Więcej informacji: Amfetamina w Narkopedii [H]yperreala
Dziękuję! No tak, to co piszesz ma sens. Propranolol odpada. Ale o ile benzo powinnam bezproblemowo dostać od psychiatry to tego drugiego leku nie mam opcji skombinować. A swego czasu przez 1,5r jadłam xanax dzien w dzien... I juz nie lubię benzo ;)
Chciałabym po prostu ułatwić organizmowi powrót do równowagi jak się da, stąd zainteresowanie tematem.
"Ludzie koty chodzą własnymi drogami"
NIE KAŻDA NOC PRZYNOSI ULGĘ POWIEKOM
No i co się okazało, będąc ładnie porobionym, około godziny 3 nad ranem zarzuciłem sobie jeszcze takie 4 niewielkie kreski (może coś koło 0,4 g). Wtedy poczułem się kiepsko, jakieś dziwne dreszcze, skurcze, szybkie tętno, zimno (choć w pokoju 25 stopni), gonitwa myśli, tiki nerwowe, itp.
Myślę sobie: "O fuck, no to ładnie... może obejdzie się bez pogotowa". Ale po chwili przypomniałem sobie, że przecież mam schowane opakowanie tabletek z alprazolamem (0,5 mg w jednej), i że mam ich całkiem sporo. No i jakoś wstałem z krzesła, dolazłem do pudełka, wyjąłem jedną dwie tabletki. Najpierw zjadłem jedną, po około 20 min. drugą.
Efekt? Po pół godzinie wszystko wróciło do normy, czyli schizy, psychozy i te wszystkie objawy, które opisałem wcześniej, minęły rak ręką odjął. A niedługo potem poszedłem spać i wstałem może nie jak nowonarodzony, ale w stanie używalności.
Tak więc polecam alprazolam, najlepiej 1 mg, może 1,5 mg.
Pytam o to bo mnie właśnie zwała dopadła i zmęczenie też daje o sobie już znać, więc wypiłem 20 minut temu Gatorade niebieski i do tego 2 tabletki magnezu citrate 150mg każda. Chwilę temu zaczęło mi serducho napierdalać drzeć ręce i czuję się strasznie zmęczony. Patrzę na skład tego napoju i nie ma tam żadnych stymulantów typu kofeina czy guarana więc o co kaman ?? nigdy nie miałem takich objawów po tak małych ilościach Władka i to branego ok godziny 12.30 więć już ładnych parę godzi temu...
Choć może nie tyle z amfą, ile z tymi niewiadomymi dodatkami do niej dosypywanymi.
Znaczenie może też mieć to, że to po prostu zjazd i takie objawy to norma. No i pytanie czy jesteś w ciągu czy to tylko jednorazowy wyskok.
Moim problemem jest to że pewnego razu jakiś tam czas temu wszedłem w posiadanie dość dużej ilości władka, którą to ilość po mimo ciągów wciąż posiadam. Akurat 2 dni temu tak się złożyło żę nie mogłem spać a miałem do załatwienia pewną sprawę urzędową. Udało mi się zasnąć ok 3.40 a o 7.00 rano już mnie zegarek zaatakował. Wstałem po chwili ale z bólem dupy i wtedy mnie naszła myśl żeby odkurzyć Władzia, Walnąłem małą kreseczkę i potem ok 12.30 poprawiłem małą kreseczką.
Towar mam wciąż ten sam i czasem po większych ilościach nie miałem takich problemów ze zwałą, dlatego pytałem czy ten izotonik Gatorade mógł coś namieszać. Dzisiaj ponieważ mam wolne postanowiłem znów odkurzyć w nosie i wszystko niby jest okej tylko cholernie mnie kałdun boli cały dzień i nawet doszło do tego że miałem taką zgagę że się musiałem ratować RENIE tak mnie żarło, piekło, paliło na bebechach. W sumie to już się skłaniam do pójścia spać, browarka zamulającego kończę i jutro jak wstanę zamierzam iść kupić siemię lniane i zrobić sobie ten kleik z niego na osłonę żoładka bo dziwnie mnie boli od dwóch dni.
Z własnego doświadczenia wiem, że te wszystkie izotoniki, energetyki i cała reszta tego badziewia, to wszystko jest po prostu trucizna porównywalna z samą amfą (choć może szkodliwość objawia się po dłuższym czasie).
Pozdrawiam.
P.S. Zamiast izotonika - kilogram pomarańczy = zdrowe, do napicia i najedzenia.
Rekordowe konsultacje: Polacy mają dość karania za roślinę.
Legalizacja marihuany w Polsce: 15 g suszu i jedna roślina. Sejm zdecyduje
Marihuana i tytoń zmniejszają objętość mózgu. Te konkretne obszary ulegają zmianom
Marihuana i tytoń wpływają niekorzystnie na mózg. Analiza ponad 103 badań z udziałem ponad 72 tys. osób pokazuje, że używanie marihuany i palenie tytoniu wiąże się ze zmniejszeniem objętości mózgu. Naukowcy wskazują konkretne obszary, takie jak ciało migdałowate, hipokamp i istota szara, które ulegają zmianom.
Magiczne grzyby w walce z uzależnieniem od nikotyny - przełom czy obiecujący eksperyment?
Nowe badania sugerują, że psylocybina - substancja psychoaktywna zawarta w tzw. "magicznych grzybach" - w połączeniu z psychoterapią może znacząco zwiększyć skuteczność rzucania palenia. Choć wyniki są obiecujące, naukowcy podkreślają potrzebę dalszych badań.
Od operacji do legislacji – CBŚP kształtuje prawo UE w walce z narkotykami syntetycznymi
Polska inicjatywa przerodziła się w konkretne regulacje UE – nowe przepisy ograniczające dostęp do kluczowych prekursorów narkotykowych to bezpośredni efekt działań Centralnego Biura Śledczego Policji.