Pochodne dwuazepiny, które produkowane są jako preparaty lecznicze.
ODPOWIEDZ
  • 1211 / 27 / 0
Nieprzeczytany post autor: jon »
no kurwa nie wiem ile jest ziarenek w szczypcie. jak dasz za dużo to się nic nie stanie, bufory krwi se poradzą.
może nie stricte noda, ale tak odpływałem fajnie, w takim półśnie. z metkatynonem w mixie i jedną amp (100 mcg) fentanylu.
Uwaga! Użytkownik jon nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1154 / 36 / 0
Nieprzeczytany post autor: Gargamel »
Jon, a jaki kolor roztworu mida ci wychodzi po przerobieniu tabletek? Jak robilem kiedys z dawki 7,5mg to wychodzilo mi "mleko" i do tego sie pienilo. Z 15-stek wychodzi inaczej czy moze cos spjerdolilem? Kopnac lekko kopnelo, ale hvj wie ile syfu sobie zapodalem dodatkowo.
  • 1211 / 27 / 0
niebieskawo-mleczny
Uwaga! Użytkownik jon nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 974 / 17 / 0
Nieprzeczytany post autor: dr.Kubeusz »
Twoja metoda jon jest niewątpliwie doskonalsza od mojej, którą opisałem pare postów temu, ale powiem Ci, że podawaliśmy to w dawce metkat z paki sudafedu na dwóch i do tego po 2 pestki 15 stki przerobione na dwóch na kopa i nic nikomu nie było, stonizowało nas to wszystko. Gorzej niż po miksie metkat plus rolka ze szkła.

Ps kolor wychodził właśnie taki a nie używaliśmy kwasku ani nic.
Uwaga! Użytkownik dr.Kubeusz nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 226 / 4 / 0
Nieprzeczytany post autor: Blaze »
jon pisze:
1. jeden chuj, jak Ci wygodnie.
2. mnie 1 amp (5 mg) do noda doprowadzila hehhe, bez tolerki na benzo. ja bym na Twoim miejscu dał połówkę tabletki 15 mg na początek, potem dorzucisz jak będzie za słabo.
kurwa wiele razy tu juz to pisane dawke benzodwuzepin przyjmujesz na raz dorzucanie konczy sie amnzezja polekowa i przypalem! nie dawaj takich glupich rad, ktos moze miec zle :)
Uwaga! Użytkownik Blaze nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1211 / 27 / 0
ano i potem obudzi sie z rozjechanym odbytem i pustym blistrem w kieszeni ;-)
  • 1154 / 36 / 0
Wie ktos jak to w koncu jest z tym midazolamem w szkle? Na stronie mp.pl jest napisane, ze dostepny tylko w leczeniu zamknietym, natomiast na przychodnia.pl pisza, ze jest dostepny na recepte. Kupowal ktos kiedys? Zadzwonie chyba do apteki albo spytam, bo chyba nikt nie mial jeszcze recki na mida w szkle. Znaczy, ze pewnie jest tak jak pisza na mp.pl. Wkrotce sie postaram czegos dowiedziec.
  • 420 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: Kakihara »
Gargamel pisze:
Wie ktos jak to w koncu jest z tym midazolamem w szkle? Na stronie mp.pl jest napisane, ze dostepny tylko w leczeniu zamknietym, natomiast na przychodnia.pl pisza, ze jest dostepny na recepte. Kupowal ktos kiedys? Zadzwonie chyba do apteki albo spytam, bo chyba nikt nie mial jeszcze recki na mida w szkle. Znaczy, ze pewnie jest tak jak pisza na mp.pl. Wkrotce sie postaram czegos dowiedziec.
Mi w jednej aptece kiedys powiedzieli ze w szkle tylko w zamknietym i nie maja, ale chuj wie w drugiej moga powiedziec co innego, mysle ze najlepiej to zapytac jakiegos psychiatry bo rodzinny mysle ze za chuja tak czy tak czy Ci nie wypisze. Wkrotce umawiamsie na wizyte prywatnie do psychiatry to moge zapytac jak do tego czasu sie nie dowiesz.
  • 1154 / 36 / 0
Nie zapomnij zapytac jak bedziesz na wizycie, bo pewnie w kazdej aptece powiedza pewnie co innego.
  • 420 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: Kakihara »
@Gargamel niestety Ci nie pomoge, psychiatra nie wiedziała, zreszta w ogole 80 zł wyjebane w błoto, bo pomijajac wyblagany lexotan 1 op nadawala mi jakichs antydepresentow, pramolan ktorym radzila zastapic lexotan i Chlorprothixen na sen zamiast noctoferu o ktory prosilem, sorry za maly offtop ale musialem sie wyzalić.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Alarm w całej Polsce! To miał być mak do ciasta ;)

Główny Inspektorat Sanitarny wydał ostrzeżenie publiczne dotyczące partii maku niebieskiego, w której wykryto przekroczenie dopuszczalnego poziomu alkaloidów opium. Jak podkreślono, spożycie produktu może stanowić zagrożenie dla zdrowia konsumentów. To nie są „zwykłe nasiona” – skażony mak może działać na organizm jak opioidy, wywołując objawy podobne do zatrucia narkotykami.

USA: DEA tymczasowo zaklasyfikuje 7-OH do tej samej kategorii co heroinę i LSD

W środę amerykańska Agencja ds. Walki z Narkotykami (DEA) ogłosiła zamiar tymczasowego zaklasyfikowania 7-hydroksymitagyniny (7-OH) oraz trzech powiązanych substancji jako narkotyków Grupy I, czyli tej samej kategorii co heroina i LSD.

Operacja „Kryształ”

Czyli „ogólnopolskie uderzenie w przestępczość narkotykową wykorzystującą przesyłki kurierskie i pocztowe”.