Rozmowy na temat działania psychoaktywnego kannabinowego konopii.
1.Czy lubisz jarac ?
1.Cały czas.
444
39%
2.raz w tygodniu.
160
14%
3.Jaram i miksuję
226
20%
4.Nie miksuję bo to Świętokradztwo.
59
5%
5.raz w miesiącu.
116
10%
6.Jaram jak ktoś postawi.
123
11%

Liczba głosów: 1128

Zablokowany
  • 59 / 2 / 0
Wypowie sie ktoś na temat mixu: jointy, wódka i redbull? Niedługo jadę na urodziny ziomka do klubu, mam plan zapalić z kimś przed klubem jointa i później walić wódkę z redbullem (nie dużo wódki i max z 2 puszki redbulla) raz byłem w klubie po mj i odczuwanie muzyki jest nie do opisania...
  • 12597 / 2437 / 0
W takiej kolejności, jak napisałeś jest OK (praktykowałem wielokrotnie - tylko bez red bulla, ale to nic nie zmienia). Nigdy nie pal będąc (wyraźnie) napitym, bo dusza szansa na beton.
  • 128 / 19 / 0
Dla mnie jaranie z redbullem nie kojarzy sie najlepiej, zawsze się później chujowo czuje. Trzęse się, oddychać nie mogę, a pikawa wali mi jak pojebana
  • 59 / 2 / 0
Racja... Najpierw jaranie, potem wódka - najlepsza kolejność. Pamietam jak kiedyś miałem ciśnienie na mj i lufkę do opalania :D najpierw do znajomego z wioski „dziadka” po wino z czarnej porzeczki domowej roboty, (robione na spirytusie, kurewsko mocne :D) wypiłem 1l, kiedy śruba była w głowie, to przyszła kolej na lufkę, meeeeega pizda, walczyłem z przekopem i wygrałem :D
  • 8103 / 909 / 0
08 lipca 2019Aqq420 pisze:
Wypowie sie ktoś na temat mixu: jointy, wódka i redbull?
Nie polecam tego redbulla, ponieważ zwiększy tachykardie po marihuanie.Nie za dużo wódki i lolek - będzie okej. :mniam:
Lekoman :tabletki:
Nie zapomnę pierwszy nastuk
W wieku lat piętnastu
Później zarzucanie różnych wynalazków
  • 2714 / 513 / 0
Ja kiedyś jarałem tylko jointy i bongosy. Aktualnie joint i bongo to najzwyczajniej w świecie marnowanie tematu dla mnie. Tylko wapek i nie żaluje ani złotówki, której na niego wydałem :)
Odpowiadając mi na łamach forum użyj proszę funkcji mention.

Nie świadczę pomocy w załatwianiu substancji psychoaktywnych (legalnych bądź nie). Proszę, aby do mnie nie pisać w tej sprawie!
  • 59 / 2 / 0
Zauważyłem u siebie blokadę po mj, np pokrece trochę z dziewczyna na fb/snapie i kiedy jest jakaś impreza (ognisko lub coś w tym stylu) to za damski chuj nie podejdę do niej jak jestem najarany, przez to dużo okazji mi przeleciało...wie ktoś czy da sie jakoś podjąć walkę z nieśmiałością po mj? Dodam, ze po samym alko nie mam problemu z podbijaniem do dziewczyn
  • 509 / 25 / 0
@Aqq420 ja mam zupełnie na odwrót jezeli chodzi o zioło bo alko to wiadomo jak dziala.
Na trzeźwo mało tematów i gadka się średni klei.Wiadomo nie jest tez tak tragicznie, że nic nie mogę zdziałać.Natomiast po mj to mogę zagadywać cały czas i nie mam tych mysli, które mam na trzeźwo czyli bardzo chujowego uczucia co ona sobie o mnie pomyśli :D A na snapie nie nie pisze prędzej na fb.Na snapie jak się nie zapisze wiadomości to na drugi dzień nie wiadomo co za bzdury się powypisywalo.
W ogóle mj to kapitalny afrodyzjak chyba jedyny jaki próbowałem ale mogę stwierdzić, ze lepszego nie ma :D
  • 2714 / 513 / 0
A na trzeźwo masz problem? Ja w ogóle nie piję alko, a podrywam jedynie na trzeźwo. Po mj w towarzystwie (zwłaszcza którego nie znam) łapię jakieś krzywe jazdy i nawet jeśli podbijam to zazwyczaj pierdolę jakieś głupoty bez sensu i się powtarzam. Dodam do tego, że po mj muszę się zbierać chyba z 20-30 minut (w przypadku jakiejś domówki czy coś ofc) żeby podbić do nieznajomej dziewczyny, dla kontrastu na trzeźwo robię to ot tak, bez żadnego zbierania się niezależnie czy jest to ulica, sklep czy jakieś inne miejsce.

Poza tym podrywanie przez neta ogólnie jakieś słabe dla mnie jest, komunikatorów wolę używać tylko do ustawiania się na spotkania. Jeśli już to tylko rozmowa telefoniczna, tylko najpierw musisz wyczaić kiedy jest sama jeśli akurat ma chłopaka. :)
Odpowiadając mi na łamach forum użyj proszę funkcji mention.

Nie świadczę pomocy w załatwianiu substancji psychoaktywnych (legalnych bądź nie). Proszę, aby do mnie nie pisać w tej sprawie!
  • 100 / 15 / 0
Mi się zawsze z nieznajomymi fajnymi dziewczynami słabo gada spalonym. Co innego ze swoją,albo ziomalami. Fakt,zioło nie ułatwia podrywu,ja jestem po nim bardziej krytyczny w stosunku do siebie i więcej widzę wad u płci przeciwnej. Dzisiaj wyjątkowo sobie przywalilem z bonga po 10 dniowej przerwie.Myslalem że wypluje pluca,jednak waporyzacja u mnie #1.
IMG-20181110-WA0004.jpeg
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
:skret: :bongo: :liść:
Zablokowany
Newsy
Młoda kobieta znalazła portfel z narkotykami

Młoda mieszkanka Pisza przekazała policji znaleziony portfel, w którym oprócz dokumentów i gotówki znajdowały się narkotyki. Dzięki jej reakcji funkcjonariusze szybko ustalili właściciela zguby i zabezpieczyli kolejne środki odurzające

Marihuana ukryta w grze planszowej. Paczkę przechwyciła Krajowa Administracja Skarbowa

Funkcjonariusze śląskiej Krajowej Administracji Skarbowej (KAS) udaremnili próbę przemytu marihuany do Polski. Narkotyki ukryto w nietypowy sposób – wewnątrz popularnej gry planszowej. Do wykrycia trefnej przesyłki przyczynił się pies służbowy Kodi.

65% Amerykanów popiera legalizację marihuany na poziomie federalnym

Analiza sondażu Emerson College Polling (sierpień 2025).