału kryminalnego z Chełmna doprowadziła do zatrzymania 44-latka, który z wykorzystaniem paczkomatów, wysyłał do odbiorców paczki z narkotykami. Przy zatrzymanym funkcjonariusze zabezpieczyli znaczną ilość narkotyków i gotówkę. Mężczyzna trafił na 3 miesiące do aresztu.