Podejście do narkotyków w innych krajach.
ODPOWIEDZ
  • 36 / / 0
Plomo jakieś 170-200, wpierdol całą. Painkillery ( 2 od lewej ) całkiem mocne, ale myślę że cała Cie jakoś zbytnio nie pokara.
  • 8103 / 914 / 0
27 lutego 2018nmchlk pisze:
ktos moze mi cos wiecej o nich powiedziec i polecic która najlepsza na impreze?
topic60302.html
Tam szukaj odpowiedzi.
Lekoman :tabletki:
Nie zapomnę pierwszy nastuk
W wieku lat piętnastu
Później zarzucanie różnych wynalazków
  • 605 / 90 / 0
Powiedzcie mi, do jakiej agencji pracy w NL najlepiej uderzyć?
Planuję wyjechać do NL, popracować tam, nauczyć się niderlandzkiego i w przyszłości zostać tam na stałe, jeśli się uda.
Angielski ogarniam w stopniu podstawowym.

Wiążę swoją przyszłość z tym krajem, do Polski chciałabym przyjeżdżać raz na kilka miesięcy, do rodziny.
Nie wiem jak długo zajęłoby mi zaklimatyzowanie sie tam...

Proszę o radę kogoś, kto tam przebywa. Będę wdzięczna.

Pisałam już w wątku praca-za-granica-t53164-20.html
LUBIĘ GRZEŚKI CZEKOLADOWE.
  • 5985 / 1237 / 43
[mention]klawiatura[/mention]
Za tydzień wracam, wezmę Cię ze sobą.
Zamieszkamy razem, pobierzemy się i dostaniemy holenderskie obywatelstwo. Spłodzimy dzieci i będziemy żyli szczęsliwie razem.
Pokażę Ci NL, wkręcę Cię. Wezmę pod moje skrzydła.
Uwaga! Użytkownik london5 jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 997 / 99 / 0
07 marca 2018klawiatura pisze:
Powiedzcie mi, do jakiej agencji pracy w NL najlepiej uderzyć?
Planuję wyjechać do NL, popracować tam, nauczyć się niderlandzkiego i w przyszłości zostać tam na stałe, jeśli się uda.
Angielski ogarniam w stopniu podstawowym.

Wiążę swoją przyszłość z tym krajem, do Polski chciałabym przyjeżdżać raz na kilka miesięcy, do rodziny.
Nie wiem jak długo zajęłoby mi zaklimatyzowanie sie tam...

Proszę o radę kogoś, kto tam przebywa. Będę wdzięczna.

Pisałam już w wątku praca-za-granica-t53164-20.html
To tak:

http://niedziela.nl/

i forum.

Angielski Ci wystarczy - poziom standard - jest okej.
Jest wątek o agencjach ( pracy ) - Zarób , zakoleguj sie z Londonem i wynajmijcie mieszkanko - wychodzi taniej niz te jebane lokacje z kurewskich ( biorących 30e+ za godzine pracy, z czego Ty dostajesz 11e )

Błogosławie Was - Jesteście mężem i mężem

masz pytania wal na priv londona lub mój
  • 605 / 90 / 0
Haha, jesteście niemożliwi :D Nie powiem, na pewno byłoby prościej z kimś wynająć lokum. Przyda się ktoś, kto mnie poinstruuje. Na razie muszę się zorientować i więcej poczytać, ale odezwę się na pewno. Podrzucę swój e-mail.
  • 5985 / 1237 / 43
Trzeba wynająć prywatną chatę. Bo na tych agencyjnych non stop przypał, kontrole i kary.
Ja pracę mam pewną. Dodatkowo bezpłatna nauka holenderskiego. Nie ma na co czekać, pokój walizki, dzwoń po busa i ahoj przygodo !
Uwaga! Użytkownik london5 jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2242 / 373 / 0
08 marca 2018london5 pisze:
[mention]klawiatura[/mention]
Za tydzień wracam, wezmę Cię ze sobą.
Zamieszkamy razem, pobierzemy się i dostaniemy holenderskie obywatelstwo. Spłodzimy dzieci i będziemy żyli szczęsliwie razem.
Pokażę Ci NL, wkręcę Cię. Wezmę pod moje skrzydła.
zapomniałeś o rozdziewiczeniu kabli
Tam..tutaj, jestem no tak, hehe xd
  • 605 / 90 / 0
Odwiert, kabli nie udostępniam :D

London, wysyłam mail.
  • 837 / 78 / 0
08 marca 2018london5 pisze:
Trzeba wynająć prywatną chatę. Bo na tych agencyjnych non stop przypał, kontrole i kary.
Trzepią Wam prywatne szafki na agencyjnych kwaterach ?
Who Jah bless, let no man curse
?Are you dreaming?
I Never Asked For This
Wszystkie moje posty to fikcja literacka.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Ministerstwo Rolnictwa alarmuje. Chodzi o nową akcyzę na alkohol

Ministerstwo Rolnictwa i Rozwoju Wsi wystąpiło do Ministerstwa Finansów o wycofanie planowanej podwyżki podatku akcyzowego na alkohol.

Operacja „Kryształ”

Czyli „ogólnopolskie uderzenie w przestępczość narkotykową wykorzystującą przesyłki kurierskie i pocztowe”.

Naukowcy ostrzegają: „pożycza energię” kosztem nocnej regeneracji i napędza błędne koło

Kofeina wpływa na jakość nocnego wypoczynku i może skracać sen lub utrudniać zasypianie - wynika z badań. Jednak nawet przy pozornie prawidłowej długości snu może zmniejszać aktywność wolnofalową i przesuwać obraz EEG w stronę bardziej czuwającego mózgu – oceniła ekspert prof. Donata Kurpas.