Organiczne związki chemiczne oddziałujące na receptory kannabinoidowe w mózgu.
Więcej informacji: Kannabinoidy w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 5 / / 0
Ostatnio zrobiłem AM-2233 proporcja 1 na 25 podkładu. NIe wiem czy ja mam jakiś dziwny organizm czy tolerancje mam wysoką, bo przy 5 lufkach szklanych poczułem dopiero (skala 1-10 gdzieś na 5-6) stan zadowalający.
Pale mniej więcej raz na tydzień i dziwie się czemu jest tak słaby efekt, stąd też pytanie:
Czy jeśli zrobię UR-144 z JWH-307 bądź 182 w proporcji te 2 na 35-40 podkładu to czy po spaleniu np 1 lufki może 2 będzie mniej więcej taki efekt jak po spaleniu takiej ilości am jak wyżej? a może będzie jeszcze lepszy?
Po tym am co zrobiłem 2 lufki i efekt naprawdę bardzo słaby ;/
  • 200 / 4 / 0
Siema. Znajomy znajomego jutro dostanie w swe łapy AKB48 i zastanawia się jaką maczankę z niego zrobić, bo czyta rozbieżne info. Do tej pory jego szczury żarły AM2201 z marshmallow 1:30 i jęczały, że jest OK.

Czytał o 1:5 ale to jakaś masakra... Z kolei w innym miejscu (bluelight) pisali o tym, że dawka skuteczna to ok. 1mg...
  • 1107 / 52 / 0
Kolega nie wpadł na pomysł poszukania aktywnej dawki i przeliczenia sobie to na maczane ??

Niech zrobi na 20g i powinno być ok.

Najpierw niech zrobi 1:10, zapali, oceni moc i będzie wiedzial co dalej.

@pelota

AM-2233 to praktycznie nieaktywny shit. Dziwie się, że w ogóle nawet po 5 lufkach Cie kopie.1g UR-144 + 1g jwh 307 na 30g podkladu i będziesz mial dobrą maczanę. Nieporównywalnie lepszą od tej na AM-2233
Ostatnio zmieniony 22 marca 2013 przez Syberek, łącznie zmieniany 3 razy.
Chuj na kaczych łapach
  • 1 / / 0
3x ur144, 1x am2201.
na ile podkładu powinno starczyć?
  • 5 / / 0
@syberek
Dziękować za odpowiedź.
Czyli połączenie tych dwóch UR-144 z JWH-307 powinno po jednech lufce być naprawdę dobrze a skoro jestem powiedzmy skromnym palaczem to zakładam że właściwie po 1 lufce powinienem mieć naprawdę dobrze? :D
  • 23 / / 0
to tak mam trzy pytania:
1) jako że skromne fundusze me to co byście polecali na podkład zakładając że daleko mam do sklepu zielarskiego (nie jakoś strasznie ale jednak ) i nie chce zamawiać z neta (czekanie) najlepiej z tego co mam w domu. herbata była by dobra? słyszałem że zostawia denerwujący posmak i po 2-3 lufkach całe szkło jest czarne. bardzo to przeszkadza? czy może jakąś mięte czy melise czy cokolwiek innego polecacie ?
2) jest sens zrobić maczane na 10g i jak coś dosypać podkładu żeby było słabsze czy nie ma ???
3) zastanawiałem się też nad zrobieniem maczany na tytoniu i ponabijaniu go do glizd papierosowych tylko w jakiej ilość by to zrobić ??? zwykle robiłem na 25-30 g. na ile bym miał to zrobić żeby 1 papieros odpowiadał ok 2 lufkom???
  • 53 / / 0
Mi osobiście podbiał na podkładzie smakował jak pieczony kurczak i to nie tylko ja to czułem.

Wcześniej użyłem 1g UR-144 na 50g podbiału i na poczatku bylo elegancko, pozniej juz 2 lufki potrzebne zeby sie ueabac, teraz mam zamiar zrobić 1g am2201 na 30g podkładu. Tylko pytanie, czym sie różni zwykłe am2201 od am2201 BATCH II u jednego z polskich, popularnych vendorów?
  • 147 / 1 / 0
To am to jednym słowem ten sam syf ...kolego dorzucił byś sobie parę groszy i dorzucił do koszyka coś lepszego ...bo oferta u niego znacznie się powiększyła więc jest z czego wybrać.
Odradzam ci z całego serca to am ,pora najwyższa by Am przeszło do lamusa :) no chyba że lubisz budzić się w środku nocy by złapać buha bardziej z przymusu niż dla satysfakcji...

Co do podbialu to jednak dobry podkład ,ale spróbuj go wygotowac i wysuszyc ,napewno poczujesz różnice w smaku ,praktycznie cały smak i zapach powinien wyparowac .sprawdzone,potwierdzone.:)

A ur 1/50 to przesada i to znaczna 1/15-1/25 jest ok .
  • 1293 / 20 / 0
zrobiłem najsmaczniejsza maczankę jaką kiedykolwiek zrobiłem :D i w smaku i w działaniu
wygotowany podbiał z odrobiną mięty, akb-48 i pół butelki olejku truskawkowego do melasy
aż miło to palić, palić nie karać się
Uwaga! Użytkownik Tracerek jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3 / / 0
ja ostatnio zrobiłęm tak
2:35 akb48 [cut]
1:25 ur44 [cut]
jak dla mnie proporcje bardzo dobre a od razu mowie że wcześnije byłem po 2 tygodniach am-ki i nie czułem aby była mała ale tylko 30/40 min no na samym początku to do godziny. polecam mieszać

źródła - surv
ODPOWIEDZ
Newsy
Kofeina może pomóc w diagnozowaniu Alzheimera. Nawet umiarkowana dawka może mieć wpływ

Kofeina może wpływać nie tylko na koncentrację i poziom energii, ale także na wyniki badań neurologicznych. Włoscy naukowcy wykazali, że dawka odpowiadająca około dwóm filiżankom kawy wyraźnie zmienia sposób, w jaki mózg tłumi sygnały odpowiedzialne za ruch. Odkrycie może mieć znaczenie dla przyszłej diagnostyki choroby Alzheimera i innych zaburzeń neurodegeneracyjnych.

My palimy nasze rośliny, wy palicie nasze pieniądze! 13 godzin policyjnego etatu za pyłek marihuany

Wydawało Wam się, że państwo racjonalnie zarządza Waszymi podatkami? No to usiądźcie wygodnie. Komenda Powiatowa Policji w Głogowie właśnie przysłała Wolnym Konopiom kolejną odpowiedź w trybie dostępu do informacji publicznej, która czarno na białym pokazuje, jak wygląda „wojna z narkotykami” w lokalnym wydaniu za 0,06g marihuany.

Mieszkańcy protestują. Sklep z marihuaną blisko parku i autobusów szkolnych

Grupa rodziców ze Scarborough sprzeciwia się planom otwarcia sklepu z marihuaną, który – jak podkreślają – miałby powstać naprzeciwko ruchliwej strefy autobusów szkolnych.