Dezoksyefedryna, metyloamfetamina, meth
Więcej informacji: Metamfetamina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 486 / 26 / 0
Jesteś pewien, że waporyzacja przeszła dobrze? Dziwne, że zadziałało sniffem, a wapo nie...
ciris@tutanota.com
  • 1857 / 70 / 80
Spróbuj to zapalić jeszcze raz, samemu, na spokojnie, jeśli nie działa palone to znaczy że to nie meta. Palona meta wypierdala, nie wiem w jakim stanie by trzeba być żeby tak podana wcale nie zadziałała.
  • 11 / / 0
dokładnie palona meta daje trochę inne odczucie bomy niż walona przez kichawę ale uwierz będziesz wiedział ze to meta.
Uwaga! Użytkownik ASTI nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 157 / 1 / 0
No właśnie nie wiem czy za mało jej wziąłem (da się?) wziąłem jeden kryształ na folii i ciągnąlem dymek przez jakieś 5-10 sekund, aż kryształ się wziął i zginł :P No właśnie spodziewał się wjazdu, wyjściu z butów coś pokroju kota w kanał a tutaj nic, lekko stymulujące tylko...

Walnałem w kanał parę kryształków rozwodnionych w około 2 ml wody (trochę musiałem podgrzać ale się rozpusciło) i działa. Miałam szybkiego strzała prze pracą strzelić i iść do pracy a tu chuj leżę w samochodzie i nooduje. Dobrze, że jestem dobrym pracownikiem to mnie nie wyjebią ^_^

Połączono NLZ
  • 2372 / 315 / 0
z kryształem IV to tak bym byl ostrożniejszy. I chujowo troche jest jak sie przez przypadek nie trafi w kanał :) Palenie + sniff jest zajebiste. Troche wypalić a potem przyjebać w nosa :)

Takiego sorta miałem ostatnio - co najlepsze to zawsze praktycznie tak wyglada to co mi w łapki wpada, albo nawet wieksze, a z jakościa bywa różnie

https://img.bi/#/acyvUkG!EQ_KZwE9BIwAzt ... flkh4wT5Sm
Bywam pod mailem hyperalien@yahoo.com
  • 157 / 1 / 0
No ja miałem identyczny. Było fajnie ale szybko się skończyło ^^ zjazdy po tym porównywalne do helu... cześć której nie bardzo lubię
  • 1680 / 266 / 0
Zjazd po mecie porównujesz do skrętów po heroinie? Fajnie masz w domu.

U mnie było tak.
meta - psychiczna pustka, zdenerwowanie, melancholia, senność.
heroina - rzyganie, sranie, bóle całego ciała, bezsenność, brak aptetu, dreszcze, anhedonia, brak ochoty do życia.

Trochę chyba dwie inne kwestie, co?
Największy przegryw na forum
  • 157 / 1 / 0
No właśnie u mnie po mecie miałem ból brzucha, głowy, rzygalem i parę innych takich. Po helu (krótki ciąg miałem) jedyne co to bezsenność i ból kości...
  • 139 / 11 / 4
Jak pachnie meta? Ta co dostaje w kryształkach nie ma zapachu, a po rozkruszeniu ma lekki zapach spermy ;o

<Przenoszę tutaj treść wątku, który chciałeś założyć, sam wątek odrzucam bo nadaje się do ogólnego, nie na oddzielną dyskusję> lajt

Kilka dni temu nabyłem ćwiartkę. Wygląd jak metamfetamina w moim mieście czyli grudeczki podobne do cukru, ale bardziej płaskie, nie raz jakaś mała płaska igiełka się trafi, ale nie taka jak to jest w rc, tylko taka prostokątna, no metamfetamina. W moim rejonie niestety zdazaja się wałki, wiec w tym przypadku było pewnie tak samo, wysypałem całą zawartość samarki, podzieliłem na dwie cześci, żeby każda cześć była na kreskę. Ukulałem z jednej części kreskę 2-3 cm, długość +- do połowy palca małego. No i co? Sniff.

Sniff poszedł około godziny 21, wszystko okej, siedzę przed komputerem nóżka tupa, guma żuta nieustannie i ogromna chęć nawiązania z kimś kontaktu, byleby zamienić jedno zdanie. Bez rozmowy nie podchodzę do mety i innych stymulantów, bo nie potrafię. Okey, około godziny 1 zabrakło prądu, to położyłem się do łóżka. I tu jest problem, już w momencie przebierania się w łachy do spania, nagle uderzył we mnie gorąc, coś jakby zamknąć się w pokoju i odkrecic grzejniki na max. Cuz polozylem się, wlaczylem :rolleyes: muzyke na sluchawki i krecilem się az do godziny 8 rano, i az do tego godziny towarzyszyło mi masakrycznie pocenie sie, takie że koszulkę mozna bylo wyciskac, smrod tego potu niesamowity, koldra wszystko przesiakniete potem, no i ciagle tak cieplo.

Na nastepny dzien do poludnia towarzyszylo mi cieplo, ale juz mniejsze. I teraz pytanie co robić w takich sytuacjach ? np. mam takie poty, cieplo itd, leze sobie do rana bodajze z 6-7 godzin i co ? budze sie i chce sobie stuknac jakiegos szczura, moge czy lepiej nie ryzykowac? A moze przesadzilem z iloscia ? Dodam że brałem kilka razy metę i nigdy mi się cos takiego nie zdarzyło, wyglad taki sam jak tamta. :rolleyes: I jak mozecie to podeslijcie foto cwiartki, bo czuje ze jestem oszukiwany i to mocno, cwiartka starcza na dwa szczury dlugosci 2-3 cm.

[ external image ] dostaje jakas polowe z tego no moze cale ze zdjecia nie widac za bardzo :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:

Dodano akapity -- 909
Uwaga! Użytkownik kubbka nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1425 / 80 / 0
Spermą jebie alfa i to jest mocny dowód, że dostajesz alfę zamiast mety.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Dopalacze rozsyłali paczkomatami. Handlowali narkotykiem "zombie"

Patent na "bezpieczną" dystrybucję środków psychotropowych opracowała ukraińsko-polsko-białoruska grupa przestępcza. Mężczyźni magazynowali, sortowali, a następnie rozsyłali do paczkomatów środki psychotropowe. W ramach śledztwa nadzorowanego przez Prokuraturę Rejonową w Pruszczu Gdańskim zatrzymano 8 mężczyzn i zabezpieczono flakkę o wartości miliona złotych.

Z Brazylii do Europy z kawą i kokainą. Kulisy sprawy drobnicowca Blume

Drobnicowiec Blume, który w 2023 roku obsługiwał transatlantycką trasę handlową pod togijską banderą, dziś stał się symbolem jednego z największych przejęć narkotyków na wodach europejskich. Wydarzenia związane z jego zatrzymaniem obnażają skuteczność współpracy służb międzynarodowych oraz skalę wykorzystywania żeglugi morskiej przez zorganizowane grupy przestępcze.

19-latek po narkotykach zadzwonił na policję. Wydawało mu się, że ktoś chce się włamać do jego domu

Rudzcy policjanci podczas interwencji w jednym z mieszkań w Wirku ujawnili marihuanę i metamfetaminę. 19-letni rudzianin został zatrzymany, usłyszał zarzut posiadania narkotyków i objęto go policyjnym dozorem.