Rozmowy na temat działania psychoaktywnego kannabinowego konopii.
1.Czy lubisz jarac ?
1.Cały czas.
444
39%
2.raz w tygodniu.
160
14%
3.Jaram i miksuję
226
20%
4.Nie miksuję bo to Świętokradztwo.
59
5%
5.raz w miesiącu.
116
10%
6.Jaram jak ktoś postawi.
123
11%

Liczba głosów: 1128

Zablokowany
  • 2877 / 266 / 0
może gadam herezje, bo mam od lat opcję na zioło, które zaraz pokażę, po 25/szt więc mam dupie jakięs outy xd
  • 509 / 25 / 0
Tez mam zioło po 24/26...nie mam możliwości uprawy s domu wiec sadze na out.Szczerze mówiąc wole swoje trochę słabsze outowe palenie niż kupować.
Po pierwsze satysfakcja z tego, że to ja zmajstrowałem taki temat.
Po drugie nie płace za nie, nie licząc wydatków na uprawę, które mogą być prawie zerowe jeżeli lejesz sama wodą
Jak palenie z dworu z słabe to można spalic większa ilosc i wyjdzie na to samo :D
  • 2877 / 266 / 0
ja mam takie cuś po 25/szt nie chcę się sprzeczać czy wychwalać, po prostu pokazuję ;)
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
  • 509 / 25 / 0
Wyglada na zbite.Jest takie w rzeczywistości?
Ja jak kupuje to luźne topy
Sour Diesel
D4628B5A-AE87-4836-91E6-E2D180C09375.jpeg
White dwarft albo blue mystic od nirvany, nie pamietam już :D
  • 2877 / 266 / 0
nie, nie jest, 0,15 to normalne wiadro a 0,2 zajebiste, jak zawze jest

za to Twoje wygląda da mnie zbyt "luzno" i bym raczej takiego zioła nie kupił, ale to oczywiście tylko moja opinia a nie jakaś obelga
  • 2714 / 512 / 0
Ja dorwałem Blueberry. Nie jest to mój pierwszy raz z tą odmianą, ale ostatni raz smażyłem ją z 5 lat temu, jak nie więcej. O dziwo ten batch nie jest jakoś bardzo zbity, nie jest też "luźny", coś pomiędzy. W związku z tą luźnością 1g wygląda jak 3g. Serio, Sebixom ktoś mógłby cisnąć nawet połówkę jako grama i byliby podjarani, że jest pełna torba %-D Poza tym jest tak kurwa oszroniona, że masakra. Wrzucę jutro fotkę, bo dziś mi się nie chce szukać kabla.

A co do bobków wrzuconych wyżej, panowie, oba wasze sorty wyglądają smakowicie i żadnym bym nie pogardził. :)
Odpowiadając mi na łamach forum użyj proszę funkcji mention.

Nie świadczę pomocy w załatwianiu substancji psychoaktywnych (legalnych bądź nie). Proszę, aby do mnie nie pisać w tej sprawie!
  • 509 / 25 / 0
Za luźno!!?!?
Tak wyglada zioło, które przechodzi profesjonalny curring!
Jak pooglądasz sobie zdjęcia roślin producentów to topy wyglądają dokładnie tak :D
Nic nie mam do tego, że są zbite ktoś nosił je po prostu w kieszeni :D
Ja kupuje prosto od zielarza, który siedzi w temacie dłużej niż ja żyje :D
Ten top Diesla ważył ok 11g :D
  • 2877 / 266 / 0
BLueberry <33 (z tego co pamiętm to jakoś 80% indi, stąd ta miłość głównie)

sadziłem to z ziomkiem outowo jakoś 2006/2007, wg znanych legend to była "seija klepiąca jak skun" XDD beka z tych sebiksów za gruba jest
  • 2877 / 266 / 0
05 sierpnia 2019Onopollo pisze:
Za luźno!!?!?
Tak wyglada zioło, które przechodzi profesjonalny curring!
Jak pooglądasz sobie zdjęcia roślin producentów to topy wyglądają dokładnie tak :D
Nic nie mam do tego, że są zbite ktoś nosił je po prostu w kieszeni :D
Ja kupuje prosto od zielarza, który siedzi w temacie dłużej niż ja żyje :D
Ten top Diesla ważył ok 11g :D
może znasz się lepiej, w każdym razie to zioło, które mam nie jest zbite, może wina fotki, wiem też ze są "luzniejsze" ale tamte sorty nie klepaly jak tego typu co pokazałem sam. nie będę się kłócił, bo w żadnym wypadku nie pokazałeś jakiegoś gówna, ale ja po prostu bym takim pogardził, jestem pojebanie wymagający co do zioła, zresztą chyba widać po zdjęciać mimo wszystko róznicę, nie patrzać jjuż na to jak wychodzi wagowo
może moje zrodlo nie robi "profesjonalnego curringu" ale uwierz ze smak się zgadza bardzo, więc na pewno nie było suszone na zsybkości byle szybciej zgonić

[haha, dopiero zobaczyłem ankietę, mam nadzieję że swoim stylem pisania tutaj nikt nie ma wątpliwości co zaznaczyłęm ]
Ostatnio zmieniony 05 sierpnia 2019 przez p420, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 823 / 245 / 0
To jak wrzucamy, to teraz ja. (Ponoć) Lemon Haze:
ziolko.jpg
23 października 2020Dualizm22 pisze:
CHCESZ WIEDZIEĆ WIĘCEJ ? DOPAL TO CO ZOSTAŁO W BUTELCE.
:halu:
Zablokowany
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
„Co potrzeba?” - zapytał 16-latek policjantów, których następnie próbował przekupić

„Co potrzeba?” - takimi słowami zwrócił się 16-latek do policjantów ze stołecznego Wydziału Wywiadowczo-Patrolowego. Wtedy jeszcze nie wiedział, że mówi do nieumundurowanych policjantów. Okazało się, że miał przy sobie kilka porcji narkotyków.

Terapeuta uzależnień: Zielsko ma konsekwencje w następnym pokoleniu

Na oczach Roberta Rutkowskiego, terapeuty uzależnień, zmieniła się rzeczywistość wokół substancji psychoaktywnych w Polsce. Ekspert opowiedział, co działo się za kulisami tej zmiany. - To miało swoją cenę, która mnie wtedy przeraziła - powiedział wprost.

Tona kokainy przechwycona. Gangsterzy wpadli, bo kupili łódź za gotówkę

Z łodzi u wybrzeży Australii skonfiskowano ponad tonę kokainy wartej niemal pół miliarda dolarów amerykańskich. Policja zatrzymała pięć osób.