10 lutego 2020Kamral pisze: estradiol, prolaktyna trzymana w ryzach. Mi właśnie nie zalezy najbardziej na sylwetce tylko na samopoczuciu, chociaz silka dieta oczywiscie ciagle jest
*Dane WHO z 2014 roku. Nowszych nie widziałem, ale pewnie wiele się nie zmieniło.
10 lutego 2020mietowy3 pisze: Ciekawe, wydawało mi się, że testosteron apteczny przypisywany jest dla mężczyzn w późnym wieku, a nie dla młodych ludzi na poprawę samopoczucia.
Nie zawsze musi to się wiązać z cyklem...
i dzieciakom piszącym "XD" w co drugim zdaniu... :kotz:
140/75 105puls
Godzina przed poszła kawa i lekki trening 150 pompek 120 przysiadów, żeby się spocić, potem się zlałem zimną wodą i pojechałem do dok.
Dodam, że palę szlugi (niestety).
Oczywiście zaopatrzyłem w proszki na nadciśnienie polpril 10mg i bisocard 5mg.
(Na stałe ich nie zażywam, ale jak miałem wyjebane ciśnienie po stymulantach to 10mg polprilu przywracała ciśnienie do książkowego, tętno też się chyba poprawiało).
Ojciec choruję na nadciśnienie, ale oporo jara szlugi, pije kilka kaw, i jego styl życia pozostawia wiele do życzenia.
Za jakiś czas mam zamiar brać Clenbuterol wraz z T3,
@DexPL co myślisz ?
Serce niedawno miałem badane na kardiologi szczegółowo i wszystko było w porządku.
Pewnie jakbym szlugi rzucił ciśnienie miałbym gites, puls również.
Na razie lecą dawki progowe (bo resztki oleju zostały, i czekam na dostawę i hajs) Propa, NPP, i Mastera.
A planowo 100mg Propa, 100mg NPP, i 100mg Mastera- Pon,Śr,Pt.
Wraz z Clenem i T3.
Taki cykl redukcyjny, potem bym zamienił teścia na jakiś długi ester, mastera chyba też i NPP zamienił na Trenbolon Ace.
Mhm ?
Jednocześnie nie bierz. Zrób 2 tygodnie clena, 2 tygodnie t3.
10 lutego 2020Kamral pisze: estradiol, prolaktyna trzymana w ryzach. Mi właśnie nie zalezy najbardziej na sylwetce tylko na samopoczuciu, chociaz silka dieta oczywiscie ciagle jest
@OdwiertKorzenny cwiczysz konkretnie na siłowni czy robisz pompki przysiad pajacyki i walisz towar :p?
Toż napisał!. Następnym razem warn. DexPL
Czechy luzują prawo konopne. Duży krok naprzód, ale z gwiazdką
Śmierć na zamówienie. Z dostawą na oddział psychiatryczny
Rzetelna historia kryminalizacji konopi (USA + kontekst międzynarodowy)
KAS wykryła 50 kg marihuany w przesyłkach z odzieżą
Funkcjonariusze Służby Celno-Skarbowej z Mazowieckiego Urzędu Celno-Skarbowego w Warszawie skontrolowali przesyłki znajdujące się w jednej z firm spedycyjnych w Pruszkowie. W ośmiu paczkach wykryli narkotyki.
Medyczna marihuana – brak dowodów, by pomagała w zaburzeniach i uzależnieniach?
Naukowcy z Australii i Wielkiej Brytanii przejrzeli kilka baz danych, poszukując w nich recenzowanych artykułów naukowych opublikowanych pomiędzy 1 stycznia 1980 roku a 13 maja 2025 roku, w których opisano wyniki badań dotyczących przede wszystkim wpływu leczenia kannabinoidami na zaburzenia psychiczne i neurorozwojowe oraz uzależnienia. W ten sposób znaleźli i przeanalizowali wyniki 54 randomizowanych badań obejmujących blisko 2500 uczestników. Wyniki metaanalizy, opublikowane właśnie w Lancet Psychiatry, są dość rozczarowujące dla entuzjastów medycznej marihuany.
Magiczne grzyby w walce z uzależnieniem od nikotyny - przełom czy obiecujący eksperyment?
Nowe badania sugerują, że psylocybina - substancja psychoaktywna zawarta w tzw. "magicznych grzybach" - w połączeniu z psychoterapią może znacząco zwiększyć skuteczność rzucania palenia. Choć wyniki są obiecujące, naukowcy podkreślają potrzebę dalszych badań.