Dekstrometorfan - nazwy generyczne: Acodin, Tussidex.
Więcej informacji: Dekstrometorfan w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 2637 / 37 / 0
Bardzo zależne od dawki, na 300 mg nawet spoko, lecz bardziej na ciągu bynajmniej nie robisz nic, tylko chodzisz i rozkminiasz nad niesamowitością wszystkiego.Na wyższych dawkach już ciężej umyć naczynia, poodkurzać, itp.
  • 329 / / 0
SHADY!
ODSTAW!
PROSZĘ!
ZRÓB TO DLA DOBRA TOLERANCJI, SIEBIE I OGÓLNIE PRZYJĘTYCH NORM!!
.. czy kurwa normą jest jedzenie tabletek z apteki? NIE! .. w ciągu budzi żałość, ja mam tą swoistą naleciałość!
Napiętych myśli
Cięciw w mózgu
Tych stosów marzeń
Pokrytych kurzy gęstą warstwą
Takie właśnie jest to państwo
W nocy ćpaństwo :gun:
Moloch co sypia mało
W ciągu błyszczy a na kacu budzi żałość
Ja mam tą swoistą naleciałość! :finger:

Sam 7 dni wpierdalałem, ale chce i tak dalej DXM.. blau! :wall:

@london5
Przy I plateu i delikatnym drugim codzienne czynności są nawet przyjemne, że tak powiem można z nich czerpać tą dziwną niesamowitą przyjemność, rzeczy które dotychczas były normalne stają się mistycznie zajebiste!
..kiedy trip Cię nie dopada, to zapytaj się o maga, mag to tripiarz jest największy, psychodela stan najlepszy..

wtf?! .. i ja to napisałem? grubo.
  • 402 / 3 / 0
Najlepsze są ciągi na 3-4 paczkach. ołnierze hardcoru walą do oporu. Po kilku tygodniach, pewnego dnia dochodzisz do granicy wytrzymalości swoich zmyslów, kiedy wszystkie neurony w twoim organiżmie mówią N I E , i robisz przymusową przerwę, by po 3-4 dniach powrócic do tych pięknych, rozkręconych, kolorowych światów istniejących jedynie dzięki kumulacji dekstrometorfnu w tobie i otwarciu trzeciego oka na niewidzialny w stanie trzeźwym wymiar. Doświadczyliście kiedyś tej granicy? Jakimi odczuciami się to u was przejawia.
  • 1259 / 10 / 0
Ironheart pisze:
Nie opłaca się codziennie deksować, bo tolerancja rośnie i potem trzeba jeść tego tony. a jak już ktoś wspominał to 1 plateau nie oferuje nic ciekawego... Lepiej się zbombardować porządnie raz w tygodniu, ale jak kto woli ;)
- istnieje pojęcie inhibicji, a potężny inhibitor można nabyć w biedronce za 4 zeta
- w ciągu z inhibitorem trzeba nawet rozważać lekkie zmniejszanie dawki
- dłuższe ciągi (4+ dni) powodują bardzo silne utrwalenie efektu antydepresyjnego (do tygodnia)
- w ciągu nie występują nudności, ani reakcje związane z histaminą
  • 1290 / 7 / 0
Nigdy ciągu nie miałem i wątpię bym miał. Raz dwa dni pod rząd lot wykonywałem i to moj rekord ciągu z DXM. :P
Ostatnio zmieniony 03 lipca 2011 przez SzatanskiSkoczek, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 402 / 3 / 0
SzatanskiSkoczek pisze:
Nigdy ciągu nie miałem i wątpię bym miał. Raz dwa dni pod rząd lot wykonywałem i to moj rekord ciągu z DXM. :P
Ile tripów masz a sumieniu,szatanie, i jakie dawki najbardziej cię kręcą. Co w tripach najbardziej cię pociąga?
  • 776 / 2 / 0
Kiedyś przez jakieś 3-4 miesiące ciągnąłem na dekszeniu ~3-4 razy w tygodniu na dawkach 450-900mg.
Sprawa jest bardzo fajna przez to jak się odbiera świat, cały czas masz takie odrealnienie, świat jest całkowicie inny.
Niefajne jest to, że ten czas mam wyjebany z życia, bo nic nie robiłem konstruktywnego tylko ćpałem.
Niefajne jest również to do jakiego stopnia tolerka dochodzi, że 900mg przechodzi w ciągu 2 godzin (:

Róbta jak chceta,
jak ktoś nie ma nic ciekawszego w życiu do roboty to polecam.
wspierałem wspieram wspierałem przemysł farmaceutyczny

ten post prawdopodobnie pisany był pod wpływem GBL, nie przejmuj się nim
not anymore %-D
  • 580 / 4 / 0
warzywa- haha
@wintermute jaki inhibitor z biedronki? sok grejpfrutowy?
  • 10 / / 0
Ja miałem ciąg 3 dniowy dawki podam w tabletkach na mg sami liczcie ;p.
1 dzień 17 2 dzień 15 3 dzień 15, faza miła lekka i przyjemna, tylko podczas drugiego dnia uszy miałem zatkane jakbym był pod wodą, ale na 3 dzień już git ;D.
Co do żołądka - nie odczuwam żadnych efektów ubocznych, ani nie rzygam po tym ani mnie brzuch nie boli.
Mózg ? Jakoś się trzyma, w szkole większych problemów niema prócz tego że co dzień jestem zbombany, czy to paleniem czy innym deksiem.
Słyszałem "historyjki" coby ludzie wariowali od tego, ile w tym prawdy nie wiem, ale szczerze wątpię, większe zaniki pamięci są już od mj niż od DXM. Pozdro lekomani ;P
  • 433 / 2 / 0
Ciągi na deksie ? Nieee chyba by mnie trwale pojebało heheh, to nie dla mnie, deks dobry raz na jakiś czas, zresztą po kilkunastu tripach już nic nowego nie pokazuje, mimo to fajnie sobie czasem zarzucić.
Legalise drugs and murder.

Moje posty to fikcja literacka.
ODPOWIEDZ
Newsy
Wpadli w trakcie transakcji

Piaseczyńscy kryminalni zatrzymali narkotykowy duet. Mężczyźni wpadli w trakcie transakcji, która odbywała się na jednym z parkingów w Wólce Kosowskiej. Na posesji 49-letniego obywatela Ukrainy, policjanci znaleźli uprawę marihuany. Krzaki konopi indyjskiej zostały zabezpieczone. 44 i 49-latek usłyszeli zarzuty karne oraz zostali objęci policyjnymi dozorami.

Belgia: Rozbito gang przemytników kokainy

Policja rozbiła dużą grupę kokainową działającą w Belgii. Przemytnicy przywozili narkotyki z Ghany i Dominikany przez lotnisko w Brukseli. Następnie, przez port w Antwerpii, narkotyki były wysyłane za granicę. Niektórzy podejrzani spotykali się regularnie w barze shisha w Vilvoorde (Brabancja Flamandzka), aby omawiać swoje interesy.

Używanie marihuany znacznie zwiększa ryzyko śmierci. „Byli młodzi i nie mieli wcześniejszych chorób

Regularne używanie marihuany może niemal podwoić ryzyko śmierci z powodu chorób sercowo-naczyniowych – wynika z najnowszej metaanalizy danych medycznych obejmujących blisko 200 milionów osób w wieku od 19 do 59 lat. Niepokoi fakt, że dotyczy ono również młodych osób, które do tej pory uważano za mniej narażone na takie zagrożenia.