Pochodna kwasu gamma-aminomasłowego, o działaniu podobnym do modulatorów GABA (lecz nie działająca w ten sposób).
Więcej informacji: Pregabalina w Narkopedii [H]yperreala
Zablokowany
  • 1037 / 245 / 0
Ta wypisze ci mózgo trzeba od ręki, sam doskonale rozumie że nawet dla niego będzie to lepsze.
  • 2392 / 663 / 0
@PolskaCebula Ale co mam mu pitolić ?? że prega mnie przerosła , spać nie moge i potrzebuje kwete? Tak po prostu ? Narkomańskie to zdeka . Tą alpre i oxy mam oubudowane takimi historiami że sam Sapkowski by i nobla zajebał za kreatywność...
  • 1344 / 269 / 0
14 sierpnia 2023punelektryk pisze:
Teraz nasennie doraźnie biore tylko zwykłą melantonine z apteki jak trzeba i o wiele łatwiej się śpi.
Ja ci dam zwykłą kurfa %-D Nie obrażaj melatoniny. Przecież śpisz. Nie dawała rady wcześniej?
To silna substancja tylko się wstydzi sama.
Spoko że się udało odst prege 😉😉

Boję się tej kwetiapiny, ja bym to raczej beez tego rzucił, dojebał parę melatonin, gdybym do roboty nie musiał isc. Nawet spał po 3 godz byle tylko żreć i po paru dniach już nogi by same wyszły beze mnie z tego wyra xdd
ja już ja kiedyś rzucałem i pamiętam chyba że spałem tylko sny mialem straszne no i wdzien nieprzyjemnie no ale miałem wolne od roboty, chyba jakieś nootropy miałem, nie pamiętam, parę lat temu %-D

Co tam w ogole usypia w tej kwetiapinie, bo czytałem kiedyś i tam wszystko jest, na kazdy receptor kurfa chyba xd
coś z histamina? bo to jeden mechanizm że stu usypia tylko ale może współdziałają, blokują dope kuria na noc no nie wiem %-D
może się skusze u rodzinnego
Spoiler:

@WujekMorda
no nie wiadomo czy rodzinny ogarnie że kweta usypia i coś tam

i przecież wg mnie nie musisz mówić że zarles dużo tylko ze norm. dawki i chcesz rzucić
powodzenia,
mi też xd

ja bym jej nie rzucał gdyby tak nie zalewała fatem czy ta tkanka dziwna , ch wie co to jest woda jakas z fatem, limfa...
brzuch mi puchnie bardziej po tej niemieckiej predze, już mam dosyc kurfa tabsy codziennie jakieś wgl... to na psyche siada,

ciekawe wgl co to będzie bez pregi, co to za człowiek się pojawi xd
  • 1037 / 245 / 0
@WujekMorda
Skoro to ten sam lekarz co wypisuje benzo i oxy nikt nie będzie się dziwił że w końcu przyszedł czas na neuroleptyki.
Powiedz mu stary to już ten czas wypisze od ręki.
A tak abstrahując to możesz powiedzieć, że myślisz iż może ci to pomóc a doktorek i tak sam zdecyduje.
  • 327 / 68 / 0
@hubii
Przecież kweta jest znana z tego ,że w małych dawkach 25-50mg ma zastosowanie nasenne
czas zwolnić
  • 382 / 119 / 0
14 sierpnia 2023punelektryk pisze:
Potem będzie tylko lepiej.
Albo i nie. Taka moja smutna i niezrozumiała historia.
Odstawiłem pregę i baklofen około miesiąca temu. Pozwalałem sobie tylko w weekendy by odespać pracę i wielokilometrowe trasy. Tydzień temu zachorowałem na koronawirus. Kiedy z każdym dniem fizycznie czułem się coraz lepiej, to psychicznie było coraz gorzej. Powróciły lęki, depresja, brak motywacji, ogólnie totalna chujoza, czyli objawy z odbicia po pregabalinie. Dzisiaj trzeci dzień jestem na 75-75-75, bo nie dało się funkcjonować(i tak odczuwam te dawki trochę za mało), pomimo tego, że było już naprawdę dobrze. Zmartwiło mnie to bardzo i nie potrafię tego zrozumieć. Ech.
  • 382 / 119 / 0
Jednak, ze względu na słabe załadowanie się 75mg z rana, i sporo spraw do ogarnięcia zmieniam taktykę na dziś na 75-75-75-75 i do tego 50mg baklofenu jednorazowo i oczywiście kawa do tego, której na codzień nie piję. Zobaczymy jak się to dalej potoczy. Normalnie po takiej przerwie powinienem na tych dawkach ładnie latać, a ja niestety maskuję objawy odstawienne.
  • 327 / 68 / 0
Polecam do każdej kawy dodawać 200mg L-teaniny. Tak samo przed snem na pusty żołądek :)
czas zwolnić
  • 2392 / 663 / 0
Co tam PregaMistrzowie ??? Ktoś jest na tyle wjebany że bierze od 1200 do 2k ?? Czy tylko ja przeginam? Dodam że dochodzi do tego jeszcze z 8-10 piw żeby zaspokoić ten drugi GABA receptor... Mam ciężko w życiu a to mi daje uczucie zapomnienia. Piękny, idealny relaks ..... Są tu jeszcze jacyś zrobieńcy na moim poziomie??? Jak z tego wyjsc? Redukcja czy ki chuj?? Ja bylem w wiele rzeczy wpierdolony ale prega jest tak silnym narkotykiem że nie moge se z nią poradzić ;_(
  • 2392 / 663 / 0
USUNĄĆ. DUBEL
Zablokowany
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Nowy sposób rozprowadzania narkotyków w Berlinie. Rodzice muszą być szczególnie ostrożni

Policja w Berlinie wydała ostrzeżenie dotyczące nowego sposobu rozprowadzania narkotyków: kolorowe ulotki z danymi kontaktowymi dealerów wrzucane są bezpośrednio do skrzynek pocztowych razem z saszetką kokainy, haszyszu, ekstazy, marihuany lub innego narkotyku.

CBŚP rozbiło „rodzinny” gang przemytników narkotyków. 12 osób z zarzutami

Funkcjonariusze Centralnego Biura Śledczego Policji, działając wspólnie z Prokuraturą Okręgową w Krakowie, rozbili zorganizowaną grupę przestępczą podejrzaną o przemyt znacznych ilości narkotyków z Hiszpanii do Polski oraz ich dalszą dystrybucję. W wyniku skoordynowanej akcji przeprowadzonej na terenie województwa śląskiego i małopolskiego zatrzymano 11 osób, a łącznie zarzuty usłyszało 12 podejrzanych.

Jad ropuch i grzyby halucynogenne. Big Pharma stawia na nowe preparaty

>Giganci rynku farmaceutycznego ruszają z inwestycjami w opracowanie leków bazujących na substancjach halucynogennych. Zielone światło dla nowych medykamentów daje administracja Donalda Trumpa - przekazała stacja CNBC.