Pochodne dwuazepiny, które produkowane są jako preparaty lecznicze.
Zablokowany
  • 413 / 4 / 0
Nieprzeczytany post autor: Old1125 »
Znam to jak mixowałem w ciągach alkohol i alpre.... zostań z benzo narazie i zjedz z alko do zera....
Na moje jakis Convulex by sie ci przydał, mi juz w Pasach Haloperidol dawali raz....

w czwartek podbijam do moego psycho dilera.....120 wizta ..ale chuj co poradzicie oprócz klonów(zebym odstawił alko)byle nie neuroleptyki...hydro mnie otępia o innych głupich jasiach niw wspomne...moze amizepin i i nitra na noc??pozdro na cieżką noc....
Siste, viator!
  • 47 / / 0
Nieprzeczytany post autor: antekhrestos »
Przepraszam ptakowaa, to forum nie jest po to żeby jeździć po sobie nawzajem. Sorry również Tobie kowalu, wiem co przeżywasz, bo samemu też boleśnie odstawiałem benzosy i to nieraz, wiem jakie to kurestwo. bzaddict, słusznie się przyczepiłeś do mnie.

Szydzenie z tych, którzy są w tej sytuacji, co ja kiedyś jest zajebiście niskie.

Przepraszam za to.
Uwaga! Użytkownik antekhrestos nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 312 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: ptakowaa »
antekhrestos pisze:
Przepraszam ptakowaa, to forum nie jest po to żeby jeździć po sobie nawzajem. Sorry również Tobie kowalu, wiem co przeżywasz, bo samemu też boleśnie odstawiałem benzosy i to nieraz, wiem jakie to kurestwo. bzaddict, słusznie się przyczepiłeś do mnie.

Szydzenie z tych, którzy są w tej sytuacji, co ja kiedyś jest zajebiście niskie.

Przepraszam za to.
Przeprosiny przyjęte. I tu należy coś wyjaśnić]
kowal1125 pisze:
w czwartek podbijam do moego psycho dilera.....120 wizta ..ale chuj co poradzicie oprócz klonów(zebym odstawił alko)byle nie neuroleptyki...hydro mnie otępia o innych głupich jasiach niw wspomne...moze amizepin i i nitra na noc??pozdro na cieżką noc....
Sam Ci coś doradzi o ile - taką mam nadzieję - ma głowę na karku.
"I begged my doctor for one more line
He said 'Son, words fail me'
(...)
I'll be fine
If you give me a minute
A mans got a limit
I cant get a life if my hearts' not in it!"

Noel Gallagher
  • 125 / 1 / 0
kowal1125:

standart przy odstawieniu alko to przecież rolki, od tygodnia przerzucilem się na klony 2mg dziennie i całt czas jestem senny przy alprze tak nie miałem ,więc odwiedziłem dzis apteke i wracam do xanaxu
  • 413 / 4 / 0
wszystko ok...małe spiecie i tyle,przeciez było nie było,mamy poryte troche berety.
po prostu lepiej sie wspierac i wymieniac doswiadczeniem niz jechac i kpic.
fajnie ,że przeprosiłes znaczy ,że rozumiesz bład i wszycho ok.pzdr.
co do tematu włascwego to ja dzis popełniłem ten bład ,ze rano sie kawy napiłem i musiało isc 8 mg bo myslałem że sie rozlece na "milion małych kawałków" (polecam jako lekture to taka kniga o niezłym wywijaku).
sprobuje przetrzymac na tej 8 do wieczora a na noc 4 mg.cholera,na razie musze zostac a tej pieprzonej 12mg.
pocieszam sie,że to tylko 5 miechów ciagu na klonach dzieki którym zostawiłem alpre po 1,5 miesiaca.i tak jak zamieniałem to miałem mały cyrk we łbie.
no...ale z alko już powoli wyłaze .. :scared:
Siste, viator!
  • 1743 / 25 / 0
Nieprzeczytany post autor: nutella-cole »
Jak nie pojaweiają się problemy natury padaczki polekowej to klon jest i tak pikuś w porównaniu z alprą ;-) Zresztą pewnie sam o tym wiesz... życze Ci rzucenia tego gówna jak i sobie samemu i innym :-)
Non omnis moriar.
  • 312 / 2 / 0
Nie kumam tego Klona.

Sądziłam, że gdy dostanę listek to po jednej tabletce 2 mg padnę.
A tu kur*a co?
Dzisiaj czekało mnie coś ważnego, wzięłam 5 mg, chciałam być "ścięta" (nieco dłuższa wyprawa) - a zatem prowizorycznie powinnam być mega uspokojona - a spanikowałam i nie zrobiłam tego, co miałam.
Za to jak wzięłam Psa i podjechaliśmy do Wetów zupełny luz.
Chodzę sobie wśród ludzi, takie lekkie przyćmienie, lekka senność, ale klon daje jeszcze coś: denerwuje się po nim.
Serio.
To znaczy nie, że wewnątrz, ale łapię lekkiego wkur*a.

Oto moja rozpiska od kiedy i w jakich dawkach biorę klona - czekam na mądre podpowiedzi doświadczonych kloniarzy jak to wygląda i co robić dalej.

Przy tych większych dawkach (powyżej 3 mg) to w 90% przy kacu.

7 marca: 4 mg
8 marca: 4 mg
12/13 marca: 4 mg
19 marca: 4 mg
24 marca: 3 mg
28 marca: 4 z hakiem mg
29 marca 6 mg
4 kwietnia: 6 mg (chyba)
5 kwietnia: 6 mg
9 kwietnia: 3 mg
10 kwietnia: 1-2 mg
11 kwietnia: 5 mg (ten dzień z wódą)
12 kwietnia: 2 mg
Dzisiaj: 5 mg

Dni całkiem czyste bez żadnego benzo (czyli bez grama broma również): 17, 18, 30, 31 marca, 6, 7, 8, 13 kwietnia.
(...)
I'll be fine
If you give me a minute
A mans got a limit

Noel Gallagher
  • 413 / 4 / 0
dzisas...brałas dawki podtrzymujce które działaja do 3 ...4 dni "czyste dni bez benzo to np.miesiac.i to min.
skoczyła ci tolerka jak jezdzisz po takich dawkach i masz TO cały czas w sobie, przykre ale proste.nastawiajac sie psychicznei ,że ta piatka cie rozłoży ..oszukałas sie...znam clona na wylot.co chcesz zrobic ??odstawic?? nawet po takich przerywanych dawkach bedzie ból ,nawet jak bedziesz schodzic na 0,7 mmg.to wszycho stara jak masz pytania dalej to nawijaj.
Siste, viator!
  • 312 / 2 / 0
kowal1125 pisze:
nawet jak bedziesz schodzic na 0,7 mmg.to wszycho stara jak masz pytania dalej to nawijaj.
Nie no, w takim razie na nic innego nie mogę się przygotować ani o nic innego pytać tylko już wiem, że ból będzie. Świetnie.

Tym niemniej będę czekać na więcej odpowiedzi innych Użytkowników czy podzielają czy też nie podzielają zdania kowala - że po miesiącu brania klona zaczynając od dawki 4 mg (co było idiotyzmem) i brania go w tym czasie 14 razy mogła mi się całkowicie skończyć tolerancja.

/Ed.

kowal, Ty jesz codziennie 12 mg?
Ostatnio zmieniony 14 kwietnia 2010 przez ptakowaa, łącznie zmieniany 1 raz.
(...)
I'll be fine
If you give me a minute
A mans got a limit

Noel Gallagher
  • 413 / 4 / 0
kowal, Ty jesz codziennie 12 mg?

no niestety wyszło.ze tak...a dzis poszło16 bo miałem nerwy po awanturze.pocieszam sie ,że ludzie schodzili z takich dawek jak 24mg od rana mieszane z jakims morfinopodobym. itp.....bez detoxu....grunt żebym z alko zszedł...pzdr ptasiu...
Siste, viator!
Zablokowany
Artykuły
Newsy
Turcja: Całe miasto na haju po spaleniu 20 ton marihuany przez policję w centrum miasta

W tureckim mieście Lice 25 000 mieszkańców zostało nieumyślnie odurzonych dymem z marihuany po nieprofesjonalnej akcji spalania 20 ton marihuany. Sprawdź, co się wydarzyło.

Alkohol a rak: Każdy łyk może zwiększać ryzyko nowotworów

Alkohol jest jednym z najczęstszych czynników ryzyka rozwoju raka, odpowiedzialnym za około 100 tys. przypadków rocznie w USA. Naukowcy odkrywają coraz więcej mechanizmów, przez które alkohol uszkadza komórki i przyczynia się do powstawania guzów. Choć spożycie alkoholu jest powszechne, niewielu z nas zdaje sobie sprawę z powiązania między alkoholem a rakiem.

Czy psychodeliki mogą wspierać praktykę medytacyjną? Analiza nowego badania

Czy psychodeliki mogą poprawić jakość medytacji? Nowe badanie opublikowane w PLOS ONE sugeruje, że tak! Aż 73,5% uczestników (634 osoby z 863) uznało, że doświadczenia psychodeliczne miały pozytywny wpływ na ich praktykę medytacyjną.