Dział poświęcony wpływowi substancji psychoaktywnych na działalność człowieka.
ODPOWIEDZ
  • 884 / 31 / 0
Nieprzeczytany post autor: Night Garden »
supravires pisze:
msyle ze tu kilku dilow jest :cool:
to po ile gram u ciebie? :cool:
Uwaga! Użytkownik Night Garden nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 463 / 10 / 0
Nieprzeczytany post autor: supravires »
NIE JESTEM DILEREM. (a nawet jesli bym byl to bym tego glosno nie mowil - przemysl to nocny ogrodzie)
fizyka narkotyki i muzyka
wujek supra
  • 382 / 8 / 0
Mi to przypomina genialny kawałek z "Przekroju". Artykul o bieluniu, i jako eksperta (wypowiadającego się jak najbardziej krytycznie) wzięli... "dilera S.".
Potem na HR ktoś napisał w komentarzach do artykułu: "Siema! To ja, diler S. Posiadam szeroki asortyment dragów. Dzwoń: 997". *megaLOL*
Tak, wykonałam ten krok.
Wracam na forum?...
  • 463 / 10 / 0
ale smieszne
wujek supra
  • 3523 / 56 / 0
Nieprzeczytany post autor: WildMonkey »
Apropo liśći to oczywiście można się nimi spalić,mnie męszczaki nie kopią,za to w listkach żeńskich jest sporo thc(zależy od odmiany).Nie polecam jednak tego bo bardzo jedzie po płucach.
Dla mnie największą legendą jest "zawieszenie się kwasa" Jeśli to nie legenda to mnie uświadomcie.
GG 11510053
Piszcie kiedykolwiek

Wszystko co napisałem na tym forum to prawda; opisywane sytuacje miały miejsce..
  • 414 / 8 / 0
Jeżeli chodzi o zawieszenie się po kwasie to mi się wydaje, że tak się nazywa poprostu uaktywnienie choroby psychicznej po zażyciu go. Choć niektórzy błędnie uważają, że to niby faza zostaje na zawsze....
To nie bóg stworzył ludzi.
To ludzie stworzyli sobie boga.
  • 1736 / 18 / 0
Nieprzeczytany post autor: Mr.LaTacha »
kurwa piach jest na bank dosypywany w celu zwiekszenia masy i efektu wizualnego.
Może nie zawsze ale kurwa przyjedz sobie do WLKP weź sobie pokupuj pare pakietów z różnych źródeł i mge sie zalozyc o 1000zł ze trafisz na takie z "pichaem" (celowo z cudzysłowiem)

i nie pierdol mi tutaj ze to jest przypadkiem podczas wzrostu bo to nie jest mozliwe zeby tego pylu bylo wiecej niz triitochromów (Tak sie pisze?) na zielsku i zeby bylo cale tym pyłkiem oblepione.. a jak sie rwie w palcach to zeby sie sypało normalnie.
Tritochromow nie widac w ogole bo sa tym scierwem oblepione.

Pozatym jak to bylo u nas w miescie to w workach nagle sie znalazlo po 5 fifek a nie 6-7 a dilki mowily ze jest tak slabo bo hujowo im wyszlo...

nie jest to taki normalny piasek jaki kurwa masz przed domem tylko jakies drobniutkie drobinki jak pył prawie.

pozdro
Ostatnio zmieniony 23 sierpnia 2006 przez Mr.LaTacha, łącznie zmieniany 1 raz.
Piotrek uczy, Piotrek radzi, Piotrek nigdy Cie nie zdradzi!
  • 3523 / 56 / 0
Nieprzeczytany post autor: WildMonkey »
Marna imitacja trichomów
GG 11510053
Piszcie kiedykolwiek

Wszystko co napisałem na tym forum to prawda; opisywane sytuacje miały miejsce..
  • 108 / 1 / 0
no ta, nie raz sie spotkalem z ziulkiem w ktorym bylo troszke drobnego piasku...
o o
 |
\__/
  • 463 / 10 / 0
to dajnie was w chuja leca , widocznie sie dajecie w warszawie nigdy sie nie spotkalem z takim gownem.
buahah
wujek supra
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Marihuana medyczna w wywiadzie stomatologicznym. Pytanie, którego nie warto pomijać

Jeszcze kilka lat temu marihuana medyczna kojarzyła się przede wszystkim z leczeniem przewlekłego bólu lub łagodzeniem dolegliwości u pacjentów onkologicznych. Dziś coraz częściej mówi się o jej stosowaniu także w depresji, zaburzeniach lękowych czy zespole stresu pourazowego. Nie oznacza to jednak, że skuteczność takiego postępowania została potwierdzona. Wyniki najnowszej metaanalizy wskazują, że dowody naukowe są w tym zakresie ograniczone, a w przypadku depresji brakuje dowodów z randomizowanych badań klinicznych.

Policjanci z warszawskiej Woli udaremnili przemyt narkotyków z Hiszpanii do Polski

Policjanci z warszawskiej Woli udaremnili międzynarodowy przemyt narkotyków i zabezpieczyli ponad 10 kg czystej kokainy ukrytej w specjalnych skrytkach pojazdu. Dzięki funkcjonariuszom narkotyki nie trafią na warszawski rynek, a osoby biorące udział w tym procederze, usłyszały zarzuty w prokuraturze i zostały tymczasowo aresztowane. Zatrzymanym mężczyznom może grozić kara do 20 lat więzienia.

83-latce z alzheimerem podano psychodelik. Niezwykła reakcja organizmu

Po jednorazowym podaniu wysokiej dawki psylocybiny 83-letnia pacjentka z ciężką chorobą Alzheimera, mówiąca dotąd głównie monosylabami, zaczęła inicjować rozmowę. Lekarze zauważyli też inne oznaki poprawy, a przypadek opisano w „Frontiers in Neuroscience” - uznanym, interdyscyplinarnym czasopiśmie naukowych poświęconym neurobiologii.