Więcej informacji: Pregabalina w Narkopedii [H]yperreala
31 sierpnia 2023xantiago pisze: prege stosowałem wielokrotnie w dawkach 600-900mg później schodziłem, nie miałem żadnych skrętów przy zejściu z pregi może dlatego ze byłem na benzo
31 sierpnia 2023poison30 pisze: Jestem na lekkim skręcie kodeinowym i wpadła mi w łapy pregabalina. Wziąłem 150mg i faktycznie niektóre objawy ustąpiły, ale też są jakieś uboki. Mam lekkie zawroty głowy i czuję sie mocno otępiony, jakbym w łeb obuchem dostał. No nie jest to przyjemny stan. To normalne na początku, ma ktoś tak? Warto próbować kolejnej dawki?
01 września 2023poison30 pisze: No właśnie ja nie cierpię fazy alkoholowej i mam na nią zerową tolerkę, a to uczucie jakbym dwa piwa wypił. Dzięki za odpowiedź xantiago, spróbuję wziąć 75mg, bo po tyle mam kapsułki.
02 września 2023patriko88 pisze: Czy po 2 mies brania 2 razy 75 będą objawy odstawienne ? Jak tak to jakie
może wcale nie byc
stawiałbym na słabe lęki, ewentualnie osłabienie na parę dni
zależy, trudne pytania czaisz, trudne sprawy,
ale bez dużych uboków
Mąż polskiej noblistki myślał, że "popadł w szaleństwo". Badania nad psychodelikami w PRL
Dlaczego ograniczenie marihuany do listy chorób to katastrofa dla pacjentów – historia Adriana
Młodzież i marihuana w Polsce – jak realnie minimalizować ryzyko?
Spali w lesie i zażywali narkotyki. Policja zatrzymała rodziców trójki dzieci
Jedna z mieszkanek zadzwoniła na policję i poinformowała, że rodzice wraz z trójką dzieci w wieku 1, 4 i 6 lat przez ostatnią dobę przebywali w samochodzie, w lesie. Na miejsce natychmiast skierowano policyjny patrol.
1 dziennie i ryzyko drastycznie rośnie. Alarm: Polacy nic sobie z tego nie robią
Nawet niewielkie ilości alkoholu mogą istotnie zwiększać ryzyko raka jamy ustnej – wynika z badania opublikowanego w „BMJ Global Health”, które szczególnie alarmujące dane przynosi z Indii.
Fałszywy narkotest, prawdziwe konsekwencje. Jak policyjna procedura zniszczyła życie 20-latka
W teorii miał to być rutynowy patrol drogówki. W praktyce - początek koszmaru, który na wiele tygodni wywrócił życie młodego człowieka do góry nogami. Fałszywie dodatni wynik policyjnego narkotestu, medialny rozgłos i społeczny ostracyzm okazały się silniejsze niż późniejsze, prawdziwe wyniki badań krwi. Bo gdy prawda w końcu wyszła na jaw, szkody były już nieodwracalne.