Homocykliczne substancje psychoaktywne, oddziałujące agonistycznie na układ serotoninowy w mózgu.
Więcej informacji: Fenyloetyloaminy w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 1876 / 23 / 0
Bo o to chodzi w jej onirycznym charakterze , sam nadajesz kształt meskalinowej podrózy , to tylko od Ciebie zależy czy chcesz żeby to było duchowe doświadczenie czy może party drug ;]
  • 1290 / 7 / 0
Wczoraj spróbowałem, załadowałem o 12 w południe 500 mg. Pierwsze odczuwalne efekty po ok 1-1.5h. BL no bardzo nieprzyjemny, ból brzucha, zbieranie się śliny w gębie, dyskomfortu jakoś nie odczułem. Substancja bardzo poprawiła humor, psychodela bardzo przyjemna, ale za to bardzo klarowna i byłem w stanie normalnie rozmawiać ze znajomymi. Wizualizacje, średnie, ale za to bardzo kolorowe i oryginalne, wszystko ładnie falowało, wyginało się, a np. na ścianie o plecionej, kropiastej fakturze pojawiały się ciekawe mozaiki. Takie coś występowało też na trawie. Oczywiście podczas tripu dopaliłem mj i zielsko bardzo wzmocniło, psychodela wydawała się głębsza, wizualizacje lepsze, a dookoła mnie masa zapachów, pięknych zapachów. Odbiór muzyki był dużo bardziej odczuwalny niż na trzeźwo, ale w tym 25D-NBOMe biję o głowę. Problemów ze snem nie miałem podczas nocy, więc dzisiaj wypoczęty. Na szkolne oceny daję 4+ za rewelacyjną psychodelę i za tą klarowność myślenia, tylko jakby wizualizacji było więcej, bym się nie obraził.
  • 1053 / 76 / 0
Jakie s&s? Dla mnie zaskakujaco malo spektakularne efekty. Porownales OEVy po meskalinie do "OEVow" po bace? Czy zle to zrozumialem? BL w koncu nieprzyjemny czy nie odczules dyskomfortu?
Ostatnio zmieniony 10 kwietnia 2012 przez zioloziolo, łącznie zmieniany 1 raz.
Uwaga! Użytkownik zioloziolo jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1290 / 7 / 0
S&S, najpierw swoje mieszkanie, później rzeczka, później normalne spotkanie ze znajomymi, nawet rundkę po mieście się zrobiło. Nie porównywałem OEV-ów, tylko napisałem o mozaikach, które były też na trawie, tej na którą psy srają. BL, może źle opisałem. Były problemy żołądkowe, objawy fizyczne, ale brak tego uczucia, że nie wiem co ze sobą zrobić, taki dyskomforcik, o to mi chodziło.
Zgodzę się, że efekty mało spektakularne , bo powiem szczerze, że spodziewałem się czegoś więcej gdy czytałem Twój opis czy innych.
  • 1876 / 23 / 0
Bo meskalina to nieobliczalna strasznie jest , mnie jakis czas temu mocno zrobiło 350 mg inntm razem ledwo co poczułem ponad 400 mg :-(
  • 204 / 1 / 0
Też miałem podobnie. Jakiś czas temu wrzuciłem 500mg i było super, miesiąc później poszła taka sama dawka i było już tak sobie. Kapryśna substancja :)
  • 211 / 1 / 0
Panie i panowie, zioloziolo opisywal, ze czas dzalania jest kilkunastogodzinny. Czy ktos z osob majacych doswadczenia z ta substancja moglby sie do tego odniesc?
Druga kwestia - widze ze dawki 200-300 mg bez IMAO raczej nie maja sensu, czy tak? (chociaz Opak pisze ze mocno mial po 350 mg, ktos jeszcze wypowie sie na temat takich dawek?)
I ostatnia sprawa - cena. To zdecydowanie najkosztowniejsza fenylo etylo na rynku. Ale w tym wypadku chyba mimo wszystko warto?
p.s. przepraszam za brak polskich znakow.
Ostatnio zmieniony 15 kwietnia 2012 przez Rubens De Falco, łącznie zmieniany 2 razy.
  • 2362 / 28 / 0
Jeśli z ogólnodostępnych informacji znajdujących się na forum i poza nim nie potrafisz sobie oszacować czasu działania i potencjalnej dawki to nie bierz żadnych narkotyków bo nie grzeszysz inteligencją i zrobisz sobie krzywdę
Ostatnio zmieniony 15 kwietnia 2012 przez derb, łącznie zmieniany 1 raz.
BS
  • 45 / / 0
derb masz racje, ale powiem tak, po spozyciu 500 mg meskaliny równo o 22(1,5 h bodyloadu) efekty czułem do godziny 9-10 dnia nastepnego, sam tripp oceniam na bardzo dobry, czyste klarowne mysli, daje rówiez duzo do myslenia, lecz nie były to wygórowane rzeczy, wsród dobrze dobranych ludzi fajnie sie spedza czas na mesce, co do wizualizacji są one bardzo ciekawe i oryginalne, przy nastepnej okazji mysle ze odpowiednio zadawalającą mnie dawka bedzie ok 800-900 mg
Uwaga! Użytkownik richbloodman nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1876 / 23 / 0
Ja zauwazyłem ciekawa rzecz :) Im większa dawka meskaliny tym dłuższy load np niskie dawki 300-350 mg wchodzą mi w godzine , te 0,5 g ponad 2h a 700-800 mg do 4 h! I to za kazdym razem tak mam , może ktoś zauważył coś podobnego?
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
77-letnia cudzoziemka oskarżona o produkcję narkotyków

Prokuratura Okręgowa w Jeleniej Górze skierowała do sądu akt oskarżenia przeciwko 77-letniej obywatelce Rosji, która miała na swojej posesji uprawiać konopie indyjskie i wytwarzać z nich narkotyki. Na poddaszu jej domu znaleziono 19,5 kg suszu i 197 sadzonek ziela konopi.

Szczeciński lekarz pomagał nielegalnie zdobywać opioidy. Jest akt oskarżenia

Jerzy B. stanie przed sądem za poświadczenie nieprawdy w zaświadczeniach lekarskich. Pewien szczecinianin dzięki takiemu zaświadczeniu odzyskał znaczne ilości leku opioidowego, który wcześniej podczas przeszukania zabezpieczyła policja.

Budowali z kostki brukowej... schowek na amfetaminę. Policjanci zatrzymali 27-latka z narkotykami

W niedzielę, 13 lipca br., gostynińscy policjanci zatrzymali 27-letniego mieszkańca powiatu gostynińskiego, który posiadał przy sobie amfetaminę. Narkotyki odnaleziono w prowizorycznej budowli z kostki brukowej. Za popełnione przestępstwo grozi mu kara do 3 lat pozbawienia wolności.