Więcej informacji: Ayahuaska w Narkopedii [H]yperreala
</3
Moja obecność to tylko migotanie.
I mean no harm.
Ani To Ani Tamto
a.bsurd pisze:
Moim zdaniem najlepszą mieszanką jest psychotria i banistera.
Ruta i minosa zostaje daleko w tyle. Oczywiście, można mieszać, jednak plus z minusem zawsze daje minus.
Ciekawą opcją jest też używanie ekstraktów iMAO i DMT. Coś dla eksperymentatorów.
Ja próbowałem kilkukrotnie wersji mimosa + ruta, co do siły działania raczej nie mam zastrzeżeń. Jednak mój organizm całkowicie odmawia utrzymania tego płynu w żołądku, nawet nie to że jest mi źle, po prostu nagle czuję że wywar wraca w drugą stronę i nie ma na to rady. Czy w przypadku psychotri i banisteri jest podobnie? Kolejna sprawa to samo działanie ruty, które jest wyczuwalne w tym połączeniu i które bardzo mi nie odpowiada, nie wiem czy to sama harmalina tak działa, czy też tylko w przypadku tej rośliny tak to się przedstawia.
Myślę żeby następnym razem użyć czystej harmaliny (jakieś 150 mg) plus np mimosa lub psychotria.
chociaż również jest możliwe wymiotowanie , to w samym smaku troszkę lepsza banistera z psychotrią .
.... a działanie tak samo silne , aczkolwiek podróż łagodniejsza , przyjaźniejsza , mniej szarpana , bezpieczniejsza ( łatwiejsza w utrzymaniu uwagi )
Ruta nie działa jednakowo na każdego. Podobnie jest z jej smakiem.
Łatwiejsza? Zależy dla kogo.
</3
Moja obecność to tylko migotanie.
borrasca pisze: To jeszcze zależy jak to przechowujesz, Halik.
Ruta nie działa jednakowo na każdego. Podobnie jest z jej smakiem.
Łatwiejsza? Zależy dla kogo.
poza tym inna jest "energetyka" tych roślin . jeśli komuś przypadła do gustu energia mimosy to polecam chalipongę , która oprócz swojej mądrości obdarza miłością i większą łagodnością . co jeszcze? i chyba najistotniejsze to to w jakim stopniu umiesz posługiwać się swoim umysłem , mocą , skupieniem .
Wiesz co Borrasca dopiero teraz zobaczyłem pułapkę slowa "łatwiejsze" i użycie jego jest dosyć ryzykowne i może wprowadzić w błąd .
Humite jak masz możliwość przyrządzenia sobie wywaru z banistery to gotuj z banistery i sam zdecydujesz co jest dla ciebie .
tak psychotria (chacruna) jest słabsza od diplopterys cabrerany ( chaliponga , chagropanga ) . 50 gr psychotri to odpowiednik 5-10 gr chalipongi .
Jeden na dziesięciu trzydziestolatków pracuje pod wpływem. Naukowcy biją na alarm
Mąż polskiej noblistki myślał, że "popadł w szaleństwo". Badania nad psychodelikami w PRL
Analiza danych: Otwarcie legalnych sklepów z marihuaną powiązane ze spadkiem zgonów opioidowych
Dyrektorka szkoły w powiecie łańcuckim podejrzana o utrudnianie śledztwa ws. narkotyków
Dyrektorka szkoły podstawowej z powiatu łańcuckiego zatrzymana przez policję. Śledczy podejrzewają ją o działania utrudniające postępowanie dotyczące grupy przestępczej handlującej narkotykami.
Chatbot AI Reddita „pomaga” w leczeniu bólu. Wśród rekomendacji: heroina
Reddit w pośpiechu wycofuje swojego nowego chatbota AI o nazwie „Answers” z dyskusji na tematy zdrowotne. Powód? Przeczytajcie.
Kokaina w gumie do żucia
Celnicy na lotnisku Gardermoen postanowili sprawdzić dokładniej paczkę z Peru pełną słodyczy. Jak się okazało - mieli wyczucie. W środku zamiast gum do żucia znaleźli 300 gram kokainy, czytamy w dzienniku Dagbladet.