Rozmowy na temat działania psychoaktywnego kannabinowego konopii.
1.Czy lubisz jarac ?
1.Cały czas.
444
39%
2.raz w tygodniu.
160
14%
3.Jaram i miksuję
226
20%
4.Nie miksuję bo to Świętokradztwo.
59
5%
5.raz w miesiącu.
116
10%
6.Jaram jak ktoś postawi.
123
11%

Liczba głosów: 1128

Zablokowany
  • 429 / 64 / 0
U mnie już na szczęście jest palonko i to tak mocne że nie wierzę, ostatnio palilem takie z 5 lat temu w gimnazjum :D
Uwaga! Użytkownik JezusWKominiarze nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2104 / 465 / 37
Na Pomorzu bez zmian, można i za 40 zł na wsi ogarnąć zajebisty temat, w mieście też coś jest, ale gorsza jakość niestety.

Ziomek za to przywiózł z Danii ostatnio z 10 gram naprawdę zajebistego haszu i pogonił mi trochę za 40 zł za gram, co zważając na świetną jakość jest bardzo niską ceną, nie widziałem wcześniej haszu u siebie za mniej niż 50 zł za gram. Jedno nabicie lufy starcza na 2-3 mocarne wiadra. Wychodzi bardzo ekonomicznie, smak pyszny i jakość także przyjemna. Lepszy hasz tylko w Amsterdamie paliłem, nawet w Hiszpanii nie był taki dobry, choć tam paliłem blanty więc też ciężko porównać.
Lubisz koks?
  • 509 / 25 / 0
Duże miasto wlkp dile biją się o klientów za 10g zajebistego jarania można dostać za 240-260zl
  • 107 / 22 / 0
U mnie z kolei w okolicy, gdyby nie to że mam 2 stałe kontakty to musiałbym płacić 50 zł za 1.25 z workiem z wagi. I to w 20 tysięcznym miasteczku.
Jak pomyślę gdy trochę lat wstecz zaczynałem jarać i kupowało się po 25 zł/g to trochę szokuje, z drugiej strony jak ktoś non stop baka to zapłaci z lekkością te 5 dych a małolaty dostaję jeszcze 'ożenione' 0.7-0.5g za 5 dyszek i są happy :liść: :extasy:
  • 35 / / 0
W 022 do zdobycia po 3 dyszki nawet od sztuki, natomiast nie jest to jakaś mega jakość. Czasami warto zapłacić 50 za coś lepszego.
  • 59 / 2 / 0
Kiedyś pomogłem dla małolata z klatki, bo zbił sie z ziomeczkami na 3 palenia, wiec ogarnalem mu „normalna” trójkę...był w szoku :D cyt. „ja nigdy w życiu takiej piątki nie dostałem jak ta trójka”. Jak widzę krojone sztuki dla malotalow, to aż sie łezka w oku zakręci :p
  • 2534 / 596 / 0
19 lipca 2019Onopollo pisze:
Duże miasto wlkp dile biją się o klientów za 10g zajebistego jarania można dostać za 240-260zl
10 za 250 brzmi jak Marzenie... Chciałbym takiego dila :zły:
Uwaga! Użytkownik Atro nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 12506 / 2425 / 0
Niech wbijają na południe : ) Tutaj obecnie spieniężą każdą ilość w znacznie wyższej cenie.
Nie wiem, czy to znowu jakieś zlikwidowane uprawy, ale nikt nic nie ma. Tydzień temu, jak wypytywałem, to mieli jakąś ch**nie, która podobno nie działała. Kilku wtopiło sporo kasy, bo wzięli w ciemno po kilka setek każdy i nie mogli sprzedać nawet 10%...
Tak słabego lata nie było od lat. Ostatnie dobre palenie było pod koniec kwietnia, albo na początku maja.
  • 995 / 104 / 0
Ja raz tylko w karierze dostalem absulotne gowno, prawie zero dzialania. Trzeba bylo z 2-3 piwka walnac, zeby cos poczuc a i tak slabo. Dilera usunalem z listy kontaktow. Obecnie na ulicy u mnie jest w porzadku, bardzo fajne idyjki smigaja.
Teraz mam takie, ze doslownie 1 nabiciem kioskowy idzie sie upalic 3 razy.
Uwaga! Użytkownik siostrorelanium jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 107 / 22 / 0
Dębowe mocne+bongo.
Polecam spróbować :D
Zablokowany
Newsy
Stan opublikował raport o spożyciu marihuany. Niemal 15 proc. nowojorczyków zażywa ją regularnie

Tylko 14,7 proc. dorosłych nowojorczyków regularnie spożywa konopie indyjskie – zgodnie z najnowszym raportem stanowego Departamentu Zdrowia. Najwyższy odsetek korzystających z marihuany w dowolnej formie występuje u osób w wieku 21-24 lat. Z raportu wynika ponadto, że większą tendencję do zażywania konopi mają osoby, które jednocześnie nadużywają innych używek.

Największa europejska imprezownia tonie. Karetki błagają o pomoc – jeżdżą tylko do nocnych klubów

Ibiza – symbol beztroskiej zabawy, dźwięków techno i drinków za 25 euro – pęka w szwach. Ale, co ciekawe, nie z powodu tłumu turystów. Pęka system ratownictwa medycznego. Jak podaje lokalny związek zawodowy służby zdrowia, nawet jedna trzecia wszystkich interwencji karetek dotyczy klubów nocnych, gdzie dochodzi do… „bad tripów” po wiadomych zakazanych używkach.

Depenalizacja marihuany w Polsce już wkrótce? „Projekt jest już gotowy”

Czy jeszcze w tym roku w Polsce marihuana zostanie zdepenalizowana? Jak dowiedział się reporter RMF FM, poselski projekt ustawy jest już gotowy. Teraz jego autorzy szukają poparcia w innych klubach parlamentarnych.