Benzedryna, psychedryna, α-metylofenyloetyloamina
Więcej informacji: Amfetamina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 352 / 99 / 0
Nieprzeczytany post autor: TenTyp »
@Córka Bafometa: Chyba tolerancja wzrosła, a nie spadła :D
Ale ochota na białe zostaje chyba na cale życie...
To jest włąśnie początek uzaleznienia psychicznego :D dopoki jest tylko mała ochota to spoko, potem juz tylko moze być gorzej.
Zwierzęta i ludzie może nie są podobni
Ale w jednej sprawie są na pewno zgodni
Że trzeba mieć miejsce w którym można się rozjebać
Ostro zabalować a później wszystko sprzedać
  • 189 / 9 / 0
Nieprzeczytany post autor: jst »
wisior pisze:
co jest jst?...nadal niecpam....
oj wiesz ocb. małe nieporozumienie :rolleyes: na szczęście <_<

sry za ot.
Uwaga! Użytkownik jst nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 179 / 15 / 0
Poprostu jst nie wyobraza sobie zycia bez cpania
...The fear comes over me And then I see - There's nothing I can do without you...
  • 189 / 9 / 0
no zobacz, a jakoś daję radę już 7 tygodni :rolleyes:
Uwaga! Użytkownik jst nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 179 / 15 / 0
wiesz to ze fajesz erade nic nie zmienia.... bo korci ptenwo tak samo jak nie mocniej ;]
pozdro
...The fear comes over me And then I see - There's nothing I can do without you...
  • 189 / 9 / 0
ale to korcenie to chyba normalnie i do końca życia tak będę miała.
taki los ćpuna.
  • 802 / 28 / 0
Nieprzeczytany post autor: wisior »
tak jest ja niecpam jakies 90 dni....a cisnienia mam coraz czesciej i wsumie szlag mnie trafia kazdego dnia...marza mi sie kreski,strzykawki i bialy proszek...albo brazowy...albo piwko..no cokolwiek co zmieni na chociaz chwile swiadomosc...i chuj..-aplikuje tylko prochy od psychiatry....
uʍoƿ-əƿɪsdn ƿəuɹnʇ uəəq sɐɥ ƿɿɹoʍ əɿoɥʍ ʎɯ əʞɪɿ ɿəəɟ ɪ
Trzeźwość narko od 11 wrzesznia 2006

http://www.feta.blog.onet.pl

-...wie ze musi wejść na wieżę,od tego zależy jego życie i nie może,dotknięty lękiem wysokości...
  • 493 / 15 / 0
Nieprzeczytany post autor: mecenas »
to co Ty nawet piwa nie możesz pić ?
dla mnie 90 dni to totalna abstrakcja...
  • 802 / 28 / 0
Nieprzeczytany post autor: wisior »
:-( nie pije bo mam rowniez wpisane w papiery uzaleznienie od alko...jak zaczne teraz pic to sie rozchleje(juz raz tak mialam)..niecpam ,niepije...tylko pale papierosy...i chujnia ze tak powiem...ciezko
uʍoƿ-əƿɪsdn ƿəuɹnʇ uəəq sɐɥ ƿɿɹoʍ əɿoɥʍ ʎɯ əʞɪɿ ɿəəɟ ɪ
Trzeźwość narko od 11 wrzesznia 2006

http://www.feta.blog.onet.pl

-...wie ze musi wejść na wieżę,od tego zależy jego życie i nie może,dotknięty lękiem wysokości...
  • 135 / / 0
TenTyp pisze:
@Córka Bafometa: Chyba tolerancja wzrosła, a nie spadła :D
Ale ochota na białe zostaje chyba na cale życie...
To jest włąśnie początek uzaleznienia psychicznego :D dopoki jest tylko mała ochota to spoko, potem juz tylko moze być gorzej.
Wsrasta oczywiste... mały błąd, ale i tak każdy wie o co chodzi. :D

Ja wielką ochote na białe miałam za pierwszym razem.
Ostatnim razem zdarzyło mi się to tyg temu, zostałam poczęstowana w szkolnym kiblu przez kumpla... Dobrze, że chociarz to lipa była, to mnie nie kusi bardzo...
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Danii: jazda autem po zażyciu gazu rozweselającego na równi z jazdą pod wpływem narkotyków

W Danii prawnie zabronione jest prowadzenie samochodu pod wpływem gazu rozweselającego (podtlenku azotu). W takim wypadku kierowca będzie traktowany tak, jakby zażył narkotyki, i może stracić prawo jazdy na trzy lata

Narkotyki w starożytnym Egipcie i Mezopotamii? Archeolodzy mają koronny dowód

Nowe badania przenoszą nas w czasie o ponad 2500 lat. Odkryto dowód na to, że elity starożytnego Egiptu i Mezopotamii regularnie używały opium. Był to stały element ich życia. Prawdę ujawniło alabastrowe naczynko.

Parlamentarny Zespół ds. Depenalizacji Marihuany zawiesza prace

Rok temu politycy obozu rządzącego ogłosili wielki, historyczny projekt: pierwszy w Polsce Parlamentarny Zespół ds. Depenalizacji Marihuany. Miało być nowocześnie, postępowo, europejsko. Miał być projekt, miał być progres, miało być „po wyborach ruszamy pełną parą”.