Więcej informacji: Pregabalina w Narkopedii [H]yperreala
"Do mniejszych dawek trzeba dorosnąć"
od jakiegos czasu mam taki dzien w ktorym sie zacinam/jakam nie jest to jakies straszne ale po prostu ktos kto mnie zna pomysli sobie, ze cos bralem a podaje sie za trzezwego politoksykomana
biore dużo leków ale mysle, ze to wina pregabaliny.
Przed jej braniem byłem troche bardziej błyskotliwy.
Od dzis chyba zaczne stosowac 300-0-0 lub 150-0-150
dla mózgu chyba lepsza druga opcja
np. dzis jest gites zero zacinki a np wczoraj nigdzie nie chcialem do ziomow isc bo zacinka, czasami bralem od nich bucha i zwalalem wine na bucha i to byl dobry patent bo baka jako jedyny drag mnie najmocniej robi.
troche to ironiczne
150/100-18marca
150/75-26marca
150/75
150/75
150-75
150-50
150/50-31marca
125/50
125/50
125/50-3kwietnia
100/50
100/50
100/50-6kwietnia
75/50
75/50
75-50-9kwietnia
50
50
50-12kwietnia
Tak to wykombinowałem, ale gdzieś czytałem , że jak się jest już z małą dawka na koniec to żeby przez kilka dni brać co drugi dzień ale raczej nie będę tak robił
Nie odstawiał 300mg w ciągu doby, zrób to chociaż w ciągu dwóch tygodni. pierwszego zjedź do 150-150-150, a drugiego do 150-0-150. Dla bezpieczeństwa i żeby ograniczyć możlwiość nieprzyjemności związanych z zejściem.
"Do mniejszych dawek trzeba dorosnąć"
żucił bym to całkiem ale jakis podkladzik delikatny pod mph musi być.
Moim bedzie 150 pregi i 20 tranxene
zaznaczam też, że zamierzam wydepic memantyne która wszystko wzmacnia
dziekuje i pozdro
Biore memantyne od miesięcy i jako wzmacnianie substancji jest okej nawet z tym że lepiej sie sprawdza jako takie blokowanie wzrostu tolerancji i jkao nootrop czy stabilizator nastroju mam nieodparte wrażenie.
Myślę o pregabaline albo tabsie dorety, co będzie lepsze ? Bo autentycznie zaraz zdechnę :d
Rekordowe konsultacje: Polacy mają dość karania za roślinę.
Jedna dawka "molekuły duszy" może pokonać depresję na pół roku
Ciemna strona zieleni: Wszystko, co musisz wiedzieć o negatywnych skutkach nadużywania konopi
Jad ropuch i grzyby halucynogenne. Big Pharma stawia na nowe preparaty
>Giganci rynku farmaceutycznego ruszają z inwestycjami w opracowanie leków bazujących na substancjach halucynogennych. Zielone światło dla nowych medykamentów daje administracja Donalda Trumpa - przekazała stacja CNBC.
Marihuana medyczna w wywiadzie stomatologicznym. Pytanie, którego nie warto pomijać
Jeszcze kilka lat temu marihuana medyczna kojarzyła się przede wszystkim z leczeniem przewlekłego bólu lub łagodzeniem dolegliwości u pacjentów onkologicznych. Dziś coraz częściej mówi się o jej stosowaniu także w depresji, zaburzeniach lękowych czy zespole stresu pourazowego. Nie oznacza to jednak, że skuteczność takiego postępowania została potwierdzona. Wyniki najnowszej metaanalizy wskazują, że dowody naukowe są w tym zakresie ograniczone, a w przypadku depresji brakuje dowodów z randomizowanych badań klinicznych.
CBŚP rozbiło „rodzinny” gang przemytników narkotyków. 12 osób z zarzutami
Funkcjonariusze Centralnego Biura Śledczego Policji, działając wspólnie z Prokuraturą Okręgową w Krakowie, rozbili zorganizowaną grupę przestępczą podejrzaną o przemyt znacznych ilości narkotyków z Hiszpanii do Polski oraz ich dalszą dystrybucję. W wyniku skoordynowanej akcji przeprowadzonej na terenie województwa śląskiego i małopolskiego zatrzymano 11 osób, a łącznie zarzuty usłyszało 12 podejrzanych.