Benzedryna, psychedryna, α-metylofenyloetyloamina
Więcej informacji: Amfetamina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 1817 / 110 / 0
Iść spać kurwa a to dobre. Tak iść spać po garści benzo chyba, którego 10 lat temu świat feciarzy nie widział na oczy i przez to sobie tak przeorał głowy. %-D
  • 373 / 37 / 6
dokładnie eliot ... 10-15 lat temu człowiek nie miał pojęcia ,że takie coś jak benzo istnieje ... ale z 2giej strony to może i lepiej , bo uzależnionych od benzo byłoby teraz znacznie więcej i selekcja naturalna wykosiłaby więcej narciarzy .
  • 954 / 52 / 0
No, ja teraz sobie nie wyobrażam dnia bez benzo, a co dopiero zjazdu XD - nie ma szans. Lek na wszystko.
  • 1121 / 155 / 0
Ja również sporo lat temu nie wiedziałem co to w ogóle benzo :gun: choć wiele razy by się pewnie przydało i to zdecydowanie. Teraz potrafię nawet na ostry zjazd poradzić sobie bez benzo. Jakoś już tak mam skoro przyzwyczaiłem się bez tego żyć.
"Nieśmiertelny jak Ciro Di Marzio"

Chcesz coś ważnego ode mnie? Jestem mniej na forum, zajmuje się raczej tylko "moderacją", masz coś ważnego? to zapraszam PW, czad
  • 1052 / 77 / 0
Moje nowe odkrycie - witamina B3. Zaskakująco silne działanie uspokajające i przeciwlękowe jak na lek bez recepty; ba - ZWYKŁĄ WITAMINĘ. Nie próbowałem na zjezdzie po futrze bo go nie dojadam, ale jestem pewny, że się sprawdzi.
Uwaga! Użytkownik zioloziolo jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3 / / 0
A za zjazdami to nie przepadam, oj nie przepadam ! A jak już mam to trzeba trochę ruchu, później trochę więcej, występuję pot, pije wodę z witaminami, palę blanta, a później tysiąc piw i idę spać, następny dzień jest normalny. Świeże powietrze i jakieś jedzenie też nie jest złe, powiem nawet, że dobre.
  • 1121 / 155 / 0
Piwko, mj dobre jest na zjazd, ale najbardziej polecam benzo (np. eti).

Chcesz coś ważnego ode mnie? Jestem mniej na forum, zajmuje się raczej tylko "moderacją", masz coś ważnego? to zapraszam PW, czad
  • 3 / / 0
Wiem, że to wyda Ci się śmieszne, ale benzodiazepiny zawsze mi się kojarzyły z benzyną, przez co omijałem tą grupę leków szerokim łukiem. Na trzęsawki serca dobry był aspargin z tego co pamiętam, niektóre wody mineralne mają również pozytywny wpływ na układ nerwowy i krążenia, ale nie pamiętam które, zbyt odległy czas.
  • 1121 / 155 / 0
Ja też rzadko używam benzo, ale jak już mam to zawsze mi się przydają. Kilka razu już mnie uchroniły przed ostrym zejściem, ba czasami podbijało fazę, lecz łatwo od tego się uzależnić więc radzę uważać.

• 3 / / 0
Uważam cały czas i nie jem narkotyków, leków, które mi dziwnie brzmią. Trzymam się zasady naturalne jedzenie, browary i mj. Drink goodnight też jest dobry, możecie go dostać w niektórych marketach, wyciąg z waleriany, werbeny i inne gówna, ale działa.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Mnisi szmuglowali narkotyki. Ukryli je za fałszywymi ściankami

22 buddyjskich mnichów zostało aresztowanych na międzynarodowym lotnisku w Kolombo w Sri Lance. W ich bagażach znaleziono łącznie około 110 kilogramów marihuany.

Pozostałości nielegalnej destylarni whisky w szkockim Highlands

Dobrze, że wcześniej nie znalazła tego skarbówka, bo zniszczyłaby ten piękny kawałek historii. Na szczęście przetrwał i dostarczył silnego dowodu, że kamienna struktura w Ben Lawers National Nature Reserve służyła do nielegalnej produkcji whisky.

MZ: Nielegalna marihuana i legalny alkohol to balans pomiędzy zdrowiem publicznym, a innymi dziedzi

Do Ministerstwa Zdrowia trafiło zapytanie „Czy Ministerstwo uznaje, że alkohol jest substancją mniej szkodliwą niż marihuana? Czy też uznaje, że poziom szkodliwości nie jest jedynym kryterium regulacyjnym? A jeśli tak to jakie są te kryteria?”. Autor zapytania chciał się w ten sposób dowiedzieć, z czego faktycznie wynika status prawy marihuany w kontekście statusu alkoholu. W odpowiedzi resort zdrowia wyjaśnił w jaki sposób ocenia się szkodliwość danej substancji oraz przyznał, że szkodliwość używania konopi jest znacznie mniejsza od szkodliwości alkoholu i to na każdym polu – zarówno w przypadku wpływu bezpośrednio na użytkownika ale także na społeczeństwo. MZ w swoim piśmie przyznaje też, że nie o zdrowie publiczne tu chodzi. Oto więcej informacji.