Leki przeciwdepresyjne, tymoleptyki - SSRI, SNRI, iMAO, TLPD i inne
Zobacz też: Wikipedia
ODPOWIEDZ
  • 583 / 6 / 0
nie ma to jak chlanie do ssri.ja mialem epizot hipomanii po paro z alko
ho ho ho wtedy takie akcje w/w to nic %-D
  • 8 / 5 / 0
Chce przestać ćpać na jakiś czas, pomyślałem że SSRI pomoże mi wrócić no normy. Jestem umówiony do psychiatry - jak z nim gadać żeby mi dał receptę. Powiedzieć że jestem ćpunem? Czy może świrować zwykłą depresję?
  • 1188 / 5 / 0
Powiedz, że masz obniżony nastrój, nic nie sprawia Ci przyjemności, boisz się wychodzić do ludzi... Na 90% dostaniesz jakiś antydepresant. ;)
  • 2466 / 15 / 0
Chyba że idzie do psychiatry z uprawnieniami do terapii to go wtedy na terapie wyjebie bo NFZ lepiej płaci.

2 miesiące wpierdalania fluo i jest już właściwie dobrze rozkręcone.
Ćpający kaszlodyn ponad dacz dachami
Wpychając na siłę tjokodin do mordy
Debatujący - Palikot, czy Korwin?
Ooo! Święty kaszlodynie - O! Święta makiwaro
Święty gieblu i święta maczano
  • 8 / 5 / 0
Psychiatra przepisał fluo bez problemu, powiedziałem że kiedyś to brałem i podałem objawy depresji z wiki. Nic nie mówiłem o narko. Fluo biore od 3 tygodni - polecam, myślę że uda mi się zimę przetrzymać bez większego ćpania.
  • 62 / 3 / 0
zauważyliście, że po ok. miesiącu trzeba zwiększać dawkę bo znowu pojawia się fatalny nastrój?jakby rosła tolerancja. ma ktoś tak jeszcze?
Napełnij się cnotami: przebaczeniem, łagodnością, szczerością i zadowoleniem. Niech staną się one twym nektarem, niech będą twym podstawowym pokarmem.
כל הנחלים הלכים אל הים והים איננו מלא אל מקום שהנחלים הלכים שם הם שבים ללכת
  • 1 / / 0
mam pytanko odnośnie tego co myślicie o tym zeby kupic seronil na necie, a konkretnie na stronce www.oglaszamy24.pl? mial ktos styczność z tymi dojściami i jezeli tak to czy otrzymal to co zamówil. lub jezeli ktos na forum jest chetny zeby odsprzedac opakowanie minimum 100 tabsow to chetnie mozemy podyskutowac. w ostatecznosci chce taki lek łatiwc na recepte, dlatego taki watek na tym forum. Piszcie ludziska co i jak :)
  • 267 / 19 / 0
@stevogogo04,
Nigdy nie przedpłacać na konto! Kilka lat temu straciłem w ten sposób 50 zł, a dwóch paczek relanuim i tak się nie doczekałem. Z tego typu portali jedynie odbiór osobisty ale też należy być czujnym. Zresztą 80% ogłoszeń na tej stronie to wałki, lepiej poszukać na różnych forach o depresji, zaburzeniach lękowych etc. Najłatwiej i najtaniej (zniżka 30% o ile db. pamiętam) będzie jednak załatwić to od lekarza, zresztą zwykle zapisują fluoksetynę na początek kuracji ssri.
  • 992 / 17 / 0
wibowit pisze:
zauważyliście, że po ok. miesiącu trzeba zwiększać dawkę bo znowu pojawia się fatalny nastrój?jakby rosła tolerancja. ma ktoś tak jeszcze?
Ja sądze, że jak Ci rośnie tolerancja na działanie danego leku, to jest to niedobrany lek. Dlatego bierze się 8tyg, robi się gorzej to zmieniamy. Swoją drogą, dobrze fluoksetyne wspominam, troszkę energii dawała, nastrój lepszy... Ale emocjonalnie spłycała, już mi nie jest taki efekt potrzebny.
SHHHHHEEEEEEEEIIIITT
  • 3 / / 0
a jak fluo działa z 3mmc, czy innymi ketonami? biorąc 20mg przez 2 miesiące, moge byc spokojny jak sobie szurne na sylwestra?
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Zapomniał o marihuanie ukrytej w drewnianym wychodku

Płońscy kryminalni nie spodziewali się znaleźć narkotyki w takim miejscu. 25-latek z gminy Glinojeck postanowił ukryć torbę z marihuaną w drewnianym wychodku za domem. Z czasem o swoim „składzie” zapomniał, ale pamięć odświeżyli mu funkcjonariusze, którzy przyjechali z niezapowiedzianą wizytą. Mężczyzna usłyszał zarzut posiadania narkotyków, a wkrótce może usłyszeć kolejne.

Dyrektorka szkoły w powiecie łańcuckim podejrzana o utrudnianie śledztwa ws. narkotyków

Dyrektorka szkoły podstawowej z powiatu łańcuckiego zatrzymana przez policję. Śledczy podejrzewają ją o działania utrudniające postępowanie dotyczące grupy przestępczej handlującej narkotykami.

„Lewe” recepty na opioidy i środki odurzające w paczkach

Prokuratura w Nowym Targu prowadzi dużą sprawę. Lekarz wystawiał „lewe” recepty na leki opioidowe, a ksiądz był jednym z odbiorców środków odurzających. To jedni z wielu zatrzymanych do sprawy osób. Nowotarska prokuratura prowadzi śledztwo, które dotyczy zatrzymanych z czterech województw, a także przerzutu środków odurzających za granicę.