Dyskusja o głównym alkaloidzie opium, oraz jego półsyntetycznej pochodnej.
Więcej informacji: Morfina w Narkopedii [H]yperreala,Heroina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 14 / 1 / 0
Siema, jak biorę 160mg oxy doustnie to ile Majki IV bo sie do tego przymierzam
  • 2532 / 600 / 0
Zacznij sobie od 50-100mg.
Uwaga! Użytkownik Atro nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2392 / 654 / 0
POgrzało jak 100 i.v dla goscia co se wali p.o taka ilosc moze byc zabójcza... Na pierwszy raz IV 50 (70 to jest absolutny max )
  • 2532 / 600 / 0
No też bym radził zacząć od 50,ale jakas tam tolerke ma,więc do 100mg powinno być ok.
Uwaga! Użytkownik Atro nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 549 / 179 / 0
Co do dyskusji wyżej; 160mg Oxy to jest na tyle wysoka tolerka, że 100mg majki na pewno nie wyrządzi takiej osobie krzywdy, a może być nawet za mało. No chyba, że ta osoba bierze Oxy ze spowolnionym uwalnianiem, łykane w całości - wtedy i tylko wtedy 100mg mogłoby się okazać lekko za dużo.
12 lutego 2023Fiery255 pisze:
Co myślicie o tym, aby tabletkę sevredol rozpuścić w wodzie do iniekcji i podać podskórnie w brzuch ? Bezpieczne to by było ? W tabletkach jest tak, że nie ma tam samej czystej substancji czynnej, zawsze są tam jakieś dodatki np. barwnik itd.
Nie kombinuj lepiej z podskórnym, bezpieczniej jest już IV. A jeśli już bardzo chcesz to zrobić, to musisz już naprawdę bardzo mocno dbać o sterylność takiego roztworu, bo ropnia jest sobie zafundować tym sposobem naprawdę łatwo.
Here is my tribute to morphine
You will always be in my dreams
The last and final moment is yours
My agony is your triumph
  • 4603 / 2213 / 1
10 marca 2023Atropolamine pisze:
Zacznij sobie od 50-100mg.
Od 10-20 żeby sprawdzić jak organizm zareaguje na podanie i.v. Jak będzie dobrze to możesz sobiue spokojnie zwiększac, tak aby nie zrobić sobie krzywdy, ale też zeby niepotrzebnie nie buudowac tolerancji nie wiadomo na jakim poziomie.

Pamiętaj że:
Lepiej wziąć mniej i być niedoćpanym, niż więcej i się zaćpać
Tę złota regułę powinien znać każdy i się do niej stosować.
  • 2532 / 600 / 0
Moze i tak..
  • 549 / 179 / 0
No w sumie to @DexPL też ma trochę racji. Ja mam takiego life-hacka, że jak biorę coś IV, a nie wiem ile tego powinnam wziąć, to do pompki daję w miarę dużą ilość, a później podaję bardzo powoli, czekając aż nadejdzie efekt, który mi odpowiada. Tylko trzeba nie być łapczywym i wyczuć ten moment. Ja już się tego nauczyłam, fent mnie nauczył. Nieraz mam 3-4mg w pompce i wystarcza mi to na 5-6 razy, a gdybym podała za dużo tak stężonego roztworu to odcinka totalna z zapaścią w gratisie murowana.

Tylko że właśnie trzeba umieć to wyczuć i trzeba umieć się zatrzymać w odpowiednim momencie, więc nie wiem czy komukolwiek to polecam, wiedząc jak bardzo samokontrola u ćpaków zwykle leży.
My agony is your triumph
  • 2532 / 600 / 0
Ja to osobiście wole zacząć od niskiej dawki i ewentualnie dołożyć,a nie wbijać się kolejny raz zakrwawioną już pompką.Z morfiną zaczynałem od 50mg przerobione z mst 200,oxy od 20mg.

No ale jak ktoś już taki w gorącej wodzie kapany i pyta ile może huknąć z taką tolerką,to mowie,ze do 100mg max powinno być jeszcze ok.
  • 549 / 179 / 0
Nie no, igły zmieniam za każdym razem, nic nie jest zakrwawione. A po prostu tak mi o wiele wygodniej, niż jakbym miała 5-6 razy dziennie od nowa wszystko przyrządzać - tak to robię raz, a dobrze i mam na cały dzień. Na pewno znalazłby się ktoś, kto powiedziałby, że można dostać pirogena od czegoś takiego no i rzeczywiście, jest niewielkie ryzyko tego typu, choć mi się nigdy nie zdarzyło, bo zawsze dbam o sterylność przy przyrządzaniu.
My agony is your triumph
ODPOWIEDZ
Newsy
Ponad 20% młodych dorosłych sięga po marihuanę lub alkohol, by zasnąć – badania z USA

Problemy ze snem to coraz powszechniejsze wyzwanie wśród młodych dorosłych. Jak pokazują najnowsze dane z badania opublikowanego w „JAMA Pediatrics”, ponad 20% osób w wieku 19–30 lat w USA sięga po marihuanę lub alkohol, aby ułatwić sobie zasypianie. Naukowcy z Instytutu Badań Społecznych Uniwersytetu Michigan podkreślają, że choć takie substancje mogą przynosić krótkoterminową ulgę, w dłuższej perspektywie mogą nasilać problemy ze snem i zwiększać ryzyko uzależnień.

Matka przemycała narkotyki dla syna w więzieniu. Nasączyła nimi strony książki kulinarnej

Dzięki czujności funkcjonariuszy Zakładu Karnego nr 1 w Strzelcach Opolskich oraz szybkiej reakcji policjantów, udaremniono nietypową próbę przemytu narkotyków. 50-letnia kobieta, która przyszła na widzenie ze swoim synem, osadzonym w zakładzie karnym, chciała przekazać mu książkę zatytułowaną „Zdrowie zaczyna się na talerzu”. Jak się okazało, książka kryła coś znacznie bardziej niebezpiecznego niż przepisy na zdrowe posiłki.

Aresztowania za marihuanę w USA – raport FBI zaskakuje liczbami

Mimo postępów w legalizacji, aresztowania za marihuanę w USA nie ustają. Sprawdź, co naprawdę pokazują najnowsze dane FBI.