Więcej informacji: Empatogeny w Narkopedii [H]yperreala
Kolor:żółty
Kształt:sześciokąt
Logo:brak
Gdzie kupione:wielkopolskie
Kiedy kupione:czerwiec 2019
Dodatkowe komentarze:żółty sześciokąt bez logo i nazwy,gładki z obu stron,mocno zbity.Czy ktoś się z nimi spotkał,skosztował lub wie coś na ich temat?
CUKIEREK : Burgerking
CENA : 30 zł
GDZIE KUPIONE : Mazowieckie
OCENA DZIAŁANIA : 8/10 (pierwszy raz, lecz patrząc po opiniach inny są świetne)
OPIS:
Ponoć 300 mg, pół zarzucone na start koło 22(pierwsze loty), długo się ładowała, bo utknęła w gardle, po około półtorej godziny gadatliwość, zrozumienie z innymi, lekko nogi z waty, oczy trochę przymrużone, a źrenice spore, potem piękny tripek, o 3 dorzucone drugie pół i typowe objawy dużej dawki MDMA (na 65 kg masy), zabite oczy z dużymi źrenicami, ogromny szczękościsk, aż zęby bolały, troche nieogarka do jakiejś 8-9 rano (mieszane z wódką). Generalnie śmiało
30 czerwca 2019Piksodeliks pisze: Nazwa:brak
Kolor:żółty
Kształt:sześciokąt
Logo:brak
Gdzie kupione:wielkopolskie
Kiedy kupione:czerwiec 2019
Dodatkowe komentarze:żółty sześciokąt bez logo i nazwy,gładki z obu stron,mocno zbity.Czy ktoś się z nimi spotkał,skosztował lub wie coś na ich temat?
Nazwa: Albert Heijn
Kolor: jasnoniebieski
Kształt: domek
Logo: z jednej strony logo z drugiej napis MADE IN HOLLAND
Gdzie kupione: Wlkp
Kiedy kupione: czerwiec
Spożyte: 4 dni temu
Bardzo ładnie wykonane, mocno zbite, śmiało mozna wrzucić do kieszeni i nie pękną.
Opis fazy: Tej nocy piłem alkohol(wódka). Najpierw kilka kieliszków, później piguła ( połówka ) no i znów alko. Po pół godzinie siedzenia czułem tylko lekko skutki alkoholu. No i poszliśmy ekipą na taką małą impreze przy barze nad jeziorem. Nawet nie wiem kiedy wjechało ;) Wszystko na raz hehe, miałem wrażenie, ze chodzę na tej bombie już jakieś pół dnia. Słowotok konkretny, przyjaciel musiał mnie podnieść i zarzucić na plecy, bo tak gadalem, że koledzy nie mogli wyjechać autem przeze mnie XD Ogólnie bajerowałem każdego kto obok mnie stal albo przechodził. Podrywałem mamę mojej koleżanki hahah.W głowie było przyjemnie, zmysły wyostrzone, grałem w tym stanie w bilarda i byłem tak skupiony na tych bilach, że o jaaaaa. Dużo energii, zero zamułki, chęć do życia i robienia absolutnie wszystkiego. Źrenice lekko powiększone, brak szczękościsku,nawet gumy nie chciało mi sie zuć :) wziąłem o 23, do 3 pamiętam, później lekko urwany film i spanko, zero problemów z zaśnięciem. Polecam, działanie 8/10
Nazwa: Cowboy / Kowboj
Kolor: jasnozielony
Kształt: głowa kowboja w kapeluszu, podziałka na pół z tyłu.
Logo: głowa kowboja, czapka, chusta na twarzy
Kiedy kupione: kwiecień
Spożyte: kilka razy w maju, ze 4 na pewno.
Dość kruche. Widoczne kryształki.
Opis fazy:
W domu - ładowanie około 45 minut, muzyka wchodzi niesamowicie ( G-House, Tech-House ). Na początku przyjemnie, dotyk, rozmowy i te sprawy. Później załączył mi sie tryb tańczenia ;) Oczy mega duże i czarne, praktycznie brak tęczówki. Mielenie szczęką takie sobie, fajeczki wchodzą super. Peak trwa jakąś godzinę, Ale ogólnie wszystko trzyma długo około 6h. W mojej ocenie jest to bardziej imprezowa pixa niż na siedzenie w domu z przyjaciółmi.
Na imprezie - odczucia jak wyżej, z tym że muza i światła potęgują fazę :) Nie ma żadnego speeda,po prostu jest DOBRZE. Chwilami stałem na parkiecie z otwartą gębą i podziwiałem światła i muze. Do kumpla ktoś podszedł i mu powiedział, ze zazdrości mu tego stanu hehe. Jest lekki nieogar, ale po prostu płynie sie razem z muzyką : P
Takie 7/10
Nazwa: Domino
Kolor: różowy/ różowo-szary?
Kształt: kostka domino z podziałką
Logo: kropeczki, różne ilości
Kiedy kupione: kwiecień
Spożyte: polowa kwietnia
Mocno zbite, nieduże. To była moja pierwsza piguła w życiu. Wziąłem pół. Wcześniej piłem wódkę, ale skończyłem około 1.5h przed zjedzeniem. Siedziałem w pokoju ze znajomymi, każdy wziął pierwszy raz. Po około 40 minutach się załadowało. No dosłownie wyrwało mnie z butów chociaz siedziałem w samych skarpetach XD. Nigdy nie myślałem, ze mozna mieć tak przyjemną i wywaloną w kosmos fazę. Po prostu petarda, mokre dłonie, dotyk jakiego wcześniej nie znałem, rozmowa do 7 rano i wzajemne przytulanie się :) Ostre krawędzie, ściany, wzystko się rozpływało. Siedziałem na fotelu i wydawało mi się, ze cały czas spływam z niego w dół. Piwo wchodzi, fajki wchodzą, szczękoscisk prawie niezauważalny. Na drugi dzień trochę zagubiony byłem i czułem pustkę. Ogólnie sztosik. 9/10
Śmiało mozna brać te co wymieniłem, po każdej jest fajna jazda :) Nie miałem żadnych skutków ubocznych, brzuch nie bolał mnie ani razu.
Kolor:Niebieski
Kształt:Trójkąt
Logo:Tesla z jednej strony druga pusta
Gdzie kupione: Pomorskie
Kiedy kupione:04.07.2019
Dodatkowe komentarze: Ktoś miał styczność z nimi? Są dosyć duże z podziałką na środku.
Nazwa: Lalka chucky
Kolor: Niebieski
Kształt:Prostokąt, nieregularny
Logo:
Gdzie kupione: Dolny Śląsk
Kiedy kupione: Znalezione
Dodatkowe komentarze: Z przedziałka niewielkie
Nazwa: Superman
Kolor: Jasny fioletowy
Kształt: Podobny do diamentu (foto niżej)
Logo: Superman
Gdzie kupione: wlkp
Kiedy kupione: lipiec
Dodatkowe komentarze: brak
Kolor: różowy
Kształt: logo superman, na drugiej stronie spiderman.
Bardzo przyjemny krążek
Kolor: Jasny żółty
Kształt: okrągły bez podziałki
Logo: rolex/korona
Gdzie kupione: silesia
Kiedy kupione: lipiec
Dodatkowe komentarze: cuksy dobrze zbite, nie za duże, z samarki czuć delikatnie anyzem.
Szamał ktoś? Z góry dzięki za info.
Kolor: żółty, widoczne szare kropki
Kształt: herb klubu, przedziałka z tyłu
Logo: herb klubu
Gdzie kupione: import z NL
Kiedy kupione: Grudzień/Styczeń
Sposób przyjęcia: Oral
Opis działania: O 22 załadowałem jedną, wjazd około 30-40min bez jakichkolwiek przykrych doznań, zaczyna robić się miło i dupa. Po 1,5h dorzuciłem 0,5 i nadal nic. Po kolejnej godzinie kolejna połówka i siedzę wkurwiony, muzyka lepiej brzmi i tyle.
Ocena działania:1/10
Dodatkowe komentarze: Piksa twarda, ale krucha. Mała zawartość emki. Tolerancja względnie wyzerowana (1,5 miesiąca przerwy).
Nie kupujcie!
Palę jointa i spadam spać, cześć.
Legalizacja marihuany w Polsce: 15 g suszu i jedna roślina. Sejm zdecyduje
Mundur nie izoluje od rzeczywistości. O hipokryzji, która pęka na komisariatach
Farmaceuta skazany za pomoc w produkcji narkotyków
Właściciel apteki został skazany na 3,5 roku więzienia za sprzedaż leków służących do produkcji metaamfetaminy i pomoc w jej wytworzeniu. W produkcji i handlu nie działał sam. Według prokuratury leki posłużyły do produkcji narkotyków o wartości niemal 7,5 miliona złotych.
Marihuana może pomóc zwalczyć chorobę Alzheimera
Nowe badania sugerują, że w chorobie Alzheimera równie ważne jak nagromadzenie białek (amyloidu i tau) może być zwalczanie stanu zapalnego w mózgu.
Kawa - budzi i wydłuża życie
Przez dziesięciolecia ukazywały się badania, których autorzy wskazywali, że kawa ma korzystny wpływ na organizm. Jej picie łączono z dłuższym życiem i zmniejszonym ryzykiem chorób chronicznych. Jednak dokładny mechanizm tego działa nie był znany. Teraz naukowcy z Texas A&M University odkryli, że związki zawarte w kawie oddziałują na receptor białkowy NR4A1, który odgrywa istotną rolę w ochronie organizmu przed chorobami związanymi z wiekiem.