Organiczne związki chemiczne oddziałujące na receptory kannabinoidowe w mózgu.
Więcej informacji: Kannabinoidy w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 484 / 3 / 0
Pani w zielarskim powiedziała mi, że praktycznie rezygnuje się z liścia prawoślazu z tego powodu, że jego korzeń ma takie same właściwości medyczne, a łatwiej go pozyskiwać, jest skuteczniejszy w mniejszej dawce itp. Osobiście nie spotkałem się w żadnym sklepie branżowym ani aptece z ową roślinką.
  • 1392 / 10 / 0
Ja również. Jeśli liście, to najwygodniej przez internet.
You can't understand a user's mind, but try, with your books and degrees. If you let yourself go and opened your mind, I'll bet you'll be using like me. And it ain't so bad...
  • 1037 / 91 / 0
Przyznam, że z tego forum dowiedziałem się o patencie z wygotowywaniem podkładu przed nasączaniem go kanna. Za pierwszym razem zrobiłem to na tyle nieumiejętnie, że przypalił mi się podkład w piekarniku podczas suszenia...:P Trochę się zraziłem, szczególnie zapachem i smakiem, ale nie ma tego złego... Od tamtej pory weszło to do "mojego sposobu produkcji":P Dym jest o wiele łagodniejszy, ale i nie zapełnia tak płuc tą czarnawą flegmą(charch:P). Właśnie wróciłem z mojego UP z ziółkami i od razu do gara, jak to musi wyglądać, ech... Cel uświęca środki. Około 14 oczekuję paczki z tajemniczym składnikiem, którym natchnę tą zielenine - pyby 2/50(35 marshmallow/15 coltsfoot).
Dalej w temacie produkcji myślę - podajcie przykłady roślin, którymi zwilżacie towar w razie gdy jest zbyt suchy. Ja wciąż używam do tego celu skórki cytryny, aczkolwiek limonka też daje rade. Jestem ciekaw opinii forumowych smoków:)
  • 712 / 83 / 2
Zamierzam z kumplem zrobić sobie maczanki z am. Ale kupiliśmy rozpuszczalnik acetonowy. Skład to aceton i oktan etylu. Nie potrujemy się gdy będziemy w tym rozpuszczać am? Z góry thx za odp.
Uwaga! Użytkownik kofel nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 149 / / 0
Nie można użyć spirytusu po prostu?
  • 112 / 5 / 0
Potrujecie, unikajcie rozpuszczalnikow typu acetony, zreszta smak zostaje takiego ostrego gowna w gardle i sie nawet nie da dobrze zaciagnac, spiryt ma specifyczny zapach ale za to nie zostawia po sobie smaku rozpuszczalnika.
Uwaga! Użytkownik tokarz19 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 712 / 83 / 2
Kupiliśmy jaki kupiliśmy. Nada się?
Uwaga! Użytkownik kofel nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 402 / 4 / 0
Potrujecie,aceton 99% kupcie
wiewi2@bk.ru
  • 149 / / 0
A czy na przykład BB-22 jest rozpuszczalne w spirytusie?
  • 177 / 1 / 0
Tak, w podgrzanym najszybciej i najlepiej.
Nigdy nie zażywałem żadnych narkotyków.
Nigdy nie powiedziałem prawdy.
_______
Moja opinia jest opinią błędną.
...i mam małego penisa c: Biblia - najdłuższy trip raport w dziejach.
ODPOWIEDZ
Newsy
Marihuana a metabolizm. Naukowcy odkryli zaskakujący wpływ konopi na organizm

Naukowcy z Uniwersytetu Kalifornijskiego odkryli, że związki zawarte w konopiach mogą wpływać na wagę i metabolizm w sposób bardziej złożony, niż dotąd przypuszczano. Eksperymenty na myszach sugerują, że za potencjalne korzyści metaboliczne mogą odpowiadać nie tylko THC, ale również inne substancje obecne w marihuanie.

Powiedziała policji, że ktoś ją śledzi. Została zatrzymana za... posiadanie narkotyków

Zaalarmowała policję, że ktoś ją śledzi – usłyszała zarzuty za posiadanie narkotyków. 31-latka z Dobroszyc poprosiła funkcjonariuszy o pilną pomoc. Jak się okazało, jej zachowanie mogło mieć związek z działaniem substancji psychoaktywnych. Oleśniccy policjanci zostali postawieni na nogi przez 31-letnią kobietę z Dobroszyc. Spanikowana zgłaszająca poinformowała funkcjonariuszy, że śledzą ją podejrzani mężczyźni. Na dodatek grożą jej i wyzywają. Kobieta wyraźnie obawiała się o swoje bezpieczeństwo i prosiła o natychmiastową pomoc.

Są narkotyki, których zażycie prowadzi do przestępstwa częściej, niż innych. Wyniki badania

Nowe badanie opublikowane w „Journal of Psychopharmacology” pokazuje wpływ substancji psychoaktywnych na zachowania przestępcze. Okazuje się, że zażywanie niektórych środków wiąże się z niższym ryzykiem zatrzymań, zaś inne wykazują silne związki z różnymi kategoriami przestępstw.