Nie wiem na ile to wkręcanie się, na ile pobudzenie adrenalinowe, a na ile efekt lepszego wyspania się na Mirtorze.
Chciałbym zejść z leków, bo moje problemy hormonalne (niskie T) są dosyć skorelowane z rozpoczęciem zabawy antydepresantami. Niby nikt nie wspomina o takim uboku Mirtoru i kiedyś udało mi się zrobić 1.5msc przerwy i T nie wrócił, ale kto wie?
Ktoś bierze dawkę 45 przy nerwicy lękowej ?
11 sierpnia 2022hstolzman pisze: Z ciekawości - czy u Was Mirtor też działa aktywizująco?
Jest to na swój sposób obniżenie pewnych hamulców, poluzowanie niektórych barier, które samo z siebie może na kogoś zadziałać aktywizująco. Nie wiem z doświadczenia, ale przypuszczam, że wyższa dawka silniej wpłynęłaby na noradrenalinę, dodając przy tym energii, zwiększając ogólny napęd, więc można odebrać działanie tego leku jako na swój sposób aktywizujące.
14 sierpnia 2022pomarloko pisze: Jak czułeś się zmęczony nie myślałeś by walnąc sobie kawę albo jakiegoś energetyka a nie dodawanie kolejnego leku ?
Może po prostu ten lek nie był dla Ciebie bo na każdego leki działają inaczej ja np jak brałem kiedyś tritico to na drugi dzień nie mogłem powiedzieć słowa
Czechy luzują prawo konopne. Duży krok naprzód, ale z gwiazdką
Śmierć na zamówienie. Z dostawą na oddział psychiatryczny
Rzetelna historia kryminalizacji konopi (USA + kontekst międzynarodowy)
Powiedziała policji, że ktoś ją śledzi. Została zatrzymana za... posiadanie narkotyków
Zaalarmowała policję, że ktoś ją śledzi – usłyszała zarzuty za posiadanie narkotyków. 31-latka z Dobroszyc poprosiła funkcjonariuszy o pilną pomoc. Jak się okazało, jej zachowanie mogło mieć związek z działaniem substancji psychoaktywnych. Oleśniccy policjanci zostali postawieni na nogi przez 31-letnią kobietę z Dobroszyc. Spanikowana zgłaszająca poinformowała funkcjonariuszy, że śledzą ją podejrzani mężczyźni. Na dodatek grożą jej i wyzywają. Kobieta wyraźnie obawiała się o swoje bezpieczeństwo i prosiła o natychmiastową pomoc.
Polak zatrzymany na granicy. Próbował wwieźć do Rosji 40 kg haszyszu
Na przejściu granicznym w Grzechotkach polskie służby zatrzymały mężczyznę, który próbował wjechać do Rosji z ponad 40 kg haszyszu o czarnorynkowej wartości ponad 2 mln zł - poinformowała Krajowa Administracja Skarbowa w Olsztynie.
Są narkotyki, których zażycie prowadzi do przestępstwa częściej, niż innych. Wyniki badania
Nowe badanie opublikowane w „Journal of Psychopharmacology” pokazuje wpływ substancji psychoaktywnych na zachowania przestępcze. Okazuje się, że zażywanie niektórych środków wiąże się z niższym ryzykiem zatrzymań, zaś inne wykazują silne związki z różnymi kategoriami przestępstw.