Więcej informacji: Mitragyna speciosa na Narkopedii [H]yperreala
możecie polecić jakieś odmiany? yellow, green, white? które z dużym prawdopodobieństwem będą motywowały do pracy ? :)
Nie jesteś w stanie przewidzieć, jak akurat klepnie. Ta sama dawka tej samej odmiany przyjęta w dwóch różnych datach może zadziałać totalnie inaczej i nic na to nie poradzimy, bo to wina metabolizmu.
Czerwone wbrew panującej opinii również zadziałają aktywizująco w niższej dawce.
@Narkotykowiecpolecam "Green Malay". Kratom jednak trzeba mieć z dobrego sklepu, ponieważ wiele sklepików sprzedaje dosyć losowej jakości kratom i ciężko jest wtedy polegać na znajomym, konkretnym działaniu danej odmiany. Green Malay jest motywujący i działa od 2g.
Fuzja - D5
Sorry za post pod postem, proszę o scalenie!!!
No nie mam słów na to jak zajebista jest ta substancja. Przez ostatnie cztery dni miałem katastrofalny nastrój, myśli samobójcze, rozgrzebywanie przeszłości itp. bo wpadłem w mały tygodniowy benzo ciąg niestety. Teraz przebywam w kraju, gdzie Kraton na legalu dostępny wszędzie, kupuję, zarzucam trzy gramy i pyk! Jak ręką odjął, nastrój stabilny, motywacja do pracy itp. Coś pięknego! Skandal że to w Polsce niedostępne...
Spróbuj 5-7g, jak będzie za mało, to zawsze możesz dopić.
Grzybki zmieniają połączenia w mózgu. Czy to dobrze?
Legalizacja marihuany w Polsce: 15 g suszu i jedna roślina. Sejm zdecyduje
Mundur nie izoluje od rzeczywistości. O hipokryzji, która pęka na komisariatach
Farmaceuta skazany za pomoc w produkcji narkotyków
Właściciel apteki został skazany na 3,5 roku więzienia za sprzedaż leków służących do produkcji metaamfetaminy i pomoc w jej wytworzeniu. W produkcji i handlu nie działał sam. Według prokuratury leki posłużyły do produkcji narkotyków o wartości niemal 7,5 miliona złotych.
Lepsza dostępność do terapii dla osób uzależnionych od opioidów
Rada Ministrów przyjęła nowelizację ustawy o przeciwdziałaniu narkomanii oraz niektórych innych ustaw. Nowe rozwiązania zwiększają dostęp do leczenia osób uzależnionych, upraszczają procedury dla instytucji publicznych oraz umożliwiają skuteczniejsze udzielanie pomocy medycznej.
Mnisi szmuglowali narkotyki. Ukryli je za fałszywymi ściankami
22 buddyjskich mnichów zostało aresztowanych na międzynarodowym lotnisku w Kolombo w Sri Lance. W ich bagażach znaleziono łącznie około 110 kilogramów marihuany.