Tytoń ma osobny dział → >LINK<
Przeciez masz na poprzedniej stronie kilka odp. na moje podobne pytanie:
post3704741.html#p3704741
07 sierpnia 2023Verbalhologram pisze: Ja zaraz zaatakuję właśnie 3 tabletki po 200mg i od razu zaparzę zieloną herbatę z jednej łyżki zupnej w średnim kubku. Ostatnio odpowiada mi profil takiego rozciągnięcia podtrzymania kofeinowego przez dzień.
Jak zdarza mi sie wypic (jedna) kawe np. o 15:00 to potem nie chce mi sie spac do 1:00-2:00.
Chcesz wspomóc narkopedię swoją wiedzą? Pisz na — martwamysz/at/tuta.io
Dołącz do Hajpowego Mastodona - kliknij„link na końcu”i dołącz do naszej społeczności! — https://hyperreal.cyou
*po kawie o godz. 15.
Nie wiem co w tym dziwnego... Kazdy ma inny organizm.
Sa tacy co w ogole nie pija kawy, bo niezaleznie od godziny i tak im to ryje sen albo cos innego.
A sa tez tacy co pija dziennie 5 mocnych i zasypiaja bez problemu.
Zreszta... przykladowo wg Hubermana kofeina wplywa na jakosc snu przez 10-12 godzin.
Wypijam czasem energetyka, ale 250 ml a nie 500 ml, bo po 500 ml pobudzenie jest zbyt "nerwowe", nieproduktywne.
Chcesz wspomóc narkopedię swoją wiedzą? Pisz na — martwamysz/at/tuta.io
Dołącz do Hajpowego Mastodona - kliknij„link na końcu”i dołącz do naszej społeczności! — https://hyperreal.cyou
Rekordowe konsultacje: Polacy mają dość karania za roślinę.
Czechy luzują prawo konopne. Duży krok naprzód, ale z gwiazdką
Marihuana w psychiatrii. Dlaczego „nie leczy” nie oznacza „nie działa”?
Farmaceuta skazany za pomoc w produkcji narkotyków
Właściciel apteki został skazany na 3,5 roku więzienia za sprzedaż leków służących do produkcji metaamfetaminy i pomoc w jej wytworzeniu. W produkcji i handlu nie działał sam. Według prokuratury leki posłużyły do produkcji narkotyków o wartości niemal 7,5 miliona złotych.
Magiczne grzyby w walce z uzależnieniem od nikotyny - przełom czy obiecujący eksperyment?
Nowe badania sugerują, że psylocybina - substancja psychoaktywna zawarta w tzw. "magicznych grzybach" - w połączeniu z psychoterapią może znacząco zwiększyć skuteczność rzucania palenia. Choć wyniki są obiecujące, naukowcy podkreślają potrzebę dalszych badań.
KAS wykryła 50 kg marihuany w przesyłkach z odzieżą
Funkcjonariusze Służby Celno-Skarbowej z Mazowieckiego Urzędu Celno-Skarbowego w Warszawie skontrolowali przesyłki znajdujące się w jednej z firm spedycyjnych w Pruszkowie. W ośmiu paczkach wykryli narkotyki.