Luźne dyskusje na tematy związane z substancjami psychoaktywnymi.
ODPOWIEDZ
  • 684 / 11 / 0
Preset "AntiSad" DZIAŁA zajebiscie antydepresyjnie. Znaczy oczywiscie cudow nie nalezy sie spodziewac, ale po przesluchaniu całych tych 30 minut jest wyraznie odczuwalna poprawa. Moze przyczynia sie tez do tego fakt, ze mam dobre sluchawki w miare jakies Sony, ale w sumie karte dzwiekowa mam zwykla, chujowa, zintegrowana. Narkotyczne presety na mnie nie dzialaly.
Uwaga! Użytkownik anonimowy_uzytkownik nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 8 / / 0
Próbowałem z tym ciapajstwem, zazwyczaj nie wytrzymywałem tych dźwięków, ale parę razy udało mi się.
Niezależnie od tego co słuchałem, efekt był jak po kilku buchach.
Prędzej zacznę ładować kakao w kabel niż słuchać tych trzasków w celach rozrywkowo-relaksacyjnych.
  • 333 / 3 / 0
Nieprzeczytany post autor: bastion11 »
na trzeciej stronie jest llnk do pelnej wersji na rapidzie ale jest chronion haslem ...jakie to haslo ?????
Ostatnio zmieniony 02 września 2008 przez bastion11, łącznie zmieniany 1 raz.
Uwaga! Użytkownik bastion11 jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 907 / 8 / 0
Nieprzeczytany post autor: Pan Prezes »
imie Twojej starej
I kórwa chuj Cie obchodzi, że robie błędy ortograficzne!

Legalizować? Tak, ale pod pewnymi obostrzeniami. marihuana nie powinna być dostępna jak bułki i mleko, raczej tak jak alkohol – w specjalnie do tego przeznaczonych miejscach, sklepikach. Dlaczego? Przede wszystkim po to, żeby zlikwidować czarny rynek i utrudnić dostęp nieletnim. Poza tym zarobi na tym budżet państwa. No i jest to szlachetna roślina, z której można robić papier, materiały, nawet ocieplać nią domy. Przecież to absurdalne, żeby zabraniać rosnąć roślinie.
  • 333 / 3 / 0
Nieprzeczytany post autor: bastion11 »
chuj ci w dupe panie prezesie hahaha - ja sie pytam o haslo baranie
Ostatnio zmieniony 03 września 2008 przez bastion11, łącznie zmieniany 2 razy.
Uwaga! Użytkownik bastion11 jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1444 / 10 / 0
Nieprzeczytany post autor: moloch »
próbował ktoś tego idosera po THC lub shrumach? to raczej tylko tyle co moze dać zwyłkyy szum. ja prbóbowałem na duzych słuchawach panaosnica i lipa. może na bani to mocniej dociera?
  • 187 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: yaba »
I-Doser to straszna lipa. Interesowałem się kiedyś bw i muszę przyznać, że akurat ten program działa na zasadzie autosugestii. Już lepiej sobie bwgena ściągnąć, on np. pomaga zasnąć albo się uczyć. W ogóle porównywanie bwgena do i-dosera to jak kwasa do mj, jest znacznie bardziej rozbudowany, i, co ważne, można w nim samemu tworzyć własne sekwencje (z listą częstotliwości to jest banalnie proste). Bwgen 1 : 0 I-doser.
Żadna z informacji zawartych powyżej, która dotyczy miejsc, osób bądź zdarzeń nie ma odzwierciedlenia w rzeczywistości i jest w całości fikcyjna. Wszelka zbieżność z prawdziwymi miejscami, osobami lub zdarzeniami jest niezamierzona i przypadkowa.
  • 369 / 4 / 0
Nieprzeczytany post autor: golden afternoon »
puściłęm sobie DMT i zryło mi troche głowe, ale żadnej diabolicznej psychodeli nie było. Ot ściana się wygieła dwa razy i wzorki widziałem, za dużo zachodu w słuchaniu tych jebanych szmerów, nieporównywalne do efektów w kazdym razie.
[color=#FF4000][b]ॐ मणि पद्मे हूँ[/b][/color]

one love
  • 0 / / 0
Nieprzeczytany post autor: Akne »
Patrzcie, Miltown na L4 kontempluje pamiątkę po swoim małym czipie, to się młodzież rozpanoszyła...

Wziąłeś sobie do serca rady, Złociutki? troszki mniej napuszony jesteś już, ale wiesz, robienie na siłę z siebie elozioma, to też nie to, czego pragniemy ;] ani zdrowe to nie jest...
  • 369 / 4 / 0
Nieprzeczytany post autor: golden afternoon »
ty pijesz do mnie?
[color=#FF4000][b]ॐ मणि पद्मे हूँ[/b][/color]

one love
ODPOWIEDZ
Newsy
Trump uznał fentanyl za broń masowego rażenia. „Używają go, by zabijać Amerykanów”

Prezydent USA Donald Trump podpisał w poniedziałek rozporządzenie uznające fentanyl za broń masowego rażenia. W uzasadnieniu stwierdził, że „wrogowie USA używają go, by zabijać Amerykanów”. Oświadczył zarazem, że rozważa złagodzenie federalnych restrykcji obejmujących marihuanę.

36 kg marihuany ukryte w szpuli z kablem. CBŚP i KAS przechwyciły transport na A4

Ponad 36 kilogramów marihuany o czarnorynkowej wartości przekraczającej 1,7 mln zł zabezpieczyli funkcjonariusze CBŚP oraz Służby Celno-Skarbowej podczas kontroli ciężarówki na autostradzie A4. Narkotyki były ukryte w specjalnie przygotowanej skrytce wewnątrz przemysłowej szpuli z kablem. Kierowca został zatrzymany i tymczasowo aresztowany.

"Pamiątka" z Tajlandii. Portugalczyk wpadł na warszawskim lotnisku

24 kg marihuany miał w swojej walizce Portugalczyk, zatrzymany na lotnisku Chopina w Warszawie. W bagażu 22-latka, który przyleciał z Bangkoku w Tajlandii, znaleziono 42 paczki suszu, których wartość na czarnym rynku oszacowano na niemal 1,2 mln zł. Mężczyźnie grozi grzywna i od 3 do 20 lat więzienia.