Podejście do narkotyków w innych krajach.
ODPOWIEDZ
  • 297 / 31 / 0
Kurwa ale nudny dzień się zapowiada.
Paradoks, wolne i dzień wypłaty zbiega mi się w jedno a ja nie mam co robić, jebany wtorek, jebana Gouda, jebane OTTO.
Jest w stanie ktoś mi poradzić jak wyrwać tutaj oksy od lekarza? Co mu mówić?
Dostałem ostatnio dwie tabsy od koleżanki i kurwa było bosko, dzisiaj też bym jebnął.
Spoiler:
  • 34 / 8 / 0
Załatw sobie puste opakowanie od leku jaki Cię interesuje i powiedz lekarzowi, ze skończyły Ci się leki
  • 6 / / 0
hej bedac w holandii kupiłąm 3 dni temu takie tablety. ktos moze mi cos wiecej o nich powiedziec i polecic która najlepsza na impreze?

[ external image ]
Uwaga! Użytkownik quickcandy nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 863 / 123 / 5
domino - uważaj - pół nie więcej.
[ external image ]
  • 297 / 31 / 0
Czwarta od lewej to żółte okrągłę myszki?
Jak tak to są na 2cb, nie polecam.
Spoiler:
  • 1544 / 198 / 0
Domino są mocne i zajebiste na emce śmigaja , jedz pół i po 30 minutach drugie pół
  • 24 / 3 / 0
Ogólnie w NL koła strasznie dobre latają, mocne. Pół h przerwy to mało, przecież po jakiś 40 minutach MDMA się ładuje dopiero, co za amatorka lol.
Wrzuć pół - będzie srogo. Drugie pół jak puści.

W NL latają talerze mocno napakowane substancją aktywną, zalecam ostrożność :-)
Uwaga! Użytkownik sztosick jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 863 / 123 / 5
Dlatego te podziałki.... ;)

Kupując pilsy NL - warto zacząć od jednej nie od pięciu.
[ external image ]
  • 5985 / 1237 / 43
Fakt. Mocne w chuj te piguły są. Nawet po 250mg w pillsie.
Uwaga! Użytkownik london5 jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 440 / 32 / 0
czyli akurat jeść pół i po godzinie drugie pół.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Ministerstwo Rolnictwa alarmuje. Chodzi o nową akcyzę na alkohol

Ministerstwo Rolnictwa i Rozwoju Wsi wystąpiło do Ministerstwa Finansów o wycofanie planowanej podwyżki podatku akcyzowego na alkohol.

Operacja „Kryształ”

Czyli „ogólnopolskie uderzenie w przestępczość narkotykową wykorzystującą przesyłki kurierskie i pocztowe”.

Naukowcy ostrzegają: „pożycza energię” kosztem nocnej regeneracji i napędza błędne koło

Kofeina wpływa na jakość nocnego wypoczynku i może skracać sen lub utrudniać zasypianie - wynika z badań. Jednak nawet przy pozornie prawidłowej długości snu może zmniejszać aktywność wolnofalową i przesuwać obraz EEG w stronę bardziej czuwającego mózgu – oceniła ekspert prof. Donata Kurpas.