Benzedryna, psychedryna, α-metylofenyloetyloamina
Więcej informacji: Amfetamina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 1067 / 205 / 0
E tam papieros, czasami po jednym buhu mdli z miejsca. Papieros wtedy jak masz na niego zajebistą ochotę.
Tak samo jest z browarem. ;)
Necrohalun dobrze prawi, bo jeśli w pierwszych minutach zmulisz fazę, to taka może zostać. Transformacja w błyskawice ma ciężki początek, życie.

A te sine kończyny bardzo niefajnie wyglądają. Nogi, dłonie i wargi( od memłania) są najbardziej widoczne w moim przypadku. Szkląca się cera, świecące oczy, źrenice nabierają pełnej mocy. Z gadką jest okej, jak fajnie się wkręcisz bo wystarczy lekkie zamieszanie i nie da się ze mną dogadać w ogóle, sam się gubię.
I don't do drugs. I am drugs.
  • 11 / 1 / 0
Mi tam jest dobrze jak zjem coś tak z 2h przed i wtedy taka 250 mnie robi no na 40h przy średniej tolerce.
  • 20 / 1 / 0
Strzykawka pisze:
Mi tam jest dobrze jak zjem coś tak z 2h przed i wtedy taka 250 mnie robi no na 40h przy średniej tolerce.
40 godzin?Hmmm to zapewne jest Meta :cool: bo nie wyobrażam sobie tego żeby 250 mg Amph mogło kogo kolwiek nawet bez tolerki porobić na 40 godzin...
  • 78 / 2 / 0
Re:
Nieprzeczytany post autor: LosMDMA »
codeine pisze:
MichaS pisze:
Nom o piracetam też wiedziałem z tylko z tą receptą najgorzej. A na co to wógle jest i jaką można śmiemke dla lekarza walnąć ,zeby to przepisał. Pozdrawiam
Idziesz do lekarza i mówisz, że kolega bierze Memotropil 1200mg i mu pomaga na koncentracje i ty też chcesz receptę na to.

Bez problemu dostaniesz... Ja dostałem na pierwszej wizycie :) (no i dodatkowo Zolpic 10mg :D)
Ale lekarz pierwszego kontaktu czy jakiś psycholog?
Uwaga! Użytkownik LosMDMA nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2775 / 39 / 0
Psycholog nie jest lekarzem i nie ma uprawnień do przepisywania leków
Uwaga! Użytkownik BS nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 109 / / 0
Ja zawsze do słabej knagi piję kawę mieloną z czterech miarek. Trochę daje.
  • 78 / 2 / 0
BrightestStar pisze:
Psycholog nie jest lekarzem i nie ma uprawnień do przepisywania leków
Ale spytalem się czy lekarz pierwszego kontaktu może przepisać czy nie? A nie czy psycholog ma uprawnienia do przepisywania leków - czytaj ze zrozumieniem
Uwaga! Użytkownik LosMDMA nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3854 / 315 / 0
No tego nie napisałeś. Ale tak pomyślałeś :finger: .

Ile trzeba wybulić za ten Memotropil 1200mg ? Coś tam kiedyś czytałem w tym dziale, o wzmacnianiu tym specyfikiem. BrightestStar, jesteś kompetentnym ziomem, mógłbyś mi co nie co napisać ? Z tego co pamiętam, to nie można też z tym przegiąć, bo chyba powoduje większy przepływ krwi przez mózg.
  • 2775 / 39 / 0
LosMDMA pisze:
lekarz pierwszego kontaktu czy jakiś psycholog?
Odpowiedziałem konkretnie na Twoje pytanie, nie każdemu chce się zagłębiać w Twój tok rozumowania ;-) Lekarz pierwszego kontaktu, jeśli dobrze zagadasz to powinien przepisać.

@Procentee: Piracetam prawdopodobnie wzmaga wyzwalanie dopaminy do przestrzeni synaptycznej, wykazując tym samym działanie synergistyczne do amfetaminy - stąd wzmocnienie (do tego dochodzi jeszcze zwiększenie wykorzystania tlenu i glukozy).
Środek ten zmniejsza lepkość krwi, co może skutkować obniżeniem parametrów krzepnięcia. Jest to o tyle ważne, że zwiększone ciśnienie tętnicze podczas używania stymulantów często powoduje mikrowylewy, których efektów nikt nie zauważa - krwawienia zatrzymują się dosyć szybko. Przy kuracji piracetamem może dojść do poważniejszych uszkodzeń w skutek ucisku struktur mózgu przez większą objętość zalegającej krwi i niedotlenienie
Uwaga! Użytkownik BS nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 42 / / 0
Dlatego ja sie przymierzam do uzycia Piracetamu jako srodka zmniejszajacego zjazd po dluzszych ciagach. Mysle, ze to bezpieczniejsze rozwiazanie.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Palenie marihuany trzykrotnie zwiększa ryzyko raka jamy ustnej w ciągu pięciu lat

Najnowsze badania naukowców z Uniwersytetu Kalifornijskiego w San Diego pokazują, że osoby z zaburzeniami związanymi z używaniem marihuany (CUD) mają ponad trzykrotnie wyższe ryzyko zachorowania na raka jamy ustnej w ciągu pięciu lat. Związek ten utrzymuje się nawet po uwzględnieniu takich czynników jak palenie tytoniu czy wiek. Wyniki rzucają nowe światło na potencjalne zagrożenia zdrowotne związane z długotrwałym i intensywnym używaniem konopi.

Milion dawek heroiny w jednym bagażu na lotnisku w Lizbonie. "Niezwykle starannie ukryte"

Milion indywidualnych dawek heroiny zarekwirowali funkcjonariusze portugalskiej policji w porcie lotniczym im. Humberto Delgado w Lizbonie. Narkotyki znaleziono w bagażu jednej z pasażerek.

Właściciele sklepów z marihuaną pozywają stan. Urzędnicy pomylili się przyznając im licencję

Grupa kilkunastu punktów sprzedaży marihuany w Nowym Jorku wniosła w piątek pozew przeciwko stanowi. Właściciele domagają się uznania, że lokalizacje ich sklepów są zgodne z prawem pomimo błędu urzędników, którzy przyznali, że przez lata źle interpretowali przepisy dotyczące minimalnej odległości od szkół. Sprawa trafiła do stanowego sądu najwyższego w Albany.