Neuronek pisze:@Huk etylofenidatu nie dorzucaj. Jak już bierz go solo tzn. EPH. A do tego możesz dodać jakiś cholinominergik i wazodylator np. alfa GPC i ginko biloba.
A co do dawek musisz poeksperymentować. Każdy jest inny. Na mnie działał w miejszych tj. 3,6 g. Większe nic nie dawały. Tzn. nie działały lepiej niż to 3,6 g.
Dawki nootropowe, czyli takie, które zwiększają popyt neuronów na tlen to powyzej 6g, w praktyce przydałoby sie wrzucać w dawkach podzielonych (w sensie np. 1,2gx4 na dobe), ale jezeli chce sie to stosować przed waznym egzaminem, dopuszczalna jest dawka jednorazowa
Lecz śród najgęstszych kłębów dymu ileż razy
Widziałem rękę jego
[...]
Wywija, grozi wrogom,trzyma palną świécę,
Biorą go-zginął-o nie-skoczył w dół- do lochów"!
"Dobrze-rzecze Jenerał-nie odda im prochów"!
qweqwe890 pisze:Po co wazodylator do piracetamu?
Od jakiej dawki rozpocząć kurację i czy występują interakcje z benzo (alprazolam) i opioidami (tramadol, morfina)?
Z góry przepraszam za prawdopodobnie oczywiste pytania ale coś mi szukajka nie działa, a ogarnie 88 stron....
Mam małe pytanie, czy stosowanie Piracetamu z Lecytyną jest bezpieczne?
Jeśli tak, to jakie są korzyści i czy warto stosować.
Pozdrawiam
Dostałem memotropil, zaplanowałem sobie, że po 2 tyg. stosowania w normalnej dawcę będę co tydzień zwiększać o jedną tabletkę dawkę dzienną. Jak zwiększyć jego przyswajalność i jak najbardziej uekonomicznicznić(XD) stosowanie?
Nie kupowałbym memotropilu tylko czysty proch. Poł kilo można dorwać za 110-120 pln i jest to odpowiednik 7 pak 60x1200mg , czyli paka wychodzi za 17 pln.\
A odpowiednik 7x 60x1200mg to jest piękny zapas. Biorąc pod uwagę, ze po 2-óch pakach głowa jest naprawiona fajny zapas, a racetamów nigdy za dużo heh
Pytania:
1 Odpowiednie dawki na początek kuracji? (czegoś więcej/mniej)
2 Czy lecytyne zamienic na choline czy dołączyć jeszcze choline?
Ekstaza i ekstaza: jak patrzyliśmy i patrzymy na narkotyki
Dlaczego ograniczenie marihuany do listy chorób to katastrofa dla pacjentów – historia Adriana
Magiczne grzybki działają na mózg dłużej. Odkrycie pomoże w leczeniu depresji
Elitarna funkcjonariuszka wpadła po klubowej nocy. Ale to wyrok zaskoczył najbardziej
Dorota K., szerzej znana jako "Doris", była sierżantem w jednym z najbardziej tajnych wydziałów Komendy Stołecznej Policji. Dziś nie łapie już przestępców, teraz bije się w klatkach freak fightowych. Ale to nie sportowy zwrot w jej karierze wywołuje dziś największe emocje, tylko jej sądowa historia. Za posiadanie narkotyków spotkała ją tylko grzywna.
Firmowa wigilia na trzeźwo? Alkohol wciąż jest niepisaną normą w biznesie
Picie alkoholu w pracy i podczas firmowych spotkań generuje rosnące koszty dla firm - od wzrostu absencji po spadek produktywności. Presja picia w środowisku korporacyjnym nadal jest odczuwalna, jednak coraz częściej widoczna jest też chęć tworzenia bardziej inkluzywnej kultury organizacyjnej, bez alkoholu jako obowiązkowego elementu integracji.
Europa zasypana kokainą. Rekordowy przemyt i miliardowe zyski narkotykowych karteli
Unia Europejska stała się światowym centrum przemytu i konsumpcji kokainy, a rekordowe konfiskaty nie są w stanie zatrzymać fali białego proszku zalewającej kontynent. Jak alarmuje hiszpański dziennik „El Pais”, powołując się na dane światowych i unijnych agencji antynarkotykowych, nigdy wcześniej na świecie nie produkowano ani nie konsumowano tak dużej ilości tego narkotyku. Rynek jest wart miliardy euro, a na granicach UE działa ponad 440 potężnych organizacji przestępczych.