Więcej informacji: Morfina w Narkopedii [H]yperreala,Heroina w Narkopedii [H]yperreala
12 lutego 2023Fiery255 pisze: Co myślicie o tym, aby tabletkę sevredol rozpuścić w wodzie do iniekcji i podać podskórnie w brzuch ? Bezpieczne to by było ? W tabletkach jest tak, że nie ma tam samej czystej substancji czynnej, zawsze są tam jakieś dodatki np. barwnik itd.
You will always be in my dreams
The last and final moment is yours
My agony is your triumph
10 marca 2023Atropolamine pisze: Zacznij sobie od 50-100mg.
Pamiętaj że:
Lepiej wziąć mniej i być niedoćpanym, niż więcej i się zaćpać
Tylko że właśnie trzeba umieć to wyczuć i trzeba umieć się zatrzymać w odpowiednim momencie, więc nie wiem czy komukolwiek to polecam, wiedząc jak bardzo samokontrola u ćpaków zwykle leży.
My agony is your triumph
No ale jak ktoś już taki w gorącej wodzie kapany i pyta ile może huknąć z taką tolerką,to mowie,ze do 100mg max powinno być jeszcze ok.
My agony is your triumph
Mundur nie izoluje od rzeczywistości. O hipokryzji, która pęka na komisariatach
Dlaczego legalizacja marihuany jest lepsza od depenalizacji czy dekryminalizacji?
Alkohol i konopie wpływają na kierowców w odmienny sposób
Marihuana "podbija" US Open. Tenisistka nie wytrzymała: "Nie mogę oddychać"
Ruszył US Open, a więc ostatni turniej wielkoszlemowy w tym sezonie. Jak co roku w Nowym Jorku, powraca temat różnych zapachów, które pojawiają się nad kortami położonymi obok Corona Park. Niemiecka tenisistka Tamara Korpatsch mówi wprost, że czuła marihuanę. - Nie mogę oddychać i nie mogę zaczerpnąć powietrza - tłumaczyła Korpatsch.
Bezpieczna likwidacja nielegalnych laboratoriów – specjalistyczne CBŚP
Na terenie Centrum Szkolenia Policji w Legionowie, w ośrodku ITCCCL (International Training Center for Combating Clandestine Laboratories) prowadzonym przez CBŚP, policjanci wzięli udział w szkoleniu dotyczącym likwidacji nielegalnych laboratoriów narkotyków syntetycznych z wykorzystaniem zespołów specjalnych CBŚP i kontrterrorystów. Przedsięwzięcie zorganizował Wydział do Zwalczania Zorganizowanej Przestępczości Narkotykowej Centralnego Biura Śledczego Policji.
Narkotyki w listach do więźniów. Wysyłali je do zakładów karnych w całej Polsce
Narkotyki trafiały pocztą do więzień w całej Polsce. Prokuratura skierowała do sądu akt oskarżenia przeciwko małżeństwu z Gorzowa Wielkopolskiego. Ewelina T. i Marcin T. mieli przez ponad cztery lata uczestniczyć w procederze, którego wartość oszacowano na co najmniej 50 tys. zł.