Substancje wykazujące działanie prokognitywne.
Zobacz też: Wikipedia
ODPOWIEDZ
  • 110 / 5 / 0
4800mg działało tak rok lepszą koncentracja ale potem jak próbowałem wrócić zero efektów
Tłum duży, ale ludzi niewielu
  • 642 / 18 / 7
@Ostry215
Tzn. brałeś go przez rok? Ciekaw jestem jak to jest z długim stosowanim piracetamu.
The sooner you stop, the less you suffer.
  • 1425 / 80 / 0
Efekt jest taki, że się wyrabia tolerka i nie ma tych super ekstra efektów tak jak to jest jak się dobrze rozkręci (po kilku dniach brania). Wg. mnie nie ma zbytnio sensu brać tego więcej niż 2 paki 60x1200mg. A jeszcze lepiej po pace zrobić ze 1-2tyg przerwy i wtedy zjeść drugą pakę. Później trzeba z miesiąc przerwy przed kolejną paką.
  • 35 / 1 / 0
Czy piracetam działa od razu jakiś czas po zarzyciu czy trzeba czekać kilka tygodni??
  • 1425 / 80 / 0
Działa od razu, ale dopiero po stałym suplementowaniu pojawiają się takie efekty jak płynność mowy, czy poprawa pamięci.

Przy doraźnym zarzuceniu możesz poczuć się taki bardziej trzeźwy. Wydolność też podskoczy.
  • 172 / 11 / 0
Jestem już prawie rok (z przerwami ok. miesięcznymi, dwukrotnie) na piracetamie, aktualnie w dniach lajtowych jem 2x 1.6, czasem 2.4. Kilkukrotnie zdażylo mi się 3.2, tutaj czuję efekt silnego pobudzenia. Czy taka dawka jest wskazana?
Uwaga! Użytkownik Aiz nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1425 / 80 / 0
Jakbym miał jeść teraz piracetam to dawka dobowa wynosiłaby około 5g .
  • 8 / / 0
Jak to w końcu jest z piracetamem przy niedoczynności tarczycy.
W ulotce memotropilu wyraźnie jest napisane aby nie łączyć, a w sieci sprzeczne info. Jedni piszą, że nie ma przeciwwskazań, inni, że nie można.
Ogarnia ktoś temat?
  • 1425 / 80 / 0
Bez ogarniania info na ten temat: a co może mieć działanie pirka do tarczycy?
Wg mnie, tak intuicyjnie - nie ma żadnych przeciwwskazań.
  • 1343 / 18 / 0
hess pisze:
Bez ogarniania info na ten temat: a co może mieć działanie pirka do tarczycy?
Po pierwsze: Wpływ na krzepliwosc krwii.
Po drugie: Hormony
[...]Śród dymu się schował:
Lecz śród najgęstszych kłębów dymu ileż razy
Widziałem rękę jego
[...]
Wywija, grozi wrogom,trzyma palną świécę,
Biorą go-zginął-o nie-skoczył w dół- do lochów"!
"Dobrze-rzecze Jenerał-nie odda im prochów"!
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Raport unijnej agencji ds. narkotyków: Polska na czele produkcji syntetycznych katynonów

Polska jest na czele europejskiej produkcji syntetycznych katynonów, jednej z najczęściej nadużywanych substancji psychoaktywnych - wynika z raportu Agencji Unii Europejskiej ds. Narkotyków (EUDA). Przy wytwarzaniu narkotyku współpracowały polskie i ukraińskie grupy przestępcze - dodano.

Cudowne "koktajle" i narkotyki. Nieznane oblicze złotej ery Hollywood

Narkotyki, używki i magiczne koktajle, które miały utrzymać największe gwiazdy ekranu w dobrej kondycji, zdolne pracować na planie przez trzy doby bez przerwy, były w Hollywood na porządku dziennym...

Do 3 gramów marihuany bez recepty? Poszło pismo z Sejmu do rządu

Legalizacja posiadania marihuany na własny użytek w ilości do 3 gramów - taka propozycja wpłynęła do sejmowej Komisji do spraw petycji. - Obowiązujące przepisy penalizują za posiadanie nawet niewielkiej ilości marihuany. Nie odpowiadają one współczesnym realiom społecznym i ustaleniom naukowym - argumentuje autor.