Pochodne dwuazepiny, które produkowane są jako preparaty lecznicze.
Zablokowany
  • 90 / 15 / 0
26 listopada 2019BladziuchnyStrach pisze:
Mnie tam ciezko uwierzyć w te 50mg dziennie, to chłopa z tolerką wyjeba***by z butów na dobrą dobę albo dwie. Może to diazepam albo jakiś Klorazepat?
Ciężko uwierzyć,ale sam kiedyś doszedłem do takiej tolerancji,jest to możliwe,oczywiście trochę czasu trzeba popracować na taka tolerancję, zwłaszcza na clonach
Uwaga! Użytkownik BodTram nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 591 / 144 / 0
@BodTram

Klepała Cię w ogóle taka ilość ?
Pytam, bo jak byłem w ciągu(6-10mg), to rano rzeczywiście czułem jego działanie bardzo dobrze, a później mogłem dorzucać i dorzucać i nie czułem za specjalnie podbicia, tym bardziej zbliżenia do efektu porannego.
Zresztą z każdym benzo tak miałem poza mieszaniem ich z opio, lub mieszaniem różnych benzosów ze sobą.
Uwaga! Użytkownik thermogrippp nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 90 / 15 / 0
Prawie że nic, dorzucałem jak tik taki przez cały dzień, popijałem piwami, z 6-7 wypiłem i wieczorem normalnie stałem na nogach , trochę ciśnienie w głowie czułem, ale normalnie rozmawiałem itp, jak na taka ilość,to klepie do danego momentu a potem to jak cukierki można jeść. Dobrze że stało się jak stało i zostałem odcięty od clonów, pół roku zero benzo, po połowie roku 1 tab clona 2 mg dziennie i wtedy przy odstawce przeszedłem swoje piekło, to był rok 2015, potem sportowo, bo od 2015, rok nie brałem ani grama benzo i teraz sie zagalopowałem 2 paki w tym miechu ojebałem już, ale byłem dzisiaj u lekarza i mam rolki 5 mg, zapodałem 10 mg, od razu inaczej, zdjęły tą agresje po clonach, normalnie się poczułem spróbuję na rolkach się z tego wyprowadzić, bo 2 paki clona to jeszcze nie tragedia, bez wsparcia do 2 tyg męki,3-5 dzień najgorszy, a znam swój organizm.
Uwaga! Użytkownik BodTram nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 904 / 182 / 0
26 listopada 2019BodTram pisze:
Mnie tam ciezko uwierzyć w te 50mg dziennie, to chłopa z tolerką wyjeba***by z butów na dobrą dobę albo dwie. Może to diazepam albo jakiś Klorazepat?
Ciężko uwierzyć,ale sam kiedyś doszedłem do takiej tolerancji,jest to możliwe,oczywiście trochę czasu trzeba popracować na taka tolerancję, zwłaszcza na clonach
Jak w ogóle to odstawiałeś? Na samą myśl mam dreszcze.

Mnie chodziło o to, że w 1.5 miesiąca dojść do takiej tolerki to nie lada wyczyn. Rozumiem długi ciąg. Mnie po 10 miechach na 1mg jak wezme 2mg czasem to czuje te fajne klepnięcie. Ale ja nie biorę rekreacyjnie, tyle żeby uspokoiło i dzień minął.

Dlatego 10mg to bym chodził do tyłu i myślał, że czas stanął.
  • 90 / 15 / 0
26 listopada 2019BodTram pisze:
Jak w ogóle to odstawiałeś? Na samą myśl mam dreszcze.

Mnie chodziło o to, że w 1.5 miesiąca dojść do takiej tolerki to nie lada wyczyn. Rozumiem długi ciąg. Mnie po 10 miechach na 1mg jak wezme 2mg czasem to czuje te fajne klepnięcie. Ale ja nie biorę rekreacyjnie, tyle żeby uspokoiło i dzień minął.

Dlatego 10mg to bym chodził do tyłu i myślał, że czas stanął.
Wjechałem na puche z dnia na dzień,oprócz tego brałem w domu chlorprothixen do spania, różnie tak z 4-7 x 50 mg .W kryminale dostawałem jedną tab. jakiegoś zamulacza rano, niby na odstawkę tych clonów i jedną na spanie,różne,pamiętam klozapol, to ścinało z nóg, typowy zamulacz nasenny.Po połowie roku wywalczyłem sobie clony w kryminale, psychiatra miał mnie chyba dość i się zgodził :). Brałem te clony przez 6 miesięcy 2 mg rano, każdego dnia.Pojechałem na terapie,tam odstawiłem te clony i te nasenne.Niby tylko jedna tabletka 2 mg przez pół roku,ale miesiąc takiej katorgi przeszedłem,masakra,nerwobóle w klatce piersiowej, przymulony byłem cały czas,spać nie mogłem, dopiero nad ranem kimać się chciało,chodziłem na zajęcia w takim stanie, 1000 myśli na sekundę,bałagan w głowie tragiczny i wiele,wiele innych rzeczy.Pomyślałem skoro jak już tak cierpię,to dorzuciłem odstawienie papierosów, do dzisiaj nie palę, już 4 lata i 7 miesięcy,tytoń ewentualnie z marihuaną, czasami lubię zapalić,do odstawki clonów jest dobre zioło. Pamiętam dawno temu że miałem taki zestaw na odstawkę clonów jak sulpiryd i depakina,o dziwo zero odczuwalnego zespołu odstawiennego,sam się dziwiłem,ale tak mocno wtedy jeszcze nie byłem wjebany w clony (najgorszy czas to był 2013-2014 rok). od lutego 2015 r. , rok nie brałem benzo ,potem sportowo, np: raz na 4-5 tyg. 2-4mg dziennie przez 2-4 dni i fajnie klepało, teraz tak troszkę się zagalopowałem, ale już zamieniłem clony na diazepam, zobaczymy, nastawienie mam na odstawkę definitywnie,jak wiadomo clony zmniejszają produkcje testosteronu, a ja uprawiam sport rekreacyjnie, a i partnerce chcę dać w sexie jak najwięcej przyjemności, a clony w dodatku zmniejszają ciała jamiste,przez co kutas jest mniejszy niż normalnie.Do tego nie muszę pisać o zmianach w psychice.
A jeżeli chodzi o czas w jaki doszedłem do takiej tolerki to nie półtora miecha, to ktoś inny tam pisał wyżej,bodajże @calonex ,że w takim czasie osiągnęła taką tolerancję, ja pracowałem na to o wiele dłużej,nie chcę pisać ile,bo nie pamiętam dokładnie,brałem clony z przerwami,paczkę 50 mg, zjadłem 1x w życiu tylko,nie widziałem sensu brania takich dawek,mimo to waliłem 12-16 mg na dobę, heh i nigdy nie dostałem padaczki jak brakło clona.
  • 155 / 9 / 0
Mam Rivotril 2mg. Wszystko wskazuje że jest oryginalny, nie żadna ściema. Ale zamówiłam też teraz od innego vendora żeby sprawdzić polskiego klona. Z tym że z tego co slyszałam to do 6-8mg klepie, a później dorzucasz i nic.

Możesz jeść 60mg i czuć się trzeźwym, a nawet naspidowanym. Wiem po sobie, mam to codziennie. Tylko bóle mięśni mi towarzyszą. Jem do tego sertralinę i nie wiem, ogólnie jest wszystko dobrze na codzień, więc właściwie po co się zgłaszać do szpitala? Czy im wcześniej tym łatwiej po prostu z tego wyjść?
Trochę się boję przyznać mojemu chłopakowi i rodzinie...

Jakby to jeszcze w blistrach było, to bym mogła liczyć ile schodzę z dawki. Ale to jest kurde w takich kubeczkach, ile sie wysypie na ręke tyle chrupnę. I tak co pare h aż w końcu zeruje 30 tabletek :)
Ostatnio zmieniony 27 listopada 2019 przez calonex, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 155 / 9 / 0
A jeżeli chodzi o czas w jaki doszedłem do takiej tolerki to nie półtora miecha, to ktoś inny tam pisał wyżej,bodajże @calonex ,że w takim czasie osiągnęła taką tolerancję, ja pracowałem na to o wiele dłużej,nie chcę pisać ile,bo nie pamiętam dokładnie,brałem clony z przerwami,paczkę 50 mg, zjadłem 1x w życiu tylko,nie widziałem sensu brania takich dawek,mimo to waliłem 12-16 mg na dobę, heh i nigdy nie dostałem padaczki jak brakło clona.
[/quote]

@bodtram Ja myślę że nad tolerką na klony nie trzeba specjalnie pracować, bo to się samo dzieje. Masz je po prostu i jesz po kilka sztuk co jakiś czas gdy Ci się przypomni, to tak wyjdzie na koniec dnia z 15-20 tabsow np. :)
Nie mam ustalonej dawki bo jej nie liczę i nie znam. Raz to jest 30mg minimum raczej, a raz do 60mg.
  • 90 / 15 / 0
@calonex Ja tego nie podważam,iż osiągnęłaś taką tolerancje w 1,5 . miecha.Napisałem tylko ile czasu u mnie to zajęło,zresztą nie miałem za cel osiągnąć jak największej dawki w jak najkrótszym czasie.Tak jak piszesz,masz clony i dorzucasz i dorzucasz,potem już nie ma takiego efektu jak na początku.Przeraża mnie to co piszesz,te dawki.Tak czym szybciej spróbujesz to odstawić tym lepiej dla Ciebie.Masz dwa wyjścia, albo w warunkach domowych,najlepiej pod okiem dobrego lekarza,lub ośrodek.Nie chrzań głupot, zwalając winę że nie jest w blistrach, tylko kubeczkach i przez to nie możesz kontrolować schodzenia z dawki,bo to słaba wymówka.Osoba uzależniona znajdzie zawsze jakiś argument,aby sobie wmówić że jest ok. Nawet nie wyobrażasz sobie jak Ci braknie kiedyś clona z parę dni,co się będzie działo z Tobą.Pomyśl nad tym,ja nie piszę suchych przykładów,tylko sam to przechodziłem i wiem ile to bólu mnie to kosztowało.Ale to twoje życie, ja Ci życzę wszystkiego dobrego,zwłaszcza zejścia z tych dawek.
  • 155 / 9 / 0
27 listopada 2019BodTram pisze:
@calonex Ja tego nie podważam,iż osiągnęłaś taką tolerancje w 1,5 . miecha.Napisałem tylko ile czasu u mnie to zajęło,zresztą nie miałem za cel osiągnąć jak największej dawki w jak najkrótszym czasie.Tak jak piszesz,masz clony i dorzucasz i dorzucasz,potem już nie ma takiego efektu jak na początku.Przeraża mnie to co piszesz,te dawki.Tak czym szybciej spróbujesz to odstawić tym lepiej dla Ciebie.Masz dwa wyjścia, albo w warunkach domowych,najlepiej pod okiem dobrego lekarza,lub ośrodek.Nie chrzań głupot, zwalając winę że nie jest w blistrach, tylko kubeczkach i przez to nie możesz kontrolować schodzenia z dawki,bo to słaba wymówka.Osoba uzależniona znajdzie zawsze jakiś argument,aby sobie wmówić że jest ok. Nawet nie wyobrażasz sobie jak Ci braknie kiedyś clona z parę dni,co się będzie działo z Tobą.Pomyśl nad tym,ja nie piszę suchych przykładów,tylko sam to przechodziłem i wiem ile to bólu mnie to kosztowało.Ale to twoje życie, ja Ci życzę wszystkiego dobrego,zwłaszcza zejścia z tych dawek.

Dziękuję, to miłe. Mam dopiero 23 lata, ale dość myślę "spore" doświadczenie... Z tym uzależnieniem to racja, oczywiście jestem uzależniona od alkoholu, mefedronu (itympodobne), więc wiem że uzależnienie to tylko ciągłe wymówki. Jednak te uzależnienia znam i już jakotako opanowałam, nie piję i nie biorę. Może przy okazji czasem.

Znalazłam sobie benzo. Nie wiem czy kiedykolwiek będę w stanie być totalnie czysta ze wszystkiego... Chcę po prostu nie odczuwać rzeczywistości...

szczęścia szukam
  • 155 / 9 / 0
Mam jednak pytanie, może ktoś się zna.
Zamówiłam klony od nowego vendora, na próbę czy są lepsze od Rivotrilu (i czy ten rivotril to nie ściema).

Załączam obrazki jak wygląda ten lek.

Moje uwagi:
1. Nazwa ACTAVIS - wpisując w duckduckgo (z dopiskiem "hyperreal") wyskakuje nam w ogóle jakaś informacja że to fentantyl.
2. Jest tam napisane Clonazepam USP (a wiem że jest jakieś TZF więc w ogóle o co chodzi).
3. EACH TABLET CONTAINS: 2m Alprazolamu (też USP). Czemu alpra skoro klon?
4. Informacja małym druczkiem na końcu, że jest to produkt nie do spożycia, tylko kolekcjonerski oraz, że nic co napisane na ulotce nie jest zgodne z prawdą.

Czy ktoś to miał? Co do to cholery jest?
IMG_6863 kopia.jpg
IMG_6862.jpg
IMG_6863.jpg
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Zablokowany
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Skandaliczne sceny na SOR-ach w wakacje. Pacjenci pod wpływem alkoholu i narkotyków

Skaczą po łóżkach, demolują sufit, są agresywni i niebezpieczni – a to wszystko dzieje się na oddziałach ratunkowych, gdzie inni pacjenci czekają na pomoc. W wakacje SOR-y pękają w szwach, a liczba pacjentów pod wpływem alkoholu i narkotyków lawinowo rośnie.

19-latek po narkotykach zadzwonił na policję. Wydawało mu się, że ktoś chce się włamać do jego domu

Rudzcy policjanci podczas interwencji w jednym z mieszkań w Wirku ujawnili marihuanę i metamfetaminę. 19-letni rudzianin został zatrzymany, usłyszał zarzut posiadania narkotyków i objęto go policyjnym dozorem.

Szajka z Mississaugi kradła mleko dla niemowląt by kupić narkotyki. 11 osób aresztowanych

Peel Regional Police poinformowała, że po czteromiesięcznym dochodzeniu udało się rozpracować zorganizowaną grupę przestępczą, która zajmowała się kradzieżą produktów dla niemowląt i ich wymianą na narkotyki. W sprawie postawiono zarzuty 11 osobom.