A tak a propo offtopa to wczoraj ojebałem ośmiopak i znowu zaczeło się odpierdalanie którego nie pamiętam. Coś tam podobno bluzgałem na ludzi idących z kościoła i rzucałem w nich kamieniami.
Wpychając na siłę tjokodin do mordy
Debatujący - Palikot, czy Korwin?
Ooo! Święty kaszlodynie - O! Święta makiwaro
Święty gieblu i święta maczano
כל הנחלים הלכים אל הים והים איננו מלא אל מקום שהנחלים הלכים שם הם שבים ללכת
White_Power pisze:Przypuszczam że nie
A tak a propo offtopa to wczoraj ojebałem ośmiopak i znowu zaczeło się odpierdalanie którego nie pamiętam. Coś tam podobno bluzgałem na ludzi idących z kościoła i rzucałem w nich kamieniami.
no to jest wielki problem we fluo, ze po tym sie dużo pije. po innych antydepr nie zauwazylem tak wielkiej chcicy na piwo jak na fluo.
wszedzie pisza ze to lajtowy ssri, ale z autopsji moge smialo powiedziec ze raczej najsilniejszy. napewno najbardziej pobudza
Po wielu probach z roznymi antydepresantymi wrocilem do fluo. Na mnie dziala swietnie. Energia, motywacja, odmulenie i superasny humor.
NIE JESTEM ANI GRUBA, ANI AMY.
Magiczne grzybki działają na mózg dłużej. Odkrycie pomoże w leczeniu depresji
Mąż polskiej noblistki myślał, że "popadł w szaleństwo". Badania nad psychodelikami w PRL
Pacjenci szukają ulgi w bólu. Jak zmienia się podejście do medycznej marihuany w Polsce
W sieci prowadził "sklep" z narkotykami
Prowadził "sklep" na jednym z komunikatorów internetowych. Przyjmował zamówienia na narkotyki, które następnie dostarczał w wybrane miejsca, przekazując kupującym współrzędne geograficzne. Wykorzystywał również firmy kurierskie, co umożliwiało bezkontaktową dostawę narkotyków.
Rewolucja w Amsterdamie? Chcą zakazać sprzedaży marihuany turystom
Władze Amsterdamu chcą ograniczyć "turystykę narkotykową" i rozważają zakaz sprzedaży marihuany osobom bez meldunku w Holandii. Pomysł budzi jednak sprzeczne reakcje wśród polityków i przedsiębiorców.
Kokaina w gumie do żucia
Celnicy na lotnisku Gardermoen postanowili sprawdzić dokładniej paczkę z Peru pełną słodyczy. Jak się okazało - mieli wyczucie. W środku zamiast gum do żucia znaleźli 300 gram kokainy, czytamy w dzienniku Dagbladet.